Lastekodude projekt
Moderaator: Moded
Lastekodude projekt
Paide ja Türi tsiklimehed, loodan, et te oma tsikleid veel talveks kappi pole riputanud. Paide lastekodu lapsed ootavad teid laupäeval, 22. septembril kell 14.00 lastekodu juures Tallinna t. 49, bensujaama poolses otsas. Räägime lastele tsiklitest ja teeme sõitu. Lastekodu pakub grilli ja morssi.
Andke palun endast teada siiasamasse kirjutades või telefonil 5266759, Tiit Ruisu.
Uskuge mind, lastekodu lastele ja eriti poistele oleks see väga suur asi. Neil on hädasti vaja vahel meesterahva häält kuulda.
Cado kirjutas:Tafka kirjutas:Kui vihmane pole ja midagi vahele ei tule siis astuks ka läbi
Aga jah hetkel kõik tsipa lahtine veel....
Tafka peab ikka korviga tulema see eriti popp laste seas.
![]()
Tuleks hea meelega aga kindlustus läbi ja kuna mul kirves kindlustus siis hetkel peab Hondaga siiski tulema. Pääsküla noortekeskuse üritusel olid jah korvid väga popid....seni kuni üks baigi vend tagarattal sõitu tegi ühele poisile....siis said korvid puhata:P
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
Sebar kirjutas:Olen kindel, et ka Tartu kandis oleks sellisele üritusele tulijaid, kui see oleks Tartu kandis. Oleks orgunnijaid vaja....
Väints.....
Õnnekas...
Mina tuleks ka Tartusse vahemaa pole oluline,tegu ja sellest tulenev abi teistele on oluline.Lastekodudes kasvab küllaga mürsikuid kes vajavad arusaamist,et nad ei ole unustatud ja neist hoolitakse.
Olen isast ilma alates 10 eluaastast ja sõitsin siis motokrossi ja te ei tea kui palju jai vajaka isast.Joobareid kes ei viitsind võõralapse jaoks midagi teha oli küllaga.Mul oli küll ema ja õde aga neil pole kedagi...
-
- Tänatud: 1 kord
dimi1974 kirjutas:Sebar kirjutas:Olen kindel, et ka Tartu kandis oleks sellisele üritusele tulijaid, kui see oleks Tartu kandis. Oleks orgunnijaid vaja....
Väints.....
Õnnekas...Mina tuleks ka Tartusse vahemaa pole oluline,tegu ja sellest tulenev abi teistele on oluline.Lastekodudes kasvab küllaga mürsikuid kes vajavad arusaamist,et nad ei ole unustatud ja neist hoolitakse.
Olen isast ilma alates 10 eluaastast ja sõitsin siis motokrossi ja te ei tea kui palju jai vajaka isast.Joobareid kes ei viitsind võõralapse jaoks midagi teha oli küllaga.Mul oli küll ema ja õde aga neil pole kedagi...
Sellse ilmaga, nagu täna, ei viitsi küll ka parema tahtmise juures Tallinnasse sõita. Suvise ilmaga küll aga mitte täna, sorry.
Vähemalt on meil mees, kes ei pea paljuks Tartusse veereda, kui sõidutamiseks läheb...
Muuseas sõidan tihti niisama Tartu vahet täitsa lambist.Aga ilm võib veel muutuda.Ära iial ütle iial.Aga mina tuleks ka täna aga paraku olen tööl.
OT:
Aga soovitaks lihtsalt minemise ja sõidutamise asemel üks tegus päev organiseerida. Lihtsalt sõidutamine on ka muidugi lastele super, aga kui neil on terveks päevaks tegevust siis see on nii neile, kui endale ülimega emotsioon päris pikaks ajaks.
Red Hawks MC organiseeris juuli alguses Tilsi lastekodule sellise päeva, mis algas lõuna paiku ja lõppes kella 17ajal õhtul, hõlmas grillimist, bände, mänge erinevaid atraktiivseid "vaatamisväärsusi" nagu ntx sepp jne jne ja pean tunnistama, et ülipositiivne emotsioon, mis sellest päevast tuli, kestab siiani ja ilmselt kaua kaua veel.
Kellel tõsisem huvi, siis pildid leiab siit:
http://www.foto24.ee/album/19746 ja http://www.foto24.ee/album/19680
Re: Paide lastekodusse lapsi sõidutama
Konsulent kirjutas:Paide ja Türi tsiklimehed, loodan, et te oma tsikleid veel talveks kappi pole riputanud. Paide lastekodu lapsed ootavad teid laupäeval, 22. septembril kell 14.00 lastekodu juures Tallinna t. 49, bensujaama poolses otsas. Räägime lastele tsiklitest ja teeme sõitu. Lastekodu pakub grilli ja morssi.
Andke palun endast teada siiasamasse kirjutades või telefonil 5266759, Tiit Ruisu.
Uskuge mind, lastekodu lastele ja eriti poistele oleks see väga suur asi. Neil on hädasti vaja vahel meesterahva häält kuulda.
Mis sa siis arvad asjast pead vist suurema seltskonnaga arvestama äkki.Anna teada mis sinu arvamused on.
Kurat, silma võtab märjaks - kui palju hoolivust inimestestes ikkagi on. Ei oodanud sellist osavõttu. Lastekodus on 30 lapse ringis, neist ca pooled on poisid - nii et eriti suure asutusega tegemist pole.
Tundub, et peab grilli asendama supiga, sest rahvast tuleb rohkem. Igaljuhul on kõik oodatud. Ilmselt on tulijate arvu kindlakstegemine suht keeruline ülesanne, seetõttu palun mitte pahandada, kui keegi supist ilma jääb.
Mingeid erilisi üritusi ja tegevusi algselt plaanis ei olnud peale tsiklisõidu, aga nüüd vist peab hakkama mõtlema. Katsun muusika leida ja mõtlen ka mingeid tegevusi, aga erilise organiseerituse peale palun mitte loota, sest aega on vähe jäänud ja igapäevatöö surub "täiega" peale.
Külka on igaljuhul esindatud
Aitäh, mehed!
Ikka lihtsalt loodan siis Tallinna omadega punti saada,et ei peaks üksi tulema.Aga kardan,et mõni hüppab alt ära kuna ilmad pole kiita.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
dimi1974 kirjutas:Ikka lihtsalt loodan siis Tallinna omadega punti saada,et ei peaks üksi tulema.Aga kardan,et mõni hüppab alt ära kuna ilmad pole kiita.
Tallinnas mehi küll, kes vihma käes ei sula.
http://www.animalistika.ee
-
- Tänatud: 5 korda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.