Mida soetada ?
Moderaator: Moded
Mida soetada ?
Kevadel plaanis uus ratas soetada. CBR 600 F3 on väga truult küll teeninud, kuid tahaks midagi erksamat.
Siinkohal sooviksingi siis mõningast abi otsustamisel.
Sõelale jäänud on Yamaha R6, Honda CBR Fireblade ja vb ka Suzuki 600 gsx-r. Hinnaskaala võiks olla umbes 50 k. ringis.
Vastan ära siis ka kleepus kohustuslikele küsimustele:
Enne, kui küsid, millist tsiklit sa peaks endale ostma või milliste valikute seast, vasta (enda jaoks) mõnele lihtsale küsimusele:
- Kui pikk ja kui raske sa oled - mõni cm alla 1.8m ja ca 95-100 kg
- milline on sinu sõidukogemus ja millistes tingimustes - Eesti teedel, linna ja maanteed suht võrdselt.
- vanus - 26
- juhiloa kategooria ja staaz - A, 2 aastat
- millistesse tingimustesse ratast otsid - Linn, maantee ning natuke tutuvust sooviks teha ka ringrajaga.
- palju sul selleks raha eraldatud on - 50k.
- kui hakkad sõpradega koos sõitma, millised tsiklid neil on - analoogsed
- mitmekesi ja kui pikalt kavatsed sama tsikli seljas sõita - Üksinda ja vahel ka kahekesti. Ratast vaatan üheks või kaheks hooajaks max.
R6 meeldib mulle hinna,välimuse ja kerguse tõttu. Firebladest ei tea tegelt suurt midagi, kuna sõitnud sellega pole. Vastupidavust samas kiidetakse, väljanägemine ka OK. Huvitaks siis nende rataste head ja vead.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Re: Mida soetada ?
Ma võtaks ikka yamaha r6 2006 min =P . Tehasest tulles kiire ja ergas võrreldes teistega. Kui tahad tuunida siis on suzu ahvatlev ning kui tahad olla siuke kahepalgeline li** nagu sepp kes kiitis koguaeg hondat ja hiljem avastas oma suure vea. Nu siis võid proovida tõesti honda Võtta kasvõi see ülejänud 30 k liisingusse
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Pihelgas kirjutas:marko233 kirjutas:
- vanus - 26
liiga vana.
Et kui 30 juba silmapiiril terendamas, peaks bike ostu mõtted maha matma, habeme ja vatsa ette kasvatama ning Goldwingi selga kolima
..vb tõesti..
ei ütleks et see 2006 ja üles r6 mingi ulme hea on.mina olen 183 cm pikk ja minu jaoks on ta väike.istuks nagu pocketi otsas.korke muidugi väike kah .ise eelistan tonniseid,kuidagi mõnusam sõita peab vähem käiku vahetama kah.ja on ka suuremad natuke.
Sekundeerin Pihelgale ja lisan, et Marko on teada-tuntud motopervo Tema elu läbiv unistus on oma 600sega teistel tsiklitel jalus koperdada ning sooritada kõikvõimalikke arutuid manöövreid, mis viivad tavaliselt ekstreemselt ärevatesse liiklusõnnetuste eelsetesse olukordadesse. Ning otse loomulikult kruvib ta oma 600sel lenksu pealt lahti ning ei hoiata oma lähedasi, et ta sellise teoga on hakkama saanud. Lähedased mõistavad seda ise, esipidurit vajutades ning seejärel ühest teeservast teise laperdades, hirmuhigi kiivri all ning koletust vänderdamisest lummatuna täiesti valmis surema selle kuradima lahtise lenksuga 600se seljas.
Tänan tähelepanu eest, Marko Sa oled ikka nii nunnu. Tehke Allaniga tõesti see Gayrocket MC ära.
Pihelgas kirjutas:marko233 kirjutas:
- vanus - 26
liiga vana.
[quote="Yerba"]Sekundeerin Pihelgale ja lisan, et Marko on teada-tuntud motopervo Tema elu läbiv unistus on oma 600sega teistel tsiklitel jalus koperdada ning sooritada kõikvõimalikke arutuid manöövreid, mis viivad tavaliselt ekstreemselt ärevatesse liiklusõnnetuste eelsetesse olukordadesse. Ning otse loomulikult kruvib ta oma 600sel lenksu pealt lahti ning ei hoiata oma lähedasi, et ta sellise teoga on hakkama saanud. Lähedased mõistavad seda ise, esipidurit vajutades ning seejärel ühest teeservast teise laperdades, hirmuhigi kiivri all ning koletust vänderdamisest lummatuna täiesti valmis surema selle kuradima lahtise lenksuga 600se seljas.
Tänan tähelepanu eest, Marko Sa oled ikka nii nunnu. Tehke Allaniga tõesti see Gayrocket MC ära.
Vaata Yerba, pole mul olnud ühtegi liiklusõnnetust so far, ei tsikliga ega autoga. Niiet see arulage sõitmine on puhas laim! Mis puutub nüüd seda logiseva lenksu osa, siis polnud see nii hull midagi. Oskustega sõitja poleks tähelegi pannud
Samuti soovitan sul see Varadero kiiremas korras ära soetada ja omaette metsa töristma minna - pole vaja linnaliikluses nobedaid 600-id takistada.
P.S kaugel su enda Pruuni -Triibu - Vennaskonna MC tegemine on ?
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Tramaivõi, tõstke ruttu huumori alla!!!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
alla tonni on võrrid osta ikka liitrine
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Pruun triip on täiesti tehtud ja olemas. Ma võin õhtul trenni kaasa võtta ja ette ka näidata. Liiklusõnnetused ei ole mitte mingi näitaja - need lihtsalt juhtuvad iseenesest kuidagi ning on juba sisse programmeeritud teatud kilometraazi taga juhtuma. Aga ma austan Sinu siirast soovi see kuuesajane sõiduvahend muretseda ja sel teemal eriti rohkem enam sõna võtta ei saa paraku, kuna naine vaatab juba väga kurja pilguga, et miks ma järjekordselt endast tugevamatele liiga teen
marko233 kirjutas:Yerba kirjutas:Sekundeerin Pihelgale ja lisan, et Marko on teada-tuntud motopervo
Tema elu läbiv unistus on oma 600sega teistel tsiklitel jalus koperdada ning sooritada kõikvõimalikke arutuid manöövreid, mis viivad tavaliselt ekstreemselt ärevatesse liiklusõnnetuste eelsetesse olukordadesse. Ning otse loomulikult kruvib ta oma 600sel lenksu pealt lahti ning ei hoiata oma lähedasi, et ta sellise teoga on hakkama saanud. Lähedased mõistavad seda ise, esipidurit vajutades ning seejärel ühest teeservast teise laperdades, hirmuhigi kiivri all ning koletust vänderdamisest lummatuna täiesti valmis surema selle kuradima lahtise lenksuga 600se seljas.
Tänan tähelepanu eest, Marko Sa oled ikka nii nunnu. Tehke Allaniga tõesti see Gayrocket MC ära.Vaata Yerba, pole mul olnud ühtegi liiklusõnnetust so far, ei tsikliga ega autoga. Niiet see arulage sõitmine on puhas laim! Mis puutub nüüd seda logiseva lenksu osa, siis polnud see nii hull midagi. Oskustega sõitja poleks tähelegi pannud
![]()
Samuti soovitan sul see Varadero kiiremas korras ära soetada ja omaette metsa töristma minna - pole vaja linnaliikluses nobedaid 600-id takistada.P.S kaugel su enda Pruuni -Triibu - Vennaskonna MC tegemine on ?
-
636 kawa võta- Õunib konkurentse igast asendist
Vata Kawa on selline loom, kellest ma ei tea midagi. Vaatasin netist, et nii 636 kui zx6r väga sobivast hinnaklassist, välimus hea - aga puudub igasugune kokkupuude nendega. Paar aastat tagasi esimest ratast vaadates, soovitati vanadest Kawadest eemale hoida.
2003 tuli välja uue põlvkonna 636/ 600 Kawa ZX-6R,paljude arvates selle aastakäigu 600-stest parim. Pealegi praegu need ikka väga hea hinnaga saadaval, isegi veidi arusaamatu, miks hind nii madal on võrreldes nt. sama aastakäigu Yamaha R6? Ise kasutan, probleeme pole esinenud, ei näe põhjust mitte soovitada, vastupidi, soovitan julgelt, eriti 636, nn. tänavariant. hea väändemomendiga mootor
loe juurde... http://www.motorcyclenews.com/MCN/biker ... &R=EPI-296
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Võta Allanist eeskuju - alla R1 ta ei vaatagi
Kunagi A kati ka ära veel teeb, siis ei jõua Sa Allani juttu ka enam ära kuulata oma 600se võrriga
marko233 kirjutas:Vata Kawa on selline loom, kellest ma ei tea midagi. Vaatasin netist, et nii 636 kui zx6r väga sobivast hinnaklassist, välimus hea - aga puudub igasugune kokkupuude nendega. Paar aastat tagasi esimest ratast vaadates, soovitati vanadest Kawadest eemale hoida.
EI ole hullu, need mõned päevad/nädalad kannatab välja küll - ja küllap siis värske lubade ja R1 omanik Mustamäe reanimatsioonis oma arvamust muudab, ma usun.
Pealegi arvan, et üleminek vanemalt 72 kW rattalt 7-8 aastat uuema90 kW rattale on juba päris mõnus. Ja nii jääb ka järgnevatel hooaegadel midagi uut avastada (100+ kW) - kui muidugi ise sinna reanimatsiooni ei satu
Selline küsimus veel - kas ja milline 600ne "õunib" TDM-i ?
marko233 kirjutas:EI ole hullu, need mõned päevad/nädalad kannatab välja küll - ja küllap siis värske lubade ja R1 omanik Mustamäe reanimatsioonis oma arvamust muudab, ma usun.
Pealegi arvan, et üleminek vanemalt 72 kW rattalt 7-8 aastat uuema90 kW rattale on juba päris mõnus. Ja nii jääb ka järgnevatel hooaegadel midagi uut avastada (100+ kW) - kui muidugi ise sinna reanimatsiooni ei satu
Arvad, et värsked load ja R1 viivadki kohe haiglasse
marko233 kirjutas:Selline küsimus veel - kas ja milline 600ne "õunib" TDM-i ?
Sellist polegi, pead TDM-iga leppima. TDM "õunib" kõiki

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Marko, lõpeta see isetegevus siin nüüd ära. Nii suur mees oled küll juba, et sellest võrrivaimustusest üle saada. Alustuseks soeta korralik heteroelu koos suurekubatuurilise mootorrattaga ning mis kõige olulisem - treeni ikka käsi ka
Ma tõesti ei mõista, kuidas Allan ikka kannatab Sind peale kõiki neid pikki aastaid, mina oleks juba ammu Sinust lahku läinud ja lahkunud Sinu lahtise lenksuga 600sega
marko233 kirjutas:EI ole hullu, need mõned päevad/nädalad kannatab välja küll - ja küllap siis värske lubade ja R1 omanik Mustamäe reanimatsioonis oma arvamust muudab, ma usun.
Pealegi arvan, et üleminek vanemalt 72 kW rattalt 7-8 aastat uuema90 kW rattale on juba päris mõnus. Ja nii jääb ka järgnevatel hooaegadel midagi uut avastada (100+ kW) - kui muidugi ise sinna reanimatsiooni ei satuSelline küsimus veel - kas ja milline 600ne "õunib" TDM-i ?
Ja seda räägib mees, kelle avatariks on oravakõrvadega kass ...
No mis, argumendid said otsa? Krt, sellise avalduse peale said mul ka
marko233 kirjutas:Ja seda räägib mees, kelle avatariks on oravakõrvadega kass ...
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Kuule kulla kasutaja Yerba lõpetad äkki selle nokkimise ära ja lased teemaalgatajal rahus ratast otsida...
Kubatuur pole näitaja, 88a. tonnisest Cebarist on kõik valikus olevad rattad tunduvalt kiiremad.
Kallis kasutaja Kox. Meil käib siin sõbralik aasimine sel teemal ju. Vaata seda aasimist läbi udupeene irooniaprismana keset Marko silme ette fatamorgaanana kerkivat 600ste oaasi, ning mõistad, et mul pole tegelikult mitte kõigevahematki 600ste ega muude tsiklite vastu. Ning 88a tonnist cebarit ei seaks ma pjedestaalile ka kõige tugevama sisemise korra ning sunni toel.
See aasimine sai alguse trennis, kui aus olla. Lihtsalt selline tore värvikas erinevus tekkis kodanike vahel: herr Marko, kodanik kes liigutab vaevata 200 kiloseid raskusi, sõitmas 600sega, ning mina, kes vaevaliselt (loe: mitte kottigi) liigutab 50kiloseid asju, sõidan 1000sega. See ei mahtunud kodanikul hinge ära ning iga hommik terendab mu telefoni sõnumite sektsioonis sõnum masendusest, murekoormast ning väga kurvast elust seoses 600se tsikliga. Andke andeks, ma ei jõudnud seda koormat enam rohkem enese teada hoida vaid paiskasin selle siin nii avalikult ühisesse motoperre.
Cheers
Kox kirjutas:Kuule kulla kasutaja Yerba lõpetad äkki selle nokkimise ära ja lased teemaalgatajal rahus ratast otsida...
Kubatuur pole näitaja, 88a. tonnisest Cebarist on kõik valikus olevad rattad tunduvalt kiiremad.
-
- Kontakt:
Firebladid on vägagi head rattad ja vastupidavad. Mina ei ole puutunud kokku bladiga mis oleks idiootselt katki läinud, või esinenud tehaseviga. Isiklikult kiman 2000 a CBR 929 108kw, väga nobe ja mõnus masin. Kõrgem ja väheke suurem, kui teised. Samas tõsi on see, et mida vaiksemalt ülesepoole liigud seda mõnusam sul endal on Olen ühe hooaja ärasõitnud ning tegelikult suudab see kiirendus siiamaani mulle vahest adrenaliini pakkuda
Kawadel peaks kindlasti uurima foorumitest, et mingeid püsivigasid ei oleks, ning Yamudel on suht tihti teine käik mineku eel.
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Ja mina risustan nüüd teemat ja ütlen, et osta hoopis 750cc suzuki
Seda muidugi juhul kui pole plaanis võistlema hakata.
Kaalub sama palju kui kuuesajane, samas elu on mootoril täiesti teisest klassist.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Hetkeseis näitab siin seda, et kõik kiidavad seda mis neil endal on.
Mina olen sattunud vigase teise käiguga R6 peale ja pädev abi probleemi lahendamiseks on Eestis täitsa olemas(Dragbike.ee)
Muidu ikka vanematest pillidest saab R6-le sõidumõnult lähedale Gixxer aga eks igaüks valib ise(mulle istub R6 paremini)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.