BIKER.EE = PADJAKLUBI
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 213
BIKER.EE = PADJAKLUBI
Kui mu postitus tundub kohatu, siis moded - võite selle rahulikult ära kustutada. Võibolla on asi minu rikutuses, aga TUNDUB, et viimasel ajal pole mul siit foorumist, mitte midagi tarka lugeda ega ka kommenteerida.
Ajast-aega käib mingi kuradima MÕTTETU JAHUMINE. A-la teemal "Mida öelda naisele", "Kuidas naine suhtub", "Millal on õige naisele öelda et - Näed kallis ostsin ratta!", "Mida ütleb naine kui tatooga koju tulen" ja nüüd veel viimane pauk "Eesti Liiklus Bikeri jaoks - ohtlik?" .. No olge reaalsed!!! ... kas siin on nüüdsest mingi PADJAKLUBI foorum?
Moded võiksid natukenegi "jõhkramalt" suhtuma taolistesse teemadesse ... või, mine sa võta kinni, äkkiste olen ise debiil, et ei saa aru tõelise mootorratturi hinges toimuvast
Ajast-aega käib mingi kuradima MÕTTETU JAHUMINE. A-la teemal "Mida öelda naisele", "Kuidas naine suhtub", "Millal on õige naisele öelda et - Näed kallis ostsin ratta!", "Mida ütleb naine kui tatooga koju tulen" ja nüüd veel viimane pauk "Eesti Liiklus Bikeri jaoks - ohtlik?" .. No olge reaalsed!!! ... kas siin on nüüdsest mingi PADJAKLUBI foorum?
Moded võiksid natukenegi "jõhkramalt" suhtuma taolistesse teemadesse ... või, mine sa võta kinni, äkkiste olen ise debiil, et ei saa aru tõelise mootorratturi hinges toimuvast

APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Ma ei oska selle kohta muud öelda kui ... Mingi aja tagant tekib ikka keegi kasutaja, kes sooviks, et talle on kõik ilusti meelepäraseks tehtud kuskil. Krt see pole tsirkus, et tuled, istud ja teised löövad trummi sinu jaoks. Minu arust on foorum ikka selline koht, kus tuleks ise osavõtlik olla. Pole häid teemasid? Ole mees ja tee siis selline, kus härrad saavad asjalikku juttu ajada. Mis seal salata mulle käivad ka need teemad närvidele kus naisega suhtlemise nõu küsitakse aga ... noh, ega keegi ei käsi ju lugeda/reageerida neile. Praegu on nagu selline: "kuulge mehed, olge nüüd ikka päris tsiklimehed ja rääkige nii, et mul huvitav oleks" Päris nii ei saa ka suhtuda.
Mis modedesse puutub, siis kustutakse ikka siis kui on vastuolus reeglitega, päris (padja)teemakohast tsensuuri vast ei harrastaks. Sõnavabadus maksab ka midagi
Üks asi veel - padjaklubilased on ka mootorratturid... tead kõik ei ole ja ei tahagi olla hardcore/joon mootoriõli-köhin verd/motomehed. Paljude jaoks on mootorratas siiski fun, mitte kogu elu.
Mis modedesse puutub, siis kustutakse ikka siis kui on vastuolus reeglitega, päris (padja)teemakohast tsensuuri vast ei harrastaks. Sõnavabadus maksab ka midagi

Üks asi veel - padjaklubilased on ka mootorratturid... tead kõik ei ole ja ei tahagi olla hardcore/joon mootoriõli-köhin verd/motomehed. Paljude jaoks on mootorratas siiski fun, mitte kogu elu.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kui mu postitus tundub kohatu, siis moded - võite selle rahulikult ära kustutada. Võibolla on asi minu rikutuses, aga TUNDUB, et viimasel ajal pole mul siit foorumist, mitte midagi tarka lugeda ega ka kommenteerida.
Mitte keegi ei takista sul foorumit rikastamast olulise, põneva, adekvaatse ja võibolla ka ehk isegi tsiklismi fundamenaalaluseid põrutavate teemadega. Kõik see on su enda teha.
Käesolev teemapüstitus ei jaotu mitte ühegi eelmainitu alla.
... eks ma ju vist pean vähemalt korra vastama. Küsitlus "kas liiklus on ohtlik" oli ju minu tehtud.
Loomulikul on hea rääkida ainult nendel teemadel, mis ainult endale huvi pakuvad. Paraku alati nii kohe mitte ei lähe.
Liikluse teemal tegin polli selle tõttu, et suhtumine "ma ei kavatsegi ju ise kukkuda ja seetõttu pole kiiver liiklemiseks üldsegi vajalik" tundus natukene sinisilmne olevat. Lootsin, et sellise kommentaari kirjapanejale natukene selgemalt kohale jõuab, et alati ei ole sinus endas kinni, mis jõud sulle ümberringi mõju avaldavad.
Mis arvad kui näiteks hävituslendurite foorumisse (kui selline kusagil eksisteerib) kirjutab mõni vend, et ilma langevarjuta on tegelikult palju mugavam lennukis istuda. ja seda siis loeb seltskond, kellel nii mõnigi ohtlik olukord selja taga.... Kui huumorimeelest vajaka jääb, siis see oli muidugi illustreeriv näide, nii et ärge seda liiga tõsiselt võtke.
Leian, et tuleb sõna võtta, kui teema enda jaoks oluline või huvitav on. Lihtsalt nurgas mökitada või tänaval lampe puruks peksta, peeru lasta, ümbritsevat kritiseerida ja õlut alla libistada oskab ju igaüks.
aga jah. sõnavabadus meil ju ikka kehtib. seega kui tahan heegeldamisest rääkida ja selle kohta huvi üles näidatakse ning vastama vaevutakse, siis ehk räägingi.
selleks korraks punkt.
Loomulikul on hea rääkida ainult nendel teemadel, mis ainult endale huvi pakuvad. Paraku alati nii kohe mitte ei lähe.
Liikluse teemal tegin polli selle tõttu, et suhtumine "ma ei kavatsegi ju ise kukkuda ja seetõttu pole kiiver liiklemiseks üldsegi vajalik" tundus natukene sinisilmne olevat. Lootsin, et sellise kommentaari kirjapanejale natukene selgemalt kohale jõuab, et alati ei ole sinus endas kinni, mis jõud sulle ümberringi mõju avaldavad.
Mis arvad kui näiteks hävituslendurite foorumisse (kui selline kusagil eksisteerib) kirjutab mõni vend, et ilma langevarjuta on tegelikult palju mugavam lennukis istuda. ja seda siis loeb seltskond, kellel nii mõnigi ohtlik olukord selja taga.... Kui huumorimeelest vajaka jääb, siis see oli muidugi illustreeriv näide, nii et ärge seda liiga tõsiselt võtke.
Leian, et tuleb sõna võtta, kui teema enda jaoks oluline või huvitav on. Lihtsalt nurgas mökitada või tänaval lampe puruks peksta, peeru lasta, ümbritsevat kritiseerida ja õlut alla libistada oskab ju igaüks.
aga jah. sõnavabadus meil ju ikka kehtib. seega kui tahan heegeldamisest rääkida ja selle kohta huvi üles näidatakse ning vastama vaevutakse, siis ehk räägingi.
selleks korraks punkt.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Minu arvates mingil määral on selline mula-jutt isegi huvitav. Kõik ei peagi 100% tõsine olema ja otseselt tsikleid puudutama. Biker.ee on rohkem nagu virtuaalseks õllekannutagaistuvaksseltskonnaks muutunud. Ja tegelikult on üsnagi palju asjalikel teemadel räägitud, et info saamiseks piisab otsingust ja ei pea teemat tegema.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
- Kontakt:
:D
IRW lugesin otsast lõpuni ja kokkuvõttes on see sama asi mille kallal kiunute MÕTTETUD postitused! Nagu esimene klass kes kõik pärast õpetaja tasa olemis märku susisevad veel pool tundi
Kõiges on süüdi ilm olge ausad, rahu mehed varsti läheb lumi ära ja siis saab musti jutte asfaldile teha 

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
No ükski inimene ei saa olla peast nii mootorrattur, et see ongi ainus millest ta koguaeg räägib, isegi siis, kui ta parajasti õlut ei joo! Isegi paadunud emmimehed, kellel 24/7 on nahkvest kirjaga HD seljas, räägivad vahetevahel ka muud juttu, kui sellest, et nad on mootorratturid.
Rolleriteema kaitseks see, et üllatav-üllatav, seal on tunduvalt rohkem tehnilist arutelu, kui joonepealsetes teemades... kuigi omas kontekstis ja tihti ka naiivsuses ja teadmatuses, aga arutelu täitsa toimib ja tihti sünnib vaidlustes ka tõde. Seal tahks just vastupidi nähe natukene ka kasutajate inimliku poolt, lisaks sellele, et neil on põhjavalgus ja sinised ledid armatuuris.
Rolleriteema kaitseks see, et üllatav-üllatav, seal on tunduvalt rohkem tehnilist arutelu, kui joonepealsetes teemades... kuigi omas kontekstis ja tihti ka naiivsuses ja teadmatuses, aga arutelu täitsa toimib ja tihti sünnib vaidlustes ka tõde. Seal tahks just vastupidi nähe natukene ka kasutajate inimliku poolt, lisaks sellele, et neil on põhjavalgus ja sinised ledid armatuuris.
hälvik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.