Moderaator: Moded
scryth kirjutas:Keegi, kes rekkaga sõitnud on võiks kommenteerida, kas see rollerijuht oli rekkajuhile üldse näha? Kaamera nurk võib petta, aga minu meelest tuli roller paremalt teeservast ja ujus suhteliselt lähedalt rekka nina alt läbi. Paraku rekkast veidi aeglasemalt:
suhkrujuku kirjutas:rekka peeglisse jääb nn.pime auk kui keegi sõidab auto parema nurga ligidale.uuematel veokitel on küll selle koha jaoks eraldi peegel lisaks aga see ka ei näita kõike. sellepärast ei soovita isegi väiksema sõiduautoga parema nurga alla ronida kaherattalisest rääkimatta kuna juht lihtsalt ei pruugi sind näha.
Täpselt nii.Olles ise suur rekka guru julgen väita et sellele lisaks on kärul väga kehvad pidurid nagu btr-il.KUMM kirjutas:Mitmeid korda videot vaadates tundus mulle, et roller oli piisavalt kaugel veokist, et mitte pimedas alasse sattuda. Kuna veok oli VOLVO FL 10, siis selle juhi ametikoht on suhteliselt madal ja sellega seoses on tal natukene parem nägemisväli nina ette. Pannes ennast sellisesse rolli siis arvaksin, et veokijuht ei pööranud piisavalt tähelepanu ette vaatamisele (rea vahetamise soov, muud kõrvalised tegevused, jne.). Isiklik kogemus raskeveokitega 2.5 aastat.
mõmm kirjutas:Analüüs järgmine…..
Videol on näha ainult haagise rataste pidurdamist ( pidurid vist pee….).
Vabandan kui mölaks läks. Olen veokijuhikoolitaja ja sõitnud veokil 6-7 aastat.
alan kirjutas:http://www.dothetest.co.uk/
Link iseenesest ratturite kohta, aga sobib ka eesliitega "mootor". Tähelepanelikku silma!
Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreerunud kasutajaid ei ole ja 2 külalist