Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 47 korda
Re: Huumorit
sepp kirjutas:kinno saab see kes ostab ratta ära
Kuradi šaakalid
A ise võib ka temaga kino teha?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
zorten22 kirjutas:sepp kirjutas:kinno saab see kes ostab ratta ära
Kuradi šaakalid
A ise võib ka temaga kino teha?
ikka võib,aga vasakhaak on tal megatugev...
mõlemad haagid paistavad "päris tugevad"
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kahjuks pean kurvastusega teatama, et tekst Tilliõrritajatest ei ole härra Tartsi kirjutatud vaid pärineb minu blogist aadressil http://sophisticat.pri.ee. Kui kellelegi peaks tekkima kahtlusi, on see kontrollitav näiteks paberväljaannetest, milles olen oma artiklites viidanud ka isiklikule blogile. Või kui ei viitsi raamatukogusse minna või oma naise vanades ajakirjades tuuseldada, võib minna Orkutisse vaatama.
Paluks teinekord ikka viited juurde panna, mitte end võõraste sulgedega ehtida. Tuleks arvestada ka sellega, et professionaalsed tekstikirjutajad ka guugeldavad neid tekste vahel igaks juhuks ja sellised varastamised on üsna lihtsasti leitavad.
Susan Luitsalu
kmx kirjutas:http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=247675
No on ikka Sepp.
Ma ei saa aru mis mõttega need püksid jalga jäeti?
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Sorteerides vana kraami arvutist tuli selline asi välja. Kindlasti on siin teemas olnud aga tükk aega tagasi.
RODNEY DANGERFIELDI TSITAADID
Ma olin väiksena nii vaene. Hea seegi, et poiss olen, muidu poleks mul
millegagi mängida olnud.
Mul oli raske päev. Tõusin hommikul üles, panin särgi selga - nööp
kukkus ära. Võtsin oma kohvri kätte - sang kukkus küljest.
Peldikusse enam ei julgenudki minna.
Ma sain kohe aru, et vanemad vihkavad mind. Nad kinkisid mulle Vannis
mängimiseks raadio ja röstri.
Mu pruut helistas mulle üks päev ja ütles: "Tule külla! Kedagi pole
kodus." Ma läksin külla. Kedagi polnud kodus.
Ma joon liiga palju. Mu viimases uriiniproovis ujus oliiv.
Ma avastasin ainsa võimaluse, kuidas kõhna muljet jätta - veedan aega
paksude seltskonnas.
Ma pole oma naisega juba aastaid rääkinud. Ma lihtsalt ei taha Talle
vahele segada.
Eile päästsin ma ühe tüdruku kabistaja käest. Hoidsin end lihtsalt vaos.
Kui taskuvargaid poleks, puuduks mul igasugune suguelu.
Minu vanuses on toit seksi asendanud. Hiljuti lasin oma köögilaua kohale
peegli paigutada.
Mu naine püüab minust alati lahti saada. Üks päev käskis prügi välja
viia. Ütlesin, et viisin. Tema: No siis mine valva seda.
Mina ja mu naine olime 20 aastat õnnelikud. Aga siis me kohtusime!
Minu onu viimane soov oli mind sülle võtta. Ta istus elektritoolil.
Mul veab kõik kohe nii viltu, et isegi kui poliitikuks hakkaksin, siis
oleksin aus.
Kui ma väike olin, kolisid mu vanemad päris tihti. Aga ma leidsin na
alati üles.
Ma olin nii inetu laps. Ema ei andnud mulle kordagi rinda. Ütles, et ma
meeldin talle kui sõber.
Kui ma sündisin, tuli arst ooteruumi ja ütles mu isale: "Mul on väga
kahju. Me tegime kõik, mis suutsime. Aga ta jäi ikkagi elama."
Ükskord mind rööviti ja mu isale saadeti tükike minu sõrmest. Ta ütles,
et tahab rohkem tõestust.
Ükskord ma eksisin ära ja palusin politseinikult abi, et oma Vanemad
leida. "Arvate, et ma leian nad üles?" Ta vastas: "Ma ei tea, poisu. On
nii palju kohti, kuhu nad end peita võisid."
Läksin arsti juurde: "Igal hommikul kui tõusen, vaatan peeglisse ja süda
läheb pahaks. Mis mul viga on?" Ta ütles: "Ma ei tea, aga nägemine on
sul küll korras."
Läksin arsti juurde, sest neelasin pudelitäie unerohtu alla. Mu Arst
soovitas mul pisut juua ja siis puhkama heita.
Ma olen nii inetu... Töötasin lemmikloomapoes ja kõik küsisid, kui
suureks ma kasvan.
Ma läksin üks õhtu kaklust vaatama ja seal puhkes hoki.
Ütlesin oma psühhiaatrile, et kõik vihkavad mind. Ta ütles: "Ära peksa
segast! Kõik pole veel sinuga kohtunud."
Mu psühhiaater ütles, et ma olen hull. Ma ütlesin, et tahan teist
arvamust. Ta ütles: "Olgu, sa oled inetu ka."
Mu teenija vahetab iga päev linu. Ühest voodist teise.
Ma magan oma naisega eraldi tubades, me sööme eraldi ja käime eraldi
puhkamas - kõik selle nimel, et abielu koost ei laguneks.
Ma läksin geibaari ja pidin tõestama, et mees olen. Ma siis näitasin
neile. Nad ütlesid, et sellest ei piisa.
Ma olin nii masendunud, et tahtsin 10. korruse aknast välja hüpata.
Preester saadeti kohale. Ta ütles: "Tähelepanu, valmis..."
Raske on abielus olla. Koera suudleb mu naine suule, aga minu klaasist
ei joo tilkagi.
Ma kohtusin tervishoiuministriga. Ta pakkus mulle suitsu.
Mu suguelu on hirmus. Naine riputas voodi kohale peegli. Ütles, et talle
meeldib vaadata, kuidas ta naerab.
Ma olen halb armuke. Ükskord vilistas isegi piiluja mind välja.
Mu naisel on alati mingi tagamõte minuga seksimisel. Nädala eest tegi ta
seda, et munakeetmisaega mõõta.
Täna hommikul sain hea tünga. Tegin alasti kätekõverdusi ja ei märganud
hiirelõksu.
Isegi üks prostituut vabandas end kunagi minu ees välja, et tal pea valutab.
Läksin massaazhisalongi. Seal oli iseteenindus.
Mu naine on nii paks, et isegi ta naba kajab.
Mu naine on nii paks, et rannas hakkab inimestel temast hale ja nad
püüavad teda vette tagasi veeretada.
Mu naine on hirmus inetu. Läksin temaga koeranäitust vaatama ja ta sai
peaauhinna.
Mu naise näol on ainult üks viga. See paistab välja.
Mu naisele meeldib auto tagaistmel seksida. Siis, kui mina roolis olen.
Mu abielu on jälle karidel. Mu naine jättis oma armukese maha.
Mul on sõpradega uus vene rulett - magame kuue tüdrukuga ja ainult ühel
neist on aids.
On mul aga poisiraisk! Rääkisin talle mesilastest ja linnukestest ja
tema rääkis mulle lihunikust ja minu naisest.
Mu naine on hirmus loll. Tal kulub poolteist tundi, et tunniajane saade
ära vaadata.
Ükskord varastati meil auto ära. Küsisin naiselt, kas ta varast nägi.Ta
ütles: "Ei, aga ma kirjutasin auto numbri üles."
Mu naine käis üks päev õppesõidul. Sai kaheksa kümnest. Ülejäänud Kaks
jalakäijat jõudsid eest hüpata.
Mu naine on nii hea autojuht. Eile ajas hirve alla. See juhtus loomaaias
Susan L kirjutas:Kahjuks pean kurvastusega teatama, et tekst Tilliõrritajatest ei ole härra Tartsi kirjutatud vaid pärineb minu blogist aadressil http://sophisticat.pri.ee. Kui kellelegi peaks tekkima kahtlusi, on see kontrollitav näiteks paberväljaannetest, milles olen oma artiklites viidanud ka isiklikule blogile. Või kui ei viitsi raamatukogusse minna või oma naise vanades ajakirjades tuuseldada, võib minna Orkutisse vaatama.
Paluks teinekord ikka viited juurde panna, mitte end võõraste sulgedega ehtida. Tuleks arvestada ka sellega, et professionaalsed tekstikirjutajad ka guugeldavad neid tekste vahel igaks juhuks ja sellised varastamised on üsna lihtsasti leitavad.
Susan Luitsalu
kas häbi ka on?
pahadeplaneet kirjutas:Aga kuidas käib 1000 bike kui on 25kw piirajad![]()
on sellega võimalik üldse sõita nii et kiivrit märjaks ei nuta
Susan L kirjutas:Kahjuks pean kurvastusega teatama, et tekst Tilliõrritajatest ei ole härra Tartsi kirjutatud vaid pärineb minu blogist aadressil http://sophisticat.pri.ee. Kui kellelegi peaks tekkima kahtlusi, on see kontrollitav näiteks paberväljaannetest, milles olen oma artiklites viidanud ka isiklikule blogile. Või kui ei viitsi raamatukogusse minna või oma naise vanades ajakirjades tuuseldada, võib minna Orkutisse vaatama.
Susan Luitsalu
Ai-ai, Tarts..
Ei olnud ilus, ära rohkem nii tee. Praegusel juhul jäi mulje, et tegu oli Tarts´i vaimusünnitisega. Kohati lugedes oli muidugi aru saada, et sa vähe naiseliku mõtlemisega, kuid nüüd kui näha, et autor Susan, siis loksub paika.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
jegesmesh kirjutas:kmx kirjutas:http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=247675
No on ikka Sepp.
Ma ei saa aru mis mõttega need püksid jalga jäeti?
et oleks avastamisõõmu ka ikka naca
Susan Luitsalu
Sa oled lihtsalt kade et keegi teine sai lahe olla ja sina ei saand. Ja nüüd selleks et mingitki tähelepanu võita sa tegid endale kasutaja ja kirjutasid mingi pika moraalse teksti valmis. väga tubli ütleks
Artemide kirjutas:Sa oled lihtsalt kade et keegi teine sai lahe olla ja sina ei saand. Ja nüüd selleks et mingitki tähelepanu võita sa tegid endale kasutaja ja kirjutasid mingi pika moraalse teksti valmis. väga tubli ütleks
![]()
+358458693818
Artemide kirjutas:Susan L kirjutas:Kahjuks pean kurvastusega teatama, et tekst Tilliõrritajatest ei ole härra Tartsi kirjutatud vaid pärineb minu blogist aadressil http://sophisticat.pri.ee. Kui kellelegi peaks tekkima kahtlusi, on see kontrollitav näiteks paberväljaannetest, milles olen oma artiklites viidanud ka isiklikule blogile. Või kui ei viitsi raamatukogusse minna või oma naise vanades ajakirjades tuuseldada, võib minna Orkutisse vaatama.
Susan Luitsalu
Sa oled lihtsalt kade et keegi teine sai lahe olla ja sina ei saand. Ja nüüd selleks et mingitki tähelepanu võita sa tegid endale kasutaja ja kirjutasid mingi pika moraalse teksti valmis. väga tubli ütleks
![]()
Oot, Artemide, see mingi uuema aja võllanali ve?
Mis vahet seal on, kes millalgi registreerus, küsimus on põhimõttes krt.
Mina ajakirjaniku hakatisena saan Susan L mõttekäigust täiesti aru ja sellest sai aru ka Tarts, kes aumehena kenasti olukorra ka lahendas.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kui läheneda asjale süvenemata (mida võib Art`s poisi poolt oodata vabalt), siis pealiskaudsuse sildi all oleksin nõus isegi Artemidega natuke kaasa kõkutama (puhtalt võõrasse keskkonda moraalitsema tulemise eest) aga peale Edgar Allari lugu ja blogiga lähemalt tutvumist võib proua Susan Letipeale nii mõndagi andeks anda.
baltroon kirjutas:puhtalt võõrasse keskkonda moraalitsema tulemise eest
Autori õigused oma loomingule ei sõltu sellest, kas ta on mingis keskkonnas vana tegija või on ta tekitanud endale ligipääsu ainult selleks, et enda autorsusest teada anda. Kui ma õigesti Tartsi esialgset postitust mäletan siis ta ei väitnud, et tema on selle kirjatüki autor. Selliseid "mina-olen-autor" hõnguga asju liigub üpris mitmeid ja enamasti ei levita neid mitte autor ise vaid need ringlevad rahvaluulena ilma igasuguse viiteta autorile või päritolule.
Seda arvestades oleks Susan võinud veidi vähem sapisem olla ja teha lihtsalt ettepaneku postituse juures allikas ära mainida.
Aga et juba kirjatükkide postitamiseks läks, siis lisan ka ühe (tekst pärineb eelmisest sügisest). Autorsus kontrolli all
Kood: Vali kõik
MINU ISA
kodukirjand
Minu Isa on kõige toredam inimene maa ilmas. Temaga on alati huvitav ja ta sõidab vingete autodega. Mulle väga meeldib see, mida ta teeb ja tahan saada täpselt samasuguseks nagu tema on. Mu isa laseb kortereid ja maju ehitada. Ta ehitab meile elamurajooni. See on igal pool ümber meie maja. Meie maja ehitas ta alguses valmis. Tuleb ainult veel krohvida. Isa ütleb, et mina olen tema mantlipärija.
Varem tegi mu Isa ise teistele inimestele remonti aga siis ostis ta endale töömehed. Ta ise tegeleb nüüd kinnisvaraga. Kui ma suureks saan, siis hakkan kah kinnisvaraga tegelema. Siis mul on ka palju raha. Ma võin näiteks luuletajaks hakata kui ma tahan, sest mul on raha olemas. Need inimesed on rumalad, kes alguses luuletajaks hakkavad sest nii ei teeni nad mitte midagi. Mina ei ole rumal ja võin kõike teha. Aga aktsiaid ma ei osta. Need, kes aktsiaid ostsid on nüüd kõigest ilma.
Kui nad oleksid ka kinnisvaraga tegelenud nagu minu Isa, oleks neil mitu Dsiipi nagu meilgi. Aga neil ei ole. Ja nende majad oleksid ka valmis nagu meie oma. Aga ei ole. Selle asemel on siin ümberringi palju poolikuid vundamente ja müüre. Aga meie majal on kolm korrust ja kaks torni, kuhu katusele saab lipu panna. Kui maja valmis sai, siis lasi Isa teha samasuguse vanatoomase nagu raekoja tornis ripub ja üks tema vana sõber värvis selle kuldseks. Kui päike paistab on nii väga ilus. Jõulude ajal riputasime vanatoomase külge kuuseehteid ja vilkuvad elektrilambid. Inimesed käisid siis autodega meie vanatoomast vaatamas.
Kunagi kasvas siin palju suuri puid aga need saeti maha. Nii on palju parem sest kui me koju sõidame, siis paistab meie maja juba mitme kilomeetri kaugusele ära.
Praegu me Dsiipidega ei sõida sest Isa ütles, et igal lollil on nüüd Dsiip ja tema ei taha iga loll olla. Ma arvan, et iga loll sõidab nüüd bussiga sest bensiin on väga kallis. Võib olla nüüd hakkame siis jälle Dsiibiga sõitma mitte selle pisikese autoga. Isa ütles, et see on Skooda ja seda juba igal ühel ei ole.
Iga üks ongi vaene sest nad laenasid raha ja ei jaksa nüüd tagasi maksta, sest neil tööd enam ei ole. Aga minu Isa on tark sest tema ei laenanud vaid teised inimesed hoopis investeerisid tema kinnisvaraärisse. Jah, palju on rumalaid inimesi. Kes on tark ei peagi töötama. Minu Isa ei ole enam mitu kuud pidanud töötama.
Kunagi suvel käisime Pirital Isa uue kaatriga sõitmas. See oli väga tore. Sõitsime mitu korda ümber ujujate, et nemad ka näeksid. Nad peavad ujuma selle pärast, et nad ei jaksa kaatrit osta.
Kaatrit meil enam ei ole. Üks kord pandi see öösel põlema. Ma arvan, et seda tegid vaesed inimesed. Jah, vaesed inimesed on kadedad ja ahned.
Kui mina suureks saan, siis kindlasti ei tunne ma selliseid vaeseid inimesi kes ukse taga Isalt raha küsimas käivad. Minu sõpradel on nii palju raha, et nad võivad kõigile anda kui nad tahavad. Aga nad ei taha sest raha on ikka midagi väärt küll.
Kindlasti tunneksin ma palju inimesi, kes pangas töötavad. Kui sa pangas töötad siis sul ongi ju nii palju raha, et kõik saavad sinu käest laenata.
Ma ei peagi vist ütlema, et ma võin teha siis mida ma tahan. Kindlasti ostan ma endale Hummeri, mitu Dsiipi ja Aeroxi mootorratta. Mis siis, et Isale ei meeldi. Isa ütleb, et kõik kes mootorrattaga sõidavad on p***. Siis ma panen foori tagant esimesena minema nii et suits taga. Kõiges ei saagi teise inimese moodi olla.
Selline vist ongi tõeline mässaja.
Minu Isa on suur isikksus ka. Tahan olla tema moodi kui ma suureks saan. Näiteks ma võin ka koos temaga purju juua. Siis meil on koos lõbus. Ja mul ei oleks ka naist, kes viriseb. Isa ei tahtnudki enam emaga rääkida vaid ütles, et jättis talle kapi peale kirja. Ma arvan, et ta läks vist keldrisse midagi ehitama. Võib olla ahju, sest meil juba tükk aega enam ei köeta. Ta võttis tabureti ja nööri kaasa ja ütles, et kui ema koju tuleb, siis võtku nuga kaasa ja tulgu ka keldrisse. Ma arvan, et emal on siis päris põnev.
Selline tore mees on minu Isa. Alati on tal mõni lahe üllatus varuks.
Ants, 16 a.
/kirjapilt muutmata/
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Ohh, ma usun, et pr. Susan on asjade käiguga rahul. Ta sai oma blogile nüüd kokkuvõttes vast rohkemgi lugejaid ja liiklust juurde, kui lihtsalt ühe lingiga oleks saanud .
-
- Kontakt:
scryth kirjutas:baltroon kirjutas:puhtalt võõrasse keskkonda moraalitsema tulemise eest
Autori õigused oma loomingule ei sõltu sellest, kas ta on mingis keskkonnas vana tegija või on ta tekitanud endale ligipääsu ainult selleks, et enda autorsusest teada anda. Kui ma õigesti Tartsi esialgset postitust mäletan siis ta ei väitnud, et tema on selle kirjatüki autor. Selliseid "mina-olen-autor" hõnguga asju liigub üpris mitmeid ja enamasti ei levita neid mitte autor ise vaid need ringlevad rahvaluulena ilma igasuguse viiteta autorile või päritolule.
Seda arvestades oleks Susan võinud veidi vähem sapisem olla ja teha lihtsalt ettepaneku postituse juures allikas ära mainida.
Ei, ei, ei Scryth- ärme hakka nüüd siinkohal küll vaidlema teemal interneti anonüümsus ja kopiright õigused. Minagi kopisin selle teksti edasi ja isegi muutsin seda natuke ja luban igal järgmisel kasutajal seda ilma süümekateta edasi kopida ja kui soovi on siis oma ego upituseks seda või oma vanavanaonu üllitiseks nimetada.
Üldiselt olen nõus Bitteriga, Susan Lilleväli sai jälle feimi.
Isa kõndis poja magamistoast mööda ja vaatas, et voodi on kenasti tehtud ja tuba korras. Seejärel nägi padjal ümbrikku, millel kirjas "Isale".
Isa avas halba aimates ümbriku ja luges värisevate kätega poja kirja.
Kallis isa,
Mul on äärmiselt kahju sulle kirjutada. Ma pidin oma tüdruksõbraga siit majast lahkuma, et sinu ja emaga stseeni ei tekiks. Ma olen Stacy'ga tõelise armastuse leidnud ja ta on nii kena.
Aga ma tean, et te ei võtaks teda omaks kõikide nende keharõngaste, tätoveeringute ja liibuvate mootorratturi riiete pärast ja ta on minust ka oluliselt vanem. Aga asi ei ole ainult kires. Isa, ta on rase ka.
Stacy lubas, et me saame väga õnnelikuks. Tal on oma järelhaagis-majake metsas ja terveks talveks küttepuid. Me unistame veel paljudest lastest.
Stacy on avanud mu silmad ses osas, et marihuaana ei tee tegelikult kellelegi halba. Me hakkame seda ise kasvatama ja siis vahetame ecstasy ja kokaiini vastu.
Vahepeal aga peame palvetama, et maailmas leitaks AIDSile ravi, et siis Stacy saaks ka terveks. Ta väärib seda.
Aga isa, ära muretse, ma olen 15 aastane ja oskan enda eest hoolitseda.
Ühel heal päeval tulen kindlasti teile külla, et te oma lapselapsi näeksite.
Armastusega,
Sinu poeg.
PS. Isa, loomulikult pole eelnev jutt tõde. Ma olen Tommi juures. Tahtsin sulle lihtsalt öelda, et elus on hullemaid asju kui minu kapi keskmises sahtlis olev lõputunnistus.
Ma armastan Sind.
Helista kui on ok koju tulla
allar 56291000
umbe ull miis
Hmm, ma oleksin lugenud seda justkui vormis "tütre kiri isale".
Plagiaat ühesõnaga
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
scryth kirjutas:Hmm, ma oleksin lugenud seda justkui vormis "tütre kiri isale".
Plagiaat ühesõnaga![]()
kaval ootab juba EAÜ kurja telefonikõnet
-
- Kontakt:
Jälle perses
liftis: kaks poissi arutavad omavahel seksist. üks küsib siis teiselt sositades: kas sinu ema seksib? teine kohkub: EI!!!! ja siis pärast vaikust sositab: aga sinu ema? MUIDUGI MITTE!!!
sain eelneva nalja selliselt lehelt: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.p ... 847&t=9684, Sillerduse postist. Loodetavasti ta mind siia noomima ei tule ja kohtusse ei kaeba. Eriti loodan ma, et keegi ei märka, et tegemist on naisteka lehega, sest muidu ma muutun ju vähem meheks.P.S- kirjapilt muutmata
scryth kirjutas:Hmm, ma oleksin lugenud seda justkui vormis "tütre kiri isale".
Plagiaat ühesõnaga![]()
vahest kirjutavad ju pojad ka isale
allar 56291000
umbe ull miis
PEALT KUULDUD
Küll see oleks õudne
Neiu #1: «Tead, see rase ju suitsetab.»
Neiu #2: «Ei tea, mis ta lapsest saab?»
Neiu #1: «Pärast sünnib mingi kahe jalaga laps.»
28. august 2009
(Allikas: Mati Soomre, 8.9.2009)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.