Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: TMS, Shadow -> GS500E
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Valmistun vaikselt sügiseks ja nii on Viljandi lähedalt vaja Tartu lähedale tirida/tuua üks automaatkastiga Ford Scorpio. Soovitused, viited, abipakkumised palun ES-ga.
Tänudega,
Valdek
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Tere!
Kas keegi kodulehega kah aidata saab? Peaks olema varuosade müügileht (näiteks LADU24.EE)
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Tervitus,
Oleks vaja umbes nädalaks üldehitaja teenuseid kasutada (aken vahetada, räästakasti vaja teha ning laudist nokitseda).
Summades lepib siis kokku, kui on vaatamas käidud.
Tegemis aeg peaks olema kuni septembri alguseni.
Vaatama saaks tulla kas või homme.
Maja viljandi lähedal.
Tel. 53506709
Palun helistada, kuna suvel eriti netis ei käi.
Kellegil oleks 3-5 tunniks anda kasutada garaazi, mille uste kõrgus on 3,5 meetrit? Võib olla ka ladu või üks kõik mis. Peamine, et õues ei ole.
Esmaspäeval kella 15.30 alates. Ja siis kolm kuni viis tundi.
Mul on vaja üks Ford veokas ära kiletada, aga see sunnik ei mahu kuhugi
henri@kleepsuvabrik.ee
5070884
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Kas keegi viitsib ette võtta ühe tsikli järel veetava haagise taastamise? Pahtli- ja värvitööd. Nikli taastamine. Uued tuled kuluks ka ära. ES abiks.
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
moilo kirjutas:Tere.
Kas keegi foorumikasutajatest puiduga ka tegeleb? Tarvis oleks ca 150 m2 välisvoodrilauda (soovitatavalt värvitud) ja ca 700 jm tollist lauda (100mm laiust). Mõistliku hinnaga muidugi.
Lear
5059004
Mul sama probleem. Vaja 500 jm (100 mm laiust).
Soovitavalt Viljandi kandis. Pakkuda võiks koos transpordiga. Kui on väga lähedal, siis saan ka ise transaga aidata.
Ei pea olema värvitud.
53 506 709
Madis
Vaja oleks Tallinnas ühe eramaja 1 sein väljastpoolt üle krohvida. Hetkel on sein valgetest kividest, kohati mõni mõra, mõnest kohast segu kivide vahelt lahkunud jne - oleks vaja üle teha kogu sein. See on pool seina: . Ülejäänu samasugune. Võiks jääda värvuselt heledaks, väga super ilusat kvaliteeti ei ole tarvis.
Töid on võimalik teha homsest alates 12 päeva ainult, seega - kiire.
Krohvitava pinna kõrgus - 3200 mm, laius 10800 mm.
Kellel aega ja oskusi palju ning raha vähe - tee oma pakkumine!
PM, hyke@hot.ee, 51 23 553
Leidub siin kedagi kes töötab Tele2's või EMT's....või on kellegil head tuttavat kes seal töötaks. Soodukat ega head pakkumist ei aja taga, üks teine küsimus on.
matu kirjutas:Leidub siin kedagi kes töötab Tele2's või EMT's....või on kellegil head tuttavat kes seal töötaks. Soodukat ega head pakkumist ei aja taga, üks teine küsimus on.
Üks minu tuttav töötab tele2-es.
Garderoobisüsteeme ka keegi pakub? Pärnus siis vaja sellist teenust. Üks pakkumine hetkel olemas, aga tundub kallivõitu..
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
pyramiid kirjutas:Garderoobisüsteeme ka keegi pakub? Pärnus siis vaja sellist teenust. Üks pakkumine hetkel olemas, aga tundub kallivõitu..
Häh?!
Mine Bauhausi ja pane komplekt ise kokku. Parem ja odavam kui see ülehinnatud Elfa.
mx77 kirjutas:pyramiid kirjutas:Garderoobisüsteeme ka keegi pakub? Pärnus siis vaja sellist teenust. Üks pakkumine hetkel olemas, aga tundub kallivõitu..
Häh?!
Mine Bauhausi ja pane komplekt ise kokku. Parem ja odavam kui see ülehinnatud Elfa.
Hmm, mul mingi Arina pakkumine, aga ise kokku, njaa, kah variant, tänud vihje eest!
Ma uurin seda varianti ka.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
kui sul garderobimõõdud on olemas ja ettekujutus mida vaja siis kokkupanek on nagu kõige lihtsam selle asja juures. kõige keerulisem on ehk peasiini seina kruvimine - ülejjnud läheb ilma kruvikeerjat vajamta kokku.
Kes oleks nii hea inimine ja 15 Aug. viskaks kolm inimest Pärnu linnast seest munalaiu sadamasse. Üks kolmest on 5 kuune laps, seega käru ja igast manti ohtralt kaasas. Laev väljub kell 9 nii et pool tundi enne seda võiks sadamasse jõuda. Takso hinda ei tahaks maksta kuid kütte ja vaeva eest saab tasutud.
Kui keegi arvab, et ta pole pühapäeva hommikul pohmas ja viitsib kell 8 paiku sõita, siis võiks helistada 56681559.
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Mul on vaja aia ette väravat. Aialipid ja postid, kuhu värav käima peaks on olemas. Puudu on raamid ja hinged. Kas on ehk keegi, kes võtaks vaevaks? Naabrid on ära kurjenenud ja räägivad, milliseid hirmsaid tegusid minu koer külapeal käib toime panemas.
Tasutud saab ilusasti va krõbisevas.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
oldmaniac kirjutas:Naabrid on ära kurjenenud ja räägivad, milliseid hirmsaid tegusid minu koer külapeal käib toime panemas.
See lapiline koer, jah? Mhmhmmmmmm, on nähtud.
ärge mu emale tsiklist rääkige. palun.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
oldmaniac kirjutas:Mul on vaja aia ette väravat. Aialipid ja postid, kuhu värav käima peaks on olemas. Puudu on raamid ja hinged. Kas on ehk keegi, kes võtaks vaevaks? Naabrid on ära kurjenenud ja räägivad, milliseid hirmsaid tegusid minu koer külapeal käib toime panemas.
Mul sama teema aktuaalne. Saatsin hunniku hinnapäringuid laiali ja pooltele on vastused tulnud. Hind kõigub 5000-st 12 000-ni :S . Kõige soodsam pakkumine viiemeetrise tiibvärava ja meeter laia jalgvärava kohta oli 6200kr koos paigaldusega (ilma siis 5000kr). Kuna mul ka aed koera pärast tegemisel, siis mõlema värava kõrgus on 1.5m.
Kui sa siit tegijat ei leia, siis saadan sulle parima pakkuja kontaktid.
Kas tollise laua otsijad said endale midagi? Ma tahan ka. Väga kiire!
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
M2 kirjutas:oldmaniac kirjutas:Mul on vaja aia ette väravat. Aialipid ja postid, kuhu värav käima peaks on olemas. Puudu on raamid ja hinged. Kas on ehk keegi, kes võtaks vaevaks? Naabrid on ära kurjenenud ja räägivad, milliseid hirmsaid tegusid minu koer külapeal käib toime panemas.
Mul sama teema aktuaalne. Saatsin hunniku hinnapäringuid laiali ja pooltele on vastused tulnud. Hind kõigub 5000-st 12 000-ni :S . Kõige soodsam pakkumine viiemeetrise tiibvärava ja meeter laia jalgvärava kohta oli 6200kr koos paigaldusega (ilma siis 5000kr). Kuna mul ka aed koera pärast tegemisel, siis mõlema värava kõrgus on 1.5m.
Kui sa siit tegijat ei leia, siis saadan sulle parima pakkuja kontaktid.
Kas tollise laua otsijad said endale midagi? Ma tahan ka. Väga kiire!
Päris uskumatud numbrid. Ma leidsin endale miski kontakti ja katsetan pisut sellega. Küll jah alles esmaspäeval. Ehk siis oskan sulle ka tollise laua peale midagi öelda.
Muuseas koera piiramiseks on olemas ka miski elektrikarjus hindadega alates 2,5K-st. On ehk veidi odavam ja kiirem.
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
Koerte piiramiseks on ka selline variant. Piimaraha eest just ei saa, aga valikute laiendamiseks tuleb äkki kasuks:
Pikemas perspektiivis need elektrilised kaelarihmad ei tööta. Tean kahte peret kelle koer on ära õppinud, et kui hüpata üle piiksuva piiri, saab laksu kätte ja kõik. Peale seda on lust ja lillepidu ning tagasi ei tasu tulla, kuna saab uue litaka
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Pikemas perspektiivis need elektrilised kaelarihmad ei tööta. Tean kahte peret kelle koer on ära õppinud, et kui hüpata üle piiksuva piiri, saab laksu kätte ja kõik. Peale seda on lust ja lillepidu ning tagasi ei tasu tulla, kuna saab uue litaka
Minu koer elektrit ei tunnista ja kuna aeda on vaja igal juhul ning pool juba valmis ka , siis pakkumised on endiselt oodatud.
http://www.animalistika.ee
Tere.
Kas keegi mootorsaagide müügiga ei tegele. Oleks vaja mingisugune soetada.
kas keegi viljandi kandis soodsa hinnaga tattoosid teeb?
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
mart211 kirjutas:Pikemas perspektiivis need elektrilised kaelarihmad ei tööta. Tean kahte peret kelle koer on ära õppinud, et kui hüpata üle piiksuva piiri, saab laksu kätte ja kõik. Peale seda on lust ja lillepidu ning tagasi ei tasu tulla, kuna saab uue litaka
panin endal selle raadiosaateantenni aia peale. 2 päevaga õppis selgeks.. nädal aega hiljem traat maha 2 aastat pole üle käinud. Enne seda pani iga 30 min tagant üle aia jeed. Igastahe4s soovitan.
Edit. muuseas selle asemel, et 4k eest osta eestist saab ka ebay'st alla kilo selle kätte =)
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
jami kirjutas:Tere.
Kas keegi mootorsaagide müügiga ei tegele. Oleks vaja mingisugune soetada.
kas sõrgkangi ei unustanud?
Keegi valuvelgede taastamisega tegeleb, üks 18" BMW oleks vaja korda teha, vajab keevitamist.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Keegi tartus auto elektrit ka jagab ?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Kas kusagil on vann kuhu mahub sisse 15"x10,5" terasvelg?
Jutt siis käib kroomimisest
Oleks vaja üks 400kg kaaluv asjandus Laagrist Kasemetsa transportida. Keegi mingit kraanaga autot ei oma ?
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänatud: 1 kord
VWman kirjutas:Oleks vaja üks 400kg kaaluv asjandus Laagrist Kasemetsa transportida. Keegi mingit kraanaga autot ei oma ?
Miskipärast meenusid ämma-anektoodid...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.