"Turvaline noorus" 02.08 kell 15oo Kadrinas.

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Tähnik

"Turvaline noorus" 02.08 kell 15oo Kadrinas.

Lugemata postitus Postitas Tähnik »

Armsad kaassõitjad. Pöördun teie poole suure abipalvega.

Kadrinas (L-Viru maakond, Rakverest 13km, Tlnst 100km) Toimub 2. augustil 2008 Valla päev, mille raames korraldatakse kohalikule noorusele infosündmus nimega "Turvaline noorus". Seoses sellega pöördus vallavalitsus minu poole, palvega, et kutsuksin kokku kerge seltskonna tsikliste ning tuleksin ise (väikses kohas ei jää midagi saladuseks) täisvarustuses kohale, minul on krossikas, oleks äärmiselt armas kui oleks koos erinevaid tsikleid. Kuna mootorrattad ning rollerid populaarse viimasel ajal, tuleks noorte silmaringi vastava teema turvalisuse kohapealt avardada. Meie siis võiksime rääkida eelkõige turvavarustusest ning ka vastavatest ohtudest liikluses.

Siin on jupike vallavalitsuse nägemusest ürituse kohta:" Noortele suunatud sündmus Turvaline noorus on rulaplatsil 14.00-16.00. Alustaksime turvavöörada ja pöörlevat autot tutvustava osaga ja teie võiksite kohale jõuda 15.00. Teile jääks siis umbes tund aega sisustada. Kuna teised atraktsioonid paigaldatakse sauna ette tee peale siis teie võiksite sõita rulaplatsile. Seal on ka võimendus ja mikrofonid mida saab kasutada. Loodan väga, et leiate mahti meie ettevõtmist huvitavamaks muuta ja noortele turvalisust propageerida."

Ette tänades!
Tähnik

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: "Turvaline noorus"

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

hääd sõbrad, üritusi sellel kuupäeval on palju ja Tähnik hädas - kas on keegi, kes teeks treti Kadrinasse ja kannaks noorte hinge eest hoolt? ;) sisuliselt kannataks ka Jõgevalt mõneks tunniks minema sõita.

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Re: "Turvaline noorus"

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Just nimelt. Kirjutasin hullu isamaalise kokku ja siis vaatasin, et Pihelgas on kokkuvõtte ära teinud :D

Aga. Ma arvan, et kõige parem oleks see Treffi väljasõiduna teha. Sealt on ainult suts maad, ilus-hea tee, mille ääres palju vaatata. Koguneks ja sõidaks sealt mingi 14oo välja. Teeme väikse PR keikka ära ja tagasi treffile.

Motokas :bsmile:

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

kki
Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.

Re: "Turvaline noorus" 02.08 kell 15oo Kadrinas.

Lugemata postitus Postitas kki »

hm, ise olen muidu ka kadrinas laupäeval, saaks võibolla käppki olla kui muud plaanid ei lähe nii kui kavas oli

Teema algataja
Kermik

Lugemata postitus Postitas Kermik »

No kuidas me ikka Teele hätta saame jätta. Katsun minagi kohal olla ja liituks treffilt minejatega.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

kki kirjutas:

hm, ise olen muidu ka kadrinas laupäeval, saaks võibolla käppki olla kui muud plaanid ei lähe nii kui kavas oli

oi see kuidas see lauseehitus mulle meeldib :D ma kirjutaks isegi:

hm, võibolla olekski ehk ise võibolla kadrina kandis mingil päeval, kui siis saaks võibolla käppki näiteks olla kui kõik muud plaanid ei lähe nii kui kavas oli et läheb..

lühidalt - kui saad siis tule :D

Kasutaja avatar

kki
Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.

Lugemata postitus Postitas kki »

:D KUI SAAN SIIS TULEN KINDLASTI!!

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

SAAD, TULE (lol)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

nonii, teiega on siis korras :ner:

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Kui asjad ikka satuvad, siis nad satuvad... Maakoht sealt kiviga visata aga just SEE laup. ja just 15.00 pean olema tükkis teises kohas :wack: Hea meelega oleks ühendanud mitu asja - mõnus väike väljasõit, mõnus kogunemine ja vajalik noorte harimine.. deem

Teema algataja
Tähnik

Endiselt vajan teid kaasa :oops: . Ehk on sellest pisut abi, teeb selgemaks olukorra http://galen.localhost.ee/Tuule/02.08/

Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

Tähnik kirjutas:

Endiselt vajan teid kaasa :oops: . Ehk on sellest pisut abi, teeb selgemaks olukorra http://galen.localhost.ee/Tuule/02.08/

Ma pole kindel ,kas minu kohalolek on eriti hariv, nimelt kulgen ma ilma erilise turvavarustuseta. Kannan tavalist musta nahka(püksid ,vest, tagi) ja lahtist kiivrit, nii et äkki annan halba eeskuju? Aga juhul kui sobib ,siis katsun kohal olla. Käitugu minu sõnade,mitte tegude järgi! :wink: Suurema vihma korral ei tule!! (crash)

Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt

Teema algataja
Tähnik

Kannan tavalist musta nahka(püksid ,vest, tagi) ja lahtist kiivrit, nii et äkki annan halba eeskuju?

:) See on ju ka siiski varustus, halb eeskuju oleks plätud ja lühkad ja t-särk. Mida erinevamad tegelased, erinevatel tsiklitel, seda huvitavam. Ja ma arvan, et anname sulle võimaluse ise oma varustusest rääkida, kuidas see on toiminud sinu jaoks, ja miks sa seda kannad. Selles ongi mõte, me ei pea loengut seal. Ma arvan, et suurema vihma korral ei lähe me keegi, sest katusealust ei ole seal, ja vaevalt nooredki tahavad läbiligunenuna millestki osa võtta. Aitähh sulle ette ära;) sinust oleks palju abi!!

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

luix kirjutas:

Ma pole kindel ,kas minu kohalolek on eriti hariv, nimelt kulgen ma ilma erilise turvavarustuseta. Kannan tavalist musta nahka(püksid ,vest, tagi) ja lahtist kiivrit, nii et äkki annan halba eeskuju? Aga juhul kui sobib ,siis katsun kohal olla. Käitugu minu sõnade,mitte tegude järgi! :wink: Suurema vihma korral ei tule!! (crash)

Nagu kellegi bikeri kasutaja allkiri ütleb: You are not totally useless, you can be used as a bad example :bsmile:

Hans

V-MAX

Teema algataja
Tähnik

Just love your humour guys;)
Enne pühapäeva uuesti arvuti taha ei satu arvatavasti seega: igaksjuhuks mu kontakt veelkord: 51980400
Nagu näha, peetakse seda oluliseksks antud juhul.(Loodan, et biker.ees ei ole vajalik kasutusjuhendit nr-i juurde.) :wink:

Teema algataja
Tähnik

:D
Hetkel kahetsen, et kohalolnuid üle ei lugenud. Peakorraldaja rääkis 30nest tsiklist, kuid see nr võib olla pisut liialdatud (kuigi plats oli tsikleid täis:D lahe!!), peakorraldaja oli üsna eufoorias ja suures vaimustuses meie kohalolekust, ta muide saadab ka tuhanded tänud neile, kes ei pidanud paljuks see sõit ette võtta, ja end näidata, veel enam, kes ka sõna võtsid ja noortega suhtlesid. Mul on äärmiselt kahju, et kohapeal rohkem noori polnud, ma arvan Kadrinas pole inimesed lihtsalt harjunud, et neile midagi korraldatakse. Aga üldises võtmes loeti üritus ilusti õnnestunuks tänu kohal olnud tsiklistidele. Mul on äärmiselt hea meel, et leidub selliseid muhedaid tegelasi mootorratastel. Aitähh veelkord. :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”