Ducati Scrambler

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
ElectroMoto
Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
Tänanud: 367 korda
Tänatud: 82 korda
Kontakt:

Ducati Scrambler

Lugemata postitus Postitas ElectroMoto »

Vaikselt olen jõudnud veendumusele, et just seda Ducati Scrambleri Urban Enduro varianti tahan ma uuel hooajal oma ellu, aga kuna pikk ja tüütu talv on ees, siis äkki seniks oskab keegi midagi kasulikku selle masina kohta pajatada, kui siin on keegi, kellel selle firma Scrambler juba istumise all..

Põhiliselt huvitab mind pikemate teede sõitmise võimalikkus ehk mugavus (no nii umbes 200 kilomeetrit korraga), suurematel-kui-rangelt-legaalsetel kiirustel tuule mõju ja parema jala juurest tõusev kuumus, millest rahvas räägib.. et on see teema?..

Või üldse, mis emotsioonid on selle masinaga seoses? (kui sul puudub kogemus, siis parem ära räägi, aga ma tean, et sa teed seda nii kui nii.. (togi) )

Kasutaja avatar

iSlanderADV
Mode
Tsikkel: LadyInRed
Tänanud: 188 korda
Tänatud: 140 korda
Kontakt:

Re: Ducati Scrambler

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

Ratas ei oma :mrgreen: aga sõitnud olen icon variandiga. Mul olid vastakad tunded. Hea kerge, mõnusa mootoriga, maanteel oli ikka kordades parem kui arvasin, näiteks Honda CB650F oli maanteel väga vastik. Jah tõesti, nad pole võrreldavad otseselt, aga mõlemad on siiski nakedid.
Alguses oli lenks väga harjumatu, kuidagi väga lai tundus.
Vastakad tunded, sest otsisin uut ratast aga põhirattaks teda ei tahaks. Inimesed on erinevad ja soovid erinevad... Teiseks rattaks oleks see superhea :)
Ma mingit kuumust ei tundnud, vähemalt ei mäleta, et oleks midagi olnud.
Kui ostad, siis ootan huviga, millal tänaval seda liikumas saab näha. Väga ilus masin on, eriti Urban Enduro.

Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia
Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Mine vaata Bikepointist. Neil terve hunnik neid seal kohapeal olemas. Istu selga, katsu, küsi proovisõitu jne. Vaevalt, et neid siin väga palju liiklemas juba on, uus mudel alles ikkagi. Samas saadaval väga hea hinnaga, arvestades, et tegemist Ducatiga. Ise olen seljas istunud ning samuti tundus lenks kahtlane, samas kõik ülejäänud karakteristikud oli mugavaks sõiduks olemas. Kui sellise jõudlusega mootor rahuldab, siis võtaks sinu asemel selle ligi küll. Väheke kohendamist ja võimalik väga eriline aparaat sellest valmis teha. :bsmile:

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Selle sõitmisega on seal Bikepointis osade ratastega vähe kehvasti eriti nendega mis mulle huvi pakuvad
lihtsalt ei saa seda kuna rattad liiga kallid, aga samas ei ole nad ka esindus vaid koostööpartner minumeelest
Käisin ise kolmapäev ühes naaberriigis kus mu ratas avariijärgses hinnaarutelus ja neil oli seal ka uus 1299 väljas hinnasildil 30K nagu näha oli ka sõitmiseks
Rääkisime vähe rattast ja öeldi, et kui käsi kaelas enam ei ripu tule kohale võta ratas ja mine testi (Y)
Üks häda sellega siiski on, et peale sõitmist on siis ilmselt soov seda ka edaspidi omada :D

Kasutaja avatar

Teema algataja
ElectroMoto
Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
Tänanud: 367 korda
Tänatud: 82 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ElectroMoto »

Ma pean tunnistama, et tollesama iconiga ma kunagi isegi käisin Bikepointi lahkel loal korra sõitmas, kuni nad mul hornetil toore heeblit vahetasid. Aga siis ma olin alles mingi nädal aega reaalselt tsikliga sõitnud ja alles nii roheline, et ei osanud midagi tähele panna ega ratsionaalselt hinnata.. :D
Ainsad asjad, mis selgelt meelde jäid, et sellel konkreetsel isendil oli üks peegel, mis lihtsalt lotendas küljes, neutraali oli kohati keeruline üles leida ja parema jala juures oli mingi hull küte..
Mis aga mu südame hetkega röövis (lisaks siis välimusele, mida olen ilastanud juba mudeli tutvustamisest peale), oli sõiduasend, mis oli hästi mugav ja lõdvestunud ja üleüldse minek ja olek.. lihtsalt selline haruldaselt haigelt lõbus ratas, millega sõita. Suurema vaevata tõmbab idiootse irve näole...

Tallinnas olen ühte seda musta-kollase kombinatsiooniga Full Throttle varianti näinud, Ducati kiiver oli ratturil peas ja puha.. Ja Pärnus nägin suvel ühte juba ära tuunitud iconit, mis oli väga uhkelt musta-punase värviga ilusaks maalitud, väidetavalt mingi neiu oma..

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 93 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Põhiliselt huvitab mind pikemate teede sõitmise võimalikkus ehk mugavus (no nii umbes 200 kilomeetrit korraga), suurematel-kui-rangelt-legaalsetel kiirustel tuule mõju ja parema jala juurest tõusev kuumus, millest rahvas räägib.. et on see teema?..

Sõitsin natukene...

Mingi tõusev kuumus ei ole küll kuskil olnud, aga ma sõitsin ka ainult mööda maad - mitte Tallinna kesklinnast ja ma ei ootasin ka 10 min. häälestamata tänavaremondi-valgusfoori taga.
Mugav ja kerge ta on - jäi meelde tema ülimalt hea manööverdusvõime. Aga seda - minu jaoks ülikerge "handling" - nõuab ka pidevalt sinu tähelepanu - täistmoodi kui ma olen vanade Ducati´de harjunud.

Ise olen 178/92 kg. - ja istmepositsioon oli suht hea, seljakotti kohta ma ei oska midagi õelda - sõitsin üksik. Mina olen seda Urban Enduro kontseptsioon nii moodi aru saanud, et ta on pigem "fun-bike", millest sa sõidad kas tööle või linnas või ta viib sind rannas või järve ääres peale pikkad tööpäevad - matkapill ta nüüd küll ei ole. Tuule mõjust ma ei saa samuti rääkida - ise sõidan sama jõuklassika Ducati-mootoriga kust puudub peaaegu tuule kaitse - ja mingi suur erinevus ma nüüd küll ei märganud, "fun" ikka lõppeb peale 120 - 130 km/h.

Lõppkokkuvõttest: soovitan :D

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”