soovitage starteri remontijat
Moderaator: Moded
soovitage starteri remontijat
Juhtus nii, et mu R1100GS-i starter minestas lõplikult ära. Juba tükk aega oli käivitumine vaevaline ja nüüd siis lõpetas starter igasuguse pöörlemise ära, voolu võtab sisse, aga ringi ei käi. Ka käsitsi ei tule ringiajamisest midagi välja, rootor on täiesti kinni kiilunud.
Proovisin starterit ise lammutada, kuid koduste vahenditega asja tuumani ei jõua. Niisiis otsin meistrimeest, kes oleks võimeline starterit remontima. Oskab keegi ehk soovitada mingit konkreetset tegijat?
Proovisin starterit ise lammutada, kuid koduste vahenditega asja tuumani ei jõua. Niisiis otsin meistrimeest, kes oleks võimeline starterit remontima. Oskab keegi ehk soovitada mingit konkreetset tegijat?
-
miilits
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Soovitage....
Kui tuled Viljandisse, võin kahte meest soovitada, on tehtud ka mähiste mähkimisi ja kliendid on olnud tööga rahul.
-
cl
Re: soovitage starteri remontijat
ma kaaluksin "uue" ostu, nt:sang kirjutas:Juhtus nii, et mu R1100GS-i starter minestas lõplikult ära. Juba tükk aega oli käivitumine vaevaline ja nüüd siis lõpetas starter igasuguse pöörlemise ära, voolu võtab sisse, aga ringi ei käi. Ka käsitsi ei tule ringiajamisest midagi välja, rootor on täiesti kinni kiilunud.
http://cgi.ebay.de/Starter-fuer-BMW-R11 ... dZViewItem
Sain starteri korda, tegijaks starterite ja genekate remondi töökoda Vana-Narva mnt-l. Veaks oli magnetite liimist lahtitulek ja aega võttis parandamine suisa paar päeva. Seni värk töötab ja olen häppi.
Soovitan seda kohta teistelegi, kel sellelaadset abi vaja. Veebi neil ei ole ja mõttekas on info saamiseks ise kohale minna. Maja asub neil siis Vana-Narva maanteel, linna poolt tulles vasakut kätt kollasekirju suur maja teejoonest sadakond meetrit tagapool pärast toruestakaadide alt läbi sõitmist. Silt peaks näitama varuosade kaubamaja vms juurde, poes sees ühe leti peal on starterid ja genekad ning sealt võibki abi küsida.
Soovitan seda kohta teistelegi, kel sellelaadset abi vaja. Veebi neil ei ole ja mõttekas on info saamiseks ise kohale minna. Maja asub neil siis Vana-Narva maanteel, linna poolt tulles vasakut kätt kollasekirju suur maja teejoonest sadakond meetrit tagapool pärast toruestakaadide alt läbi sõitmist. Silt peaks näitama varuosade kaubamaja vms juurde, poes sees ühe leti peal on starterid ja genekad ning sealt võibki abi küsida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.