Kes teeb kvaliteetset õmblustööd Cordura/GoreTex riidel?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 249
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Kes teeb kvaliteetset õmblustööd Cordura/GoreTex riidel?
Kas Tallinnas keegi tegeleb sellise tööga? Oleks hea kui saaks tugevad kvaliteetsed õmblused - hästi tehtud töö - loomulikult vastavalt ka tasustatud.
Ette tänades!
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
tex,i õmblemine
-
-
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Tallinnas on üks superhea koht riiete parandamiseks ja parajaks tegemiseks. Olen juba pikka aega nende klient ja kvaliteediga igati rahul. Asub ta ühes Laia tänavaga ristuvas tänavas vanalinnas. Kui minna Linnateatri juurde, siis seal vastas on disainerriiete pood Studio-T. Linnahalli poolt tulles tuleb kohe peale Stuudi-T-d vasakule pöörata ja siis pöörata sisse paremat kätt asuvast TEISEST kangialusest. Seal on vasakut kätt näha ühe mehhiko pubi (mingi Cantina America äkki oli) suveterrass ja kohe enne seda terrassi ongi uks paremal. Sildid ka kangialusest sisse minnes olemas.
Ei tea küll, kas nad nahka teevad, kuid muus osas on nad superhead.
Fazer
-
http://www.sagatex.ee/estHabanero kirjutas:Kas cordura riiet kah keegi müüb? Mul üks varukas ribadeks ja vaja paigata.
Väiksem kogus mida müüvad, on 1 meeter (laius oli vast 1,5m). Hinnale tuleb veel otsa panna vis KM ja lõikuse hind mis oli 50eek kui ma sügisel seal ostmas käisin.
Teenindusega ning kaubaga olin väga rahul. Juba telefoni teel leppisin kõik kokku (materjali tüüp, värv ning kogus) ning ütlesin, et hakkab suht kiire olema kui tulen. Kui kohale tulin, oli juba kõik ära lõigatud ja pakitud. Maksin ainult raha ära ja kõndisin minema.
Ainuke halb asi on selle juures see, et koht on raskesti üles leidav.

-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Re:
retro kirjutas:Enam ei asu nad Assakul (kui Alfacap-ist jutt) Nüüd asuvad Tervise 5 (Järve haigla lähedal).
Kui ma omale sealt riided ostsin, siis lubati küll lahkelt soovi korral laiemaks-kitsamaks teha ning vajadusel ka parandusteenust osutada.
Tel: 5039347
Sai kasutatud antud firma teenust oma EVO jope parandamisel ja jätkub ainult kiidusõnu. Nüüd asuvad nad Akadeemia tee 19 aadressil. Peale selle, et tegu tõsise õmblemistöökojaga (üle 10 masina) oli neil kohe varnast võtta ka erinevaid värve tugevat riiet, millega parandada jopet. Ühe varruka parandus, kus kaelast kuni käise otsani tuli riie ära vahetada, läks ainult maksma 500.- Igati soovitan.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.