Honda varuosade maaletooja??
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 475
- Tsikkel: Honda Transalp
Honda varuosade maaletooja??
Kas keegi teab, kust nüüd saab Honda tsikklite varuosi ja tsikkleid osta?? Bike#Boatworld nendega enam ei tegele a. 1 oktoober! Endal oleks uut CDI-d vaja???
Re: Honda varuosade maaletooja??

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Catwees
Vähemalt nad otsisid motika müüjat ja tööde vastuvõtjat.
-
Honda.ee leheküljelt ma motikate kohta küll midagi ei leidnud.
Catwees pidi VIST!!! alles detsembris sellega tegelema hakkama.
Seoses Honda müügiorganisatsiooni muudatustega, lõpetame 1. oktoobrist 2008 Honda mootorrataste, ATV-de, varuosade ja varustuse müügi ning teeninduse. Edaspidi palume pöörduda www.honda.ee
See lõik on bike&boatworldi kodukalt. Sealt leiab ka telefoninumbrid, kust asja uurida saab.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Ma millegipärast tel. nr. ei leidnud, kuid lähen homme kohale-äkki on laos midagi muud soodsalt pakkuda!
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
See on tegelikult nii tuntud tegijalt kui Honda küll Rüütmanni liigutusega võrdne bläkk. Kui ühele diilerile öeldakse ära ja ta enam juba 6 päeva ametlikult asjaga ei tegele peaks maaletooja suutma ikka mingisuguse infi välja panna.
@#!$#$!@#
Mis kurat siin Eestis toimub? Ma saan aru küll, et vähe rahvast ja mingeid suurtootjaid päris vähe huvitab, aga lihtsalt paugust vaip jalge alt ära tõmmata... Mis kummaline tüli see küll Honda ja Bikeworldi vahel aset võis leida, et asi niimoodi ilma sujuva üleminekuta prauhti kinni pandi?
Uute garantiiliste ratastega mehed peavad siis senikaua näppu imema ja ise õliste näppudega hooldust tegema, kuni automüüja tsiklitiimi komplekteerib? No ei usu, et see kohe alguses hästi välja tuleb, ei usu. Kevadeks peavad nad ilmselt asja käima saama ja mingi stabiilsust ilmutama hakkama, sest kes see su käest ikka uusi Fireblade ostab, kui suvalisel hetkel jälle putka kinni pannakse.
Kuradi imelik on ikka see Eesti äri, mitte sittagi ei saa aru.
-
- Kontakt:
Kusjuures üllatus-üllatus, Bikeworldi soome emafirma kaupleb Honda ratastega kenasti edasi, Peab ikka miski tõeline kala olema, et EU tingimustes selline jama tekiks.
Honda korraldas kogu baltikumi tsiklimüügi ringi ja nüüd on Honda maaletoojaks lihtsalt Honda Baltic. Ja seda miks Bikeworld enam Hondat ei müü küsige hr. Tanel Viksilt, kes on Bikeworldi kunagine juhataja......tema teab täpsemalt öelda mis kana tal Bikeworldiga kitkuda on.....
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
No töökojas oli juba suvel seal täielik bardakk!
Arvasin, et seal tegijad, aga no nii madalat taset esindusest küll ei uskunud!
Töökojaga sai suhelda vaid läbi kaupluse(tänud , kauplus), kuna teisi asjapulki polnud võimalik nädalate kaupa
kätte saada!
Aga no vana asi ja nüüd targem.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Nu minu andmetel on asi sedamoodi, et tänavapoolega tegeleb (või hakkab tegelema) Catwees ja krossipoolt võite hakata uurima kodanike Triisade käest - märksõnaks võiks olla äkki Redmoto. Aga kõige mõistlikum oleks hetkel pöörduda Tulika 15/17 asuva HONDA MOTOR EUROPE LTD EESTI FILIAAL-i poole ja nende käest pärida, kuskohta oleks kõige targem minna juppe taga ajama. Mina leidsin nende kontaktiks telefoni 6801300.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Juppe saab ju ka Motodepoost tellida....vähemalt paar kuud tagasi veel tellisin neilt Transalpile paar juppi.
Teema algatajale: tahad Transalpile aju osta? Otsi eBayst....koos saatekuludega tuli uue aju hinnaks u 2K. Ja kui sul on enne 94a Transalp siis vaheta ka aju hoidik ära(uus maksis vist 230kr vmt Depoost tellides)!!!
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
-
Mul oli CDI-dega veitsa kiire! Sain tellitud, muidugi u.6k. Hoidiku asemel sai keevitatud 2mm lattraud CDI-de kohale.
uljasvaluvelg kirjutas:Mul oli CDI-dega veitsa kiire! Sain tellitud, muidugi u.6k. Hoidiku asemel sai keevitatud 2mm lattraud CDI-de kohale.
Mul on 5mm ja isegi see tahab natukene läbi painduda kui metsa all vahest sõita.
Aga sügavalt soovitan siiski see hoidik ära vahetada lähiajal....pole niiii suur summa, vähemalt oled kindel, et siis ei sure ajud mehaanilise deformatsiooni tagajärjel. Muide mis Sa vana ajuga/ajudega teed? Kui miskit plaanis pole siis võiksin natukene lammutada ja uurida äkki on see tüüp viga ehk lihtsalt paar joodet kehvad(endal ühe aju nii korda saanud), kui korda saan siis saad tagavara aju,kui ei siis ei kaota ju ka:)
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
-
Ma neid ajusid juba veitsa lammutasin ka ja jootsin pistikud üle. Nüüd tuleb natuke kummi noppimist ja tuttav elektroonik kontrollib konded ja takistid üle. Võimalik, et neist saab veel asja. Mul oli lihtsalt asjaga liiga kiire. Tulevikus võin abivajajatele ehk parandatud CDI-sid soodushinnaga pakkuda. Ikka tore kui saaksin abiks olla.
-
Uue hoidiku teema muidugi teretulnud. Aitäh soovitamast-teen kindlalt ära!
Uuema tüübi hoidiku Honda kood on: 30401-MM9-010
-
mul '91. See aasta eriti rolli ei mängi. Lihtsalt kuni 93/94 kasutati seda hoidikut mis ka Sul on...selline kus ajud püsti. Alates 94 tuli hoidik kus ajud on küliti hoidikus. Ja see 94a hoidik sobib kenasti ka vanematele;) Kui ei usu, tule vaata.
-
Tänud!!
Usun küll aga ehk tulen ja vaatan ka teinekord!!
Krt , need transalpimehed oma CDI dega peavad kohe igas teemas olema ...CDI muidugi on vanal transalpil kuluosa ka
56915288 Tiit.
vincent kirjutas:Krt , need transalpimehed oma CDI dega peavad kohe igas teemas olema ...CDI muidugi on vanal transalpil kuluosa ka
Kisub jah OT aga peaksid ju isegi teadma seda vanema Transalpi rõõmu:) Aga ega peale aju midagi muud väga Alpil lähegi;)
Tafka kirjutas:Kisub jah OT aga peaksid ju isegi teadma seda vanema Transalpi rõõmu:) Aga ega peale aju midagi muud väga Alpil lähegi;)
Mhmh, jõudu
56915288 Tiit.
Kahjuks on see tõsi, et tsiklite, tsikli varuosade ja varustuse müük lõpetati Bike Worldis ära....põhjus tegelikult lihtne... äri tegemise mõte kadus ära kuna tingimused mis Bike Worldile seati olid kehvad ...Honda Motor Europe filiaal Eestis on siiani tegelenud autodega, kuid nüüd otsustati võtta senistelt maaletoojatelt kogu Baltikumis õigused ja anda Honda Balticule ka tsiklite ja ATV-de maaletoomise õigused/kohustused.
Imestama paneb mindki see, et uus maaletooja pole ettevalmistanud tsiklite müüki, hooldust, remonti, varuosade müüki puudutavaid küsimusi... seega kliendid on teadmatuses. (ei ole uurinud kuidas on lood Lätis..)
Samamoodi olen teadmatuses ka mina, kuna vaatamata korduvale pärimisele pole saanud Honda Balticust vastust küsimusele kuhu suunata meie kliendid edaspidi. Räägitakse, et tegelema hakkab Catwees, kuid nemad pole samuti asjaks ettevalmistunud... ilmselt võtab see veidi aega. MX poolega ilmselt tegeleb Triisa...
Endiselt Honda fänn...
Helen
-
- Kontakt:
Njahh, nii suure organisatsiooni kohta suht imelik suhtumine.
MX poole eraldamine tundub ka veits imelik, eriti arvestades Honda mudelivaliku olematust (võrreldes KTM-ga näiteks). Hea kui sa suudad aastas müüa 20 ratast ja arvestades, et krossirataste osas on hinnakonkurents julm (reaalsed tehinguhinnad ca 85000 kuni 95000), siis ratta kasum max ca 15 000. Kokku siis müügikasum max. 300 000,- aastas. Sellest peaks siis maksma ruumide rendid, kommunaalid, palgad jne.
Eks Helen võib mu mõttekäiku parandada.
minu meelest on see hea kui MX poolega tegeleb selle ala proff, aga ärilises mõttes on see muidugi väga raske et ots-otsaga kokku tulla... eriti praegusel ajal kui iga mees toob konteineriga ise omale ja sõbrale krossika... ametlik esindaja aga peab hoidma kinni hindadest jne
Tahetakse lihtsalt suurt tükki hammustada, mille jaoks aga ei oldud ja ei olda ka edaspidi valmis...
Natsa nõme kui pead krossiasju ühest kohast otsima ja tänavasõidustaffi teisest kohast.
Kuigi Honda fänn eriti ei ole, käisin ja käin ikka vahest Bikeworldist läbi
Ja Sina Helen, oled üldse see aasta kuidagi kadunud olnud :p
Või vahetasid tsikli koera vastu
Six.
Kawasaki KX250F `13
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Tafka kirjutas:Mul on 5mm ja isegi see tahab natukene läbi painduda kui metsa all vahest sõita.
küll OT aga siiski - palju see TransAlpi CDI siis kaalub või milles asi, et 5mm raua ära väänab?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.