MOTO HOTELL müük,hoiustamine, remont ,hooldus ,aastaringne
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
MOTO HOTELL müük,hoiustamine, remont ,hooldus ,aastaringne
mootorataste,atvde,jetide,kaatrite ja autode aastaringne hoiustamine kindlustatud valvega ruumides ruum mahutab 1700 ruudu jagu tehnikat
info tel 56314727 ja 53610817 tel/ fax 6120652
mootorratas 400eek, atv 600. auto ,kaater ja jet 90 eek ruut
vara kindlustus 500000 euro peale
võimalik rentida kaatrit,tsikleid ja erinevaid autosid olemas ka mb vito 8 kohta 2005a (kärukonks)
Re: MOTO HOTELL müük,hoiustamine, remont ,hooldus ,aastaring
yoko30 kirjutas:mootorataste,atvde,jetide,kaatrite ja autode aastaringne hoiustamine kindlustatud valvega ruumides ruum mahutab 1700 ruudu jagu tehnikat
info tel 56314727 ja 53610817 tel/ fax 6120652
ega hindu ei avalikustata?
-
Teema algataja
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
rrivo kirjutas:asukohta ? Võiks olla ikkagi rohkem informatsiooni selle kohta.
-Hinnad (alustades jäätise hindadest lõpetades ratta hoolduse vms. )
-Kodulehekülg ?
-Mis seal veel huvitavat teha saab ?
-Võiks olla nagu pikalt lahti seletatud !
hinna võiks tõesti öelda aga ma siiralt loodan, et nad siin avalikult asukohta ei avalikusta. Mida vähem inimesi teab seda turvalisem. Piisab kui osapooled teavad.
Esimesest postist leidsin sellist inffi: Inf: www.motohotell.ee info 56314727 & 53610817
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Motopaks kirjutas:rrivo kirjutas:asukohta ? Võiks olla ikkagi rohkem informatsiooni selle kohta.
-Hinnad (alustades jäätise hindadest lõpetades ratta hoolduse vms. )
-Kodulehekülg ?
-Mis seal veel huvitavat teha saab ?
-Võiks olla nagu pikalt lahti seletatud !hinna võiks tõesti öelda aga ma siiralt loodan, et nad siin avalikult asukohta ei avalikusta. Mida vähem inimesi teab seda turvalisem. Piisab kui osapooled teavad.
Esimesest postist leidsin sellist inffi: Inf: www.motohotell.ee info 56314727 & 53610817
Pabistamiseks pole põhjust,
pealkirjas selgelt öeldud;
MOTO HOTELL müük,hoiustamine, remont ,hooldus ,aastaringne.
omanik, peab ainult hinnasildi külge riputama
yoko30 kirjutas:mootorratas 400eek, atv 600. auto ,kaater ja jet 90 eek ruut
mootorratas 400.- sügisest kevadeni/üks kuu või mis ühik?
Odavamks läinud, novembris taheti veel 500.- kuus saada.
VWman kirjutas:Odavamks läinud
Kui hästi rääkida, siis võib isegi veel natuke odavamalt saada.
Hoian oma ratast seal, muidu oleks väga viis, aga tahaks hommikul tööle sõita ja õhtul ära tuua. Kell 9 ratast kätte saada on 1/10 tõenäosus, telefonist öeldakse, et noh 10 minutit või üldse ei vastata, ja siis 1,5h pärast tuleb keegi ust avama. Pea iga päev olen oodanud 1-2h, kuigi raha maksmisel sai kokku lepitud, et ma tulen kell 9 hommikul. Esmaspäevast pidi tulema uus tegelane tööle, et 24h võimalus masin kätte saada või ära tuua.
Hoiustamine ja hooldus ja nõuanne ühes kohas hea hinnaga, kui ainult saaks ajagraafiku korda.
Re: MOTO HOTELL müük,hoiustamine, remont ,hooldus ,aastaringne
mis puudutab tsikli remonti, siis soovitan sealt eemale hoida.
Räägi siis lähemalt juba, mis põhjusel?!
Eelmise aasta juulis otustas motikas ära laguneda ja kuna koht on suht lähedal elamisele käisin küsimas, et kas mees oskab seda remontida. Vastus oli jah. Vea leidmiseks läks napilt kuu (ajapuudus nagu ikka), aga kui lõpuks viga käes, siis tundus, et asi hakkab kiiremini edasi arenema ja septembriks on raudsuksu jälle teel. Ise käin tööl ja selle koha lahtiolekuajad olid mureteemad ka mõnele eelmisele postitajale siis ei saanud selle remondimehe kõrval istuda ja vaadata kuidas asjad arenevad. Kui ükskord sinna vaatama trehvasin oli motor laiali võetud ja kogu lugu, sealt maalt on ainult lubadused, et järgmine nädal saab kokku nii kui tihendid tulevad ja siis, et homme homme kui klapid lihvitud jne. Ma ei ole muidugi spetsialist mootorite alal aga kui jupid olemas siis kaua läheb Vulkani mootori kokkupanekuks aega? 9 kuud? Aja nappuse ja töö rohkuse üle võib alati kurta, aga kui midagi lubatakse siis vähemalt mina üritan lubadusi pidada või ma parem ei anna neid.
Mõnel on kindlasti selle kohaga ja teema postitanud mehega parem kogemus olnud, kuid mina küll kirun seda päeva, kui ma sinna läksin ja selle mehe juttu uskusin. Eks igaüks otsustab ise mis teeb, aga minu jaoks see koht ei tundu eriti usaldusväärne olema kus oma asju lasta remontida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.