Delta Minski mootoriga

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
Moze

Delta Minski mootoriga

Lugemata postitus Postitas Moze »

kuulutus
Mis te arvate sellest masinast?
kas läheb väga kiireasti läbi?
Hind on normaalne?
Ise arvasin, et kuna pidureid pole ära vahetatud(delta omad) siis need kuluvad kiiresti.
Välimus mulle meeldib :) ja minskiga on kogemust ka nii, et tundub normaalne.
aga öelge oma arvamus. ei tahaks ka osta masinat mis esimesel päeval laguneb.

Kidrock
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kidrock »

pead vaatama kuidas raam tehtud.delta raam võib sealt kus tagahark kinnitub nõrgaks jääda.Endal parasjagu käsil taoline projekt ainult et mopi raami jääb ainult meetrine torujupp ja ylejäänd teen ise.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Pead ka vaatama et Politseile sellega vahele ei jää. Selle masina jaoks juba lube vaja. 8)

Teema algataja
Moze

Seda ma tean. õnneks elan sellises vaikses kohas kus politsei väga ei kimbuta.

Teema algataja
raido47

Lugemata postitus Postitas raido47 »

Tagakahvel võib sellel nõrkaks jääda ja piduriklotsid kuluvad sellel üpris ruttu ära.Kui tal on tagaveo hammasratas sama siis pead sa talle päris tihti uusi pukse ostma. Mul oli minski mootor mopi raamil. Pidurid kulusid mul mõne nädalaga ära ja neid pukse sai vahetatud õige palju.

Teema algataja
Moze

Nojah. Seda oli arvata. Aga ma arvan et ostan siiski ära kuna hind on normaalne.

Teema algataja
zed

Lugemata postitus Postitas zed »

Aastaid tagasi tegin sarnase aparaadi. Kahju et pildil ei näidata aparaadi paremat külge. Asi selles, et kiige kinnitus, esimene hammakas ja tagumine hammakas jäävad ühele joonele. Huvitav oleks lihtsalt näha mismoodi tema asja lahendas. Mootorit tõsta ei kannata. Mina viisin kiige kinnituse allapoole, tegin 10 mm. latist uue tagahargi. Originaal tagahark on raudselt nõrk, kohe lagunes ära. Algul mõtlesin kah et küll käib. Aga kui kohalt minema lasin oli kiige küljepeal. Pildil tundub et on originaalkiige. Seega väga kahtlane värk. Ülejäänu on OK. Rattad peavad vastu küll.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”