Bridgestone, Metzeler ja Avon rehvid, kust?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 249
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Bridgestone, Metzeler ja Avon rehvid, kust?
Kas Michelini müüat pole samuti siiamaani olemas?
Ette tänades, tsiklonaut
-

Elke variandi kohta oskab arvtavsti Tarts paar sõna kosta.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Bridgestone - maaletooja Mercantile Group, StreetMoto nende üks edasimüüja kahest. Nende laoseis Eestis on täiesti OK, kuna kunagi tegin neile listi enimnõutud motorehvidest ja nüüd viimase 3 aasta jooksul oleme koostöös saanud selle laoseisu kenaks.
Metzeler - Motomarket, laoseisust minul andmed puuduvad
Michelin - viimase info põhjel RAMO, laoseisust andmed puuduvad
Pirelli - on peale kodaniku lohkumist Arwidsonist jäänud täielikult soiku Eestis
Dunlop - minu andmetel võeti see äri kuidagi suht imelikul moel Mälgu käest ära ja läks Saksa Auto kätte, kes pole eriti motosõbralik
Heidenau - StreetMoto toob maale, laoseis 100-150 rehvi konstantselt, valikus rehvid kuni laiuseni 160 bikedele ja kuni 170 chopperile. Kui kellegi huvi raha teenida, kasvõi täiesti isiklikult, siis olen meeleldi nõus Heidenaud edasi müüma kellegi(te) kaudu.
Avon - sellega kipub ikka tegelema miski kas oli Rapla firma, kes ka suvel ka väikese partii Eetisse tiris aga kuna neil mototaust puudub, siis eriti ei müü. Olen näinud neid vaid Supermoto võistlusrehve pakkumas
Mitas - seda müüb edasi Depoo ja Kloostrimetsa pood, kuuldavasti laoseis päris OK
Continental - hea rehv ja hea mudelivalik, maaletooja Salome, kes tsiklisidemete puudumise ja väikese turu tõttu ei näe erilist turustamispointi. Suvel lubati mulle mitu nädalat jutti, et toovad ja olin valmis paarkümmend rehvi ka edasimüügiks võtma aga jutuks see jäigi.
Mis veel brandid veel ...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
Conti TKC80 olen taga ajanud juba mõnda aega, mis peaks minu sõidustiili ideaalrehv olema. Pidavat nii saama, kui võtad ilgemalt suure tellimuse sisse, mälu mööda seal 100 rehvi suurusjärgus värk..., mis Eesti oludes on astronoomiasse kalduv arv.
Pirelli vuntsidega sain jutule (kummimees.ee), võtavad väidetavalt tellimuse sisse peale Exoticat. Nii et kellel veel raskerelvast enduro, siis on üks tõenäoline heade rehvide allikas juures. Pirelli'l on Scorpion MT90 nimeline dual purpose rehv sellises mõõdus, mille testid vägagi positiivseid tulemusi andsid.
Bridgestone'ga tundub seis tõesti OK olevat, ja tundub, et justkui on tegemist ühe kättesaadavuselt parima motorehvi brändiga Eestis.
Ramo'l ei näe Michelini T66 ega Anakee nimelisi rehve hinnakirjas jällegi...

Metzeler on siis tõenäoliselt puhtalt tellimise kraam? On keegi proovinud tellida siitmaalt?
Avon tundub olevat siis ehk kõige kahtlasema kättesaadavusega(?)
Terv., tsiklonaut aka ühe eesti motoinimese rutiinne tarbimis-elu käib vististi suuresti mööda välismaiste netipoodide võrgus.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Üritasin ka kord Anakeed otsida, ei leidnud ei Eestist ega ka väljast. Arvasin sinisilmselt, et äkki ei toodeta enam selle nime all. Muidugi minu www-kogemus on kehvapoolne ja takkapeale keel ka vilets.Ramo'l ei näe Michelini T66 ega Anakee nimelisi rehve hinnakirjas jällegi... Sad Anakee'd samuti kiidusõnu ümber maailma pälvinud ja sooviks ka ise ära proovida need sussid, aga võta näpust...
Michelini pakub ka selline salapärane koht nagu AP-moto.
Küsisin nendelt Anakee hindu millalgi sügisel. Täpselt ei mäleta aga sain suurusjärgus numbrid 2200 esi ja 2700 tagarehvile. Siis 110/80-19 ja 159/70-17 mõõtudega. Pidasin kalliks ja pole rohkem torkima läinud praegu.
Bridgestone TW152 kohta tahtsin niipalju lisada, et olen ühe sellise ära sõitnud ja ilmselt niipea uuesti ei osta. Kestis jeeli 10t km ja pidamist kruusal ja maastikul pole Metzeleriga võrreldes nagu olemaski. Asfaldi omadused sellegipoolest on enam-vähem samad. Samamoodi sõites kestab Mez Tourance mul 15t ja enam km.
KJ

-
Tourance peaks üleüldse üks ainukesi 'tõelisi' touring rehve olema pidavuselt sellistele aparaatidele, ikka stabiilselt julgelt 10+Kkm saab. Bridge Trailwingidega jah paljud väidavad, et kestavad kahtlaselt vähe. Hea, et kogemust edasi andsid - juba mõtlesin prooviks ühed võtta...karujänes kirjutas:Bridgestone TW152 kohta tahtsin niipalju lisada, et olen ühe sellise ära sõitnud ja ilmselt niipea uuesti ei osta. Kestis jeeli 10t km ja pidamist kruusal ja maastikul pole Metzeleriga võrreldes nagu olemaski. Asfaldi omadused sellegipoolest on enam-vähem samad. Samamoodi sõites kestab Mez Tourance mul 15t ja enam km.
Leidsin ühe lehe netis sobrades just: http://www.sylviastuurman.nl/motor/r11gstires/
terv., tsiklonaut
ette sportec ja taha me z3 ?loonik kirjutas:Kui ütled lisaks kummi mõõdule ka selle nime (Sportec, Rennsport, jne.), saab ka midagi arvata. Üksi mõõdust jääb ikka väga väheks. Kus sõita kavatsed? Matkata, tänaval, ringrajal? Need viimased on just nn. võlusõnad.
sõita tahaks enamasti tänaval ja vahel ka rinkal paar kiiremat teha.
Mida soovitad?
Metzeler Sportec M1 & Rennsport, Pirelli Diablo Corsa & Supercorsa. M1 ja Corsa tänaval ja rajal sobilikud. Rennsport ja Supercorsa juba 90% rada ja 10% tänav.
Samuti on Dunlop Sportmax ja Michelin Pilot väga head rehvid. Kuna aga ise pole neid alla kunagi tõmmanud, ei oska ka täpsemalt iseloomustada.
Vihmasajus on ikka rajal õige feeling kasutada vihmarehvi ning märjal raja nn. poolmärga rehvi. See eeldab aga juba suuremat tahtmist ja ka tehtavaid kulutusi tsikliga müramiseks.
Ah jaa, see kes ei viitsi kohapeal sebida ja tahab rehve osta plastikkaardiga, siis igati asine koht on http://www.reifenversand.com/shop_eng/i ... p_tpl=5501
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
igatahes olin rahul ja uue rehvi võtsin samasuguse. et eestis on veits tüütu, tundus lihtsam rehv tuttava kaudu riiast tuua lasta. seal oli poes olemas ja maksis 85 latti (alla 2K).
http://www.metzelermoto.com/network/dealer/index.htm siit saad lähiriikide ametlikud diilerid kätte. vahel ikka ise või mõni tuttav satub soome või lätti või midagi.
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Siin on rehvidest juttu. Kui saksat puhud, võid siit ka lisaks lugeda. Viidatud test küll aastast 2004, aga äkki siiski abiks.Volts kirjutas:Kuna kummiost hakkab päevakorrale tekkima siis soojendaks vana teema korra ülesse. Endal on sõelale jäänud Bridgestone BT-020 kuid huvi hakkasid ka pakkuma Metzeleri ME Z4 ja Roadtec Z6. BT-020 on teada tuntud kumm aga on kellegi kogemusi nende Metzeleri mudelitega? Huvi pakub just vastupidavus ja märjailma omadused, rinkale ei roni.
No soome hinnad on sellised, et saksast saad terve jooksu soome ühe rehvi hinnaga.Mari Öö kirjutas:satub soome või lätti
hannes@hinnad värskelt Helsingi messilt meeles.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.