GSXR vs R6 vs CBR600 või hoopis Ninja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
GSXR vs R6 vs CBR600 või hoopis Ninja
Et plaanis nagu uuemat asja muretseda, et äkki aitate.
Mis siis on neist parem, kuskil aasta 1999-2002. Mis neil ostmisel jälgida, mida küsida, mida oodata. Mis neil nõrgad kohad jne.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Sebastian kirjutas:Nii ei saa vastata milline neist parim on. Mine kohale, proovi sõita ja kui meeldib, osta.
Enne võiks küll tsikli tausta uurida, et mis otstarbel teda kasutatud on (pühapäevasõit või rinka)
kindlasti leidub tsikleid, R 600-1200ccm. tsikleid, millega õpetaja käis pühapäviti oma pikatornimajas.
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
alates 2001 GSX-R 600 peaks neist valikutest täiesti objektiivselt hinnatuna n.ö. parim olema (tehnilise arengu poolelt) - vajadusel Tramm täpsustab sulle
aga võibolla sulle just olulisem selleaja ninja (ja ka selle ajastu cbr-i vist?) VÄHEM baigilikum sõiduasend, või r6 välimus vms - seega, vaata variante ja proovi neid (aeg muidugi selleks hetkel veidi vähesobiv).
aga kui SPORTI teha tahad siis GSX-R
ja mina isiklikult eelistaksin siinkohal "endist" rinkapilli "pühapäeva", normaalselt sissesõitmata ja hädavajalike lisadeta pillile.
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
Teema algataja
Soovitan Ninjat. Omal 2000. aasta zx-6r, midagi halba pole öelda. Eriti meeldib sõiduasend. Pole teiste nimetatutega sõitnud, küll aga peal istunud. Ei tea milline neist see kõige teravam on, aga ei usu, et sul Ninja puhul teravusest puudu tuleb, kui sa just üle 150 km/h tagarattal sõitma ei taha hakata või tippkiirust üle 280 km/h arendada Pikki otsi on hea sõita, ka kahekesi.
Kui tulebki harkseis, et ei tea, millist ratast valida, arvesta natuke ka kuluosade konditsiooniga, kui ühel on viimase piirini kulunud kett, hammakad, rehvid ning õlivahetus 1000 km hiljaks jäänud... väike rahakoti kõhnendamine!
-
Teema algataja
Nigga kirjutas:Need inimesed kes kõigi ratastega sõitnud pole ei saa objektiivset hinnangut anda - gsxr on kindlasti parim valik antud aastavahemikus.
Olles sõitnud nende kõigiga, pean sinuga nõustuma.
Ja tundub et GSXR pole mitte ainult parim valik antud aastavahemikus, vaid parim valik üldse läbi aegade.
Simso kirjutas:Ja tundub et GSXR pole mitte ainult parim valik antud aastavahemikus, vaid parim valik üldse läbi aegade.
Kaasajal ei suuda ju küll GSXR 600 klassis kellelegi konkurentsi pakkuda??? Sulaselge ÕNNETUS on ju need viimased mudelid!!!!!
2000-2002 aastal oli GSXR tõepoolest omas (600) klassis parim, aga 2003 kui tuli Ninja, jäid kõik teised 600 kaugele maha... Peale 2002-e pole GSXR-il 600 klassis küll midagi hiilata...
Tonniste GSXR-idega aga lood hoopis teised
-
- Kontakt:
Suzumen kirjutas:Kommionu kirjutas:Kaasajal ...............
Kaasajal (2007) on üks 600, mis on teistest üle. Ja see on Honda CBR600RR. Vaielge vastu, kui suudate
Maitse asi ,aga mina eelistaks Triumph Daytona 675-te.
Said nad cbr-iga sama hinde bike lehe testis.
Edit:Sry my bad.Daytona sai siiski mõned punktid vähem kui cbr.
Kui nüüd teemast rääkida siis vähemalt minu silmis on gixxer neist ka parima välimusega.
Suzumen kirjutas:Kommionu kirjutas:Kaasajal ...............
Kaasajal (2007) on üks 600, mis on teistest üle. Ja see on Honda CBR600RR. Vaielge vastu, kui suudate
Ega ikka ei vaidle küll! Kogemus pigem tavaliikluses kui ringrajal, kuid juhitavus on väga hea. Tegemist kerge, terava minekuga ning väga efektiivset pidurisüsteemi omava rattaga. Manööverdamine puhas rõõm.
Samas teemaalgatajale huvipakkuva ajavahemiku osas kommentaari anda ei oska
Benelli TNT 1130
-
Teema algataja
päris algaja nagu ka pole, hetkel sõidan Suzuki GSX600F'ga 90-ndast aastast. Kuid see ei kõpitse kuskile minna, vana ja raske jne, ja kes ikka uuemat ei taha. Ise olen hakanud ka mõtlema GSXR'i, kuid asi see et ma saan alles A2 load, 25kw vaja passi ajada jne, nägin auto24'jas R6'te millel see olema, ning ma juba säästaks 5-6 tonni sellelt. Kuid jah, peab ikka proovima ja asju ajama, kuid praegu jah valin kahe vahel-R6 ja GSXR.
mart211 kirjutas:päris algaja nagu ka pole, hetkel sõidan Suzuki GSX600F'ga 90-ndast aastast. Kuid see ei kõpitse kuskile minna, vana ja raske jne, ja kes ikka uuemat ei taha. Ise olen hakanud ka mõtlema GSXR'i, kuid asi see et ma saan alles A2 load, 25kw vaja passi ajada jne, nägin auto24'jas R6'te millel see olema, ning ma juba säästaks 5-6 tonni sellelt. Kuid jah, peab ikka proovima ja asju ajama, kuid praegu jah valin kahe vahel-R6 ja GSXR.
3500kr oli see minuteada viimati, sellejärgi kohe kindlasti ära ratast vaatama hakka.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
mart211 kirjutas:Sooviks sirvida veel 2002-2003 aasta GIXXER'i manuali. Äkki keegi aitaks leida.
Ja et kas ostmisel tuleks midagi väga kindlat ka vaadata, või ikka neid mida alati, et kas mingit nõrka kohta tal ka on?
ostmisel ära jälgi midagi.. osta ära nii nagu kõik suzuomanikud siin soovitavad... ei tea kas nad yldse mõnda teist ratast on kunagi omanud.
kui ära ostad.. siis vaata aga seda,et Sa ei jääx hondadele ja kawadele jalgu oma suzuga.. sinna ajavahemiku mahtuvast yamahast ma ei hakka yldse rääkima.
ma oma vana 97a ninjaga sõin 04a yamusid ja k1 suzusid lõunax igas poosis.
ex igal oma arvamus/nägemus ja see oli minu oma.
sepp kirjutas:ostmisel ära jälgi midagi.. osta ära nii nagu kõik suzuomanikud siin soovitavad...
Kõige TIBLAMAD tegelased siin baikeris on just sellised, kes ennem OSTAVAD ratta ja siis esimese postina postitavad, et mis te arvate selliest ostetud rattast...
Suzu 600 ostke loomulikult...
-
Teema algataja
Kommionu kirjutas:sepp kirjutas:ostmisel ära jälgi midagi.. osta ära nii nagu kõik suzuomanikud siin soovitavad...
Kõige TIBLAMAD tegelased siin baikeris on just sellised, kes ennem OSTAVAD ratta ja siis esimese postina postitavad, et mis te arvate selliest ostetud rattast...
Mul jah kõvasti aega veel uue soetamiseks, vana ratas veel alles jne.Seega proovin ikka võimalikult palju ENNE teada saada kui ostma lähen. Siis hiljem ei pea kahetsema ka ja kellele enne teadmised liiga on teinud.
-
-
Teema algataja
sepp kirjutas:mart211 kirjutas:Sooviks sirvida veel 2002-2003 aasta GIXXER'i manuali. Äkki keegi aitaks leida.
Ja et kas ostmisel tuleks midagi väga kindlat ka vaadata, või ikka neid mida alati, et kas mingit nõrka kohta tal ka on?ostmisel ära jälgi midagi.. osta ära nii nagu kõik suzuomanikud siin soovitavad... ei tea kas nad yldse mõnda teist ratast on kunagi omanud.
kui ära ostad.. siis vaata aga seda,et Sa ei jääx hondadele ja kawadele jalgu oma suzuga.. sinna ajavahemiku mahtuvast yamahast ma ei hakka yldse rääkima.
ma oma vana 97a ninjaga sõin 04a yamusid ja k1 suzusid lõunax igas poosis.
ex igal oma arvamus/nägemus ja see oli minu oma.
Aga näed üks tonnine kawa proovis 600hondale järele jõuda ja mis juhtus? Neid leeke vist on piltidepealt enamus foorumi külastajad näinud:D
2000-2002 aastal oli GSXR tõepoolest omas (600) klassis parim, aga 2003 kui tuli Ninja, jäid kõik teised 600 kaugele maha... Peale 2002-e pole GSXR-il 600 klassis küll midagi hiilata...
Ma küsiks veel siinkohal huvi pärast üle, et kas pead silmas "uuekooli" K-4 600 gixxerit, millega hiilata ei saa või mõtled veel 2003 aastasse jäävaid kolmnurkse esitulega rattaid ka sinna alla?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.