Laste Atv ei käivitu?

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
ets0
Postitusi: 101
Liitunud: 17 Mai 2006, 19:34
Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
Tänanud: 1 kord

Laste Atv ei käivitu?

Lugemata postitus #1 Postitas ets0 » 10 Aug 2015, 22:13

Tere! Hiina praktilselt uus ATV ei käivitu. Sädet ei ole. Keegi oskab nöu anda. Tegemist laste atvga! 125cc
Lugupidamisega.


Kasutaja avatar

TDM
Postitusi: 349
Liitunud: 28 Juun 2005, 00:55
Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
Asukoht: Keila

Re: Laste Atv ei käivitu?

Lugemata postitus #2 Postitas TDM » 11 Aug 2015, 15:59

Tere,

Käi kõik pistikud üle esialgu, võib olla kontakti puudus.
Täheldasin ka ühel isendil eriti jäiga isolatsiooniga juhtmeid, millede liigsel painutamisel katkes seest olematu kiudude arvuga juhe(nagu keetmata makaronid!)
Järgmisena proovi teist küünalt
seejärel süütepool
siis võib olla süüte andur
ja viimaks CDI(seda viimast poed kahjuks prooviks ei anna, kui kellegilt toonorilt tükke prooviks vahetada!)

Lenksul on gaasirutska juures muidu see suretusnupp ka mis teinekord on vales asendis. :roll:
Süütelukk ka jamas sellel jäigastunud juhtmetega masinal.
Ei midagi . . . peale tuule!
Kasutaja avatar

Teema algataja
ets0
Postitusi: 101
Liitunud: 17 Mai 2006, 19:34
Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
Tänanud: 1 kord

Re: Laste Atv ei käivitu?

Lugemata postitus #3 Postitas ets0 » 11 Aug 2015, 22:05

Tänud , sai pistikud üle näpitud ja oh imet jälle paugupill.




Mine “ATV/Quad”

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline