Ratta sadula naha remont või vahetus
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Ratta sadula naha remont või vahetus
Paluks abi ratta sadula naha vahetamise või remondi teenusta pakkuvate firmade või isikute kohta.
Ootaks infot ka kõigilt, kellel on mingit muud tüüpi kui originaalne sadulakate, et kas näiteks tavalise kunstnaha korral võib see olla liiga libe või läheb kiiresti katki või mingi muu jama.
Rattaks bike, seega ei tahaks nagu originaalist kehvemat kvaliteeti, idee pisut teist tooni kate panna.
Lasin äsja oma kolmeosalise sadula naha ära vahetada. Väga korralik töö, kvaliteetsed materjalid. Odav just pole, kuid...

Hans
-
Teema algataja
lisavarustuseks GSR600
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:

lutsukomm näiteks
ei a tegelt, usas on üks firma, http://renazco.com/
need ehitavad sadulaid ümber täpselt nii nagu mul vaja oleks. ja saadad sinna, teevad ära ning siis saadavad tagasi. ma ei viitsiks paar kuud ilma sadulata olla, sellepärast küsin.
pehmemaks saab kindlasti, selleks sadulseppadel igasugu asjalikke materjale pakkuda aga sadula aluspanni tuleb ilmselt endal sobivaks venitada-lõigata, küll nad siis selle ära polsterdavad...Piipz kirjutas:huvitav, kas sadulsepad istet ümber ka ehitavad. tagant laiemaks ja eest madalamaks ning pehmemaks näiteks
Raul
Fakt, et meduusid on suutnud elada ilma ajudeta mitu miljonit aastat, annab lootust nii mõnelegi inimesele
http://www.teping.ee/ - tegid sadula 2 osa madalamaks, lisaks sai uus nahk kena kahevärviline. Mina olen rahulPiipz kirjutas:huvitav, kas sadulsepad istet ümber ka ehitavad. tagant laiemaks ja eest madalamaks ning pehmemaks näiteks

Hans
Re: Ratta sadula naha remont või vahetus
keegi pole hinda maininud kahjuks! palju see Tom ja Tqnu tahtsid siis? ja kelle poolt materjal oli?
ettet2nades
-
Teema algataja
Hind oleneb ju nii paljudest asjadest (mis nahk, palju nahka, kas soovitakse tõsta sadulat, madalaks teha, kui keeruline selle ratta sadula katmine nahaga oleks, kas sinna soovitakse mingeid kaunistusõmblusi jms) ning seetõttu ei saa keegi hindasid välja tuua enne kui pole sinupoolseid soove kuulnud ning sina pole mõningaid valikuid teinud.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
turik kirjutas:keegi pole hinda maininud kahjuks! palju see Tom ja Tqnu tahtsid siis? ja kelle poolt materjal oli?
ettet2nades
Minu kunagine tekst siit foorumist:
Madara 20 on Sadulsepp Tomi töökoda.
Leiad kas Madara poolt siseõuest või siis Planet Sport vastast ehk Tulika põik 3 vastast.
Tüüp on jube sõnaaher, aga tööd teeb hästi.
Minu Blackbirdi räbalaks rebitud sadula porolooni liimis vägagi ilusti kokku ning kattis uue materjaliga 1100 krooni eest.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Jeerum kui kallis kunstnahk tänapäeval on
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
mille järgi sa seda otsustad? 1100 eegi eest ma võiks minna lihtsalt bläku räbalat sadulat vaatama, rääkimata selle parandamisest ja materjalist minumeelest täiesti okei hind
-
Teema algataja
Disaintepingul http://www.teping.ee on nahkade valikus ka jaanalinnunahad ja spets tsiklitele mõeldud nahk, mis on libisemisvastane Kui juba nahkadele jutt läks.
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Tere
Tartus oleks keegi kes indruderi toolinahad ära vahetab.
Kokku kolm osa kaks istet ja seljatugi.
Lugupidamisega Veikko.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Piipz kirjutas:mille järgi sa seda otsustad? 1100 eegi eest ma võiks minna lihtsalt bläku räbalat sadulat vaatama, rääkimata selle parandamisest ja materjalist
minumeelest täiesti okei hind
Kunagiste kogemuste järgi,FJ-l sai kunagi ise vahetatud(aga noh,see oli kunstnahk ja oma töö,ei võtnud tundigi)Tegelikult oli see ainult väike nöök Pea asi et asjaosalised ise rahul
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
pahadeplaneet kirjutas:Tere
![]()
Tartus oleks keegi kes indruderi toolinahad ära vahetab.
Kokku kolm osa kaks istet ja seljatugi.
Lugupidamisega Veikko.
mis sa lahmid
vaata teema enne läbi !
Raiki kirjutas:Tartus väga hea koht
http://www.christon.ee/polsterdus/
naha võid tulla ja välja valida näiteks minu juures
näidised olemas
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Aitäh Raiki.
Aga ma lootsin et tartus on veel mõni koht.
Vaband kui pihta said
Lugupidamisega Veikko.
www.facebook.com/realbikerid
-
Küllitsel ka vennad päris korralikult teevad
nr on 53334925
ütle et noorest tehnikust Raiki käest said nr.
MareS kirjutas:Hind oleneb ju nii paljudest asjadest (mis nahk, palju nahka, kas soovitakse tõsta sadulat, madalaks teha, kui keeruline selle ratta sadula katmine nahaga oleks, kas sinna soovitakse mingeid kaunistusõmblusi jms) ning seetõttu ei saa keegi hindasid välja tuua enne kui pole sinupoolseid soove kuulnud ning sina pole mõningaid valikuid teinud.
mul t2iesti tavaline savage iste! lihtsalt yks SPETSIALIST niiöeldes tuunis seda ja pani ise originaalkunstnaha asemel täis nahka! ja nüüd nii kui motikas vihma käes seisab peale seda et peale istuda peaks pampersi peale panema et m2rjaks mitte saada! sest istud nagu märja moppa peale! mqqdud kah ei ole suured ja ei taha midagi keerulist peale kah! tahaks et oleks mugav sqita ilma pampersita =)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.