soovitage starteri remontijat

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

soovitage starteri remontijat

Lugemata postitus Postitas sang »

Juhtus nii, et mu R1100GS-i starter minestas lõplikult ära. Juba tükk aega oli käivitumine vaevaline ja nüüd siis lõpetas starter igasuguse pöörlemise ära, voolu võtab sisse, aga ringi ei käi. Ka käsitsi ei tule ringiajamisest midagi välja, rootor on täiesti kinni kiilunud.

Proovisin starterit ise lammutada, kuid koduste vahenditega asja tuumani ei jõua. Niisiis otsin meistrimeest, kes oleks võimeline starterit remontima. Oskab keegi ehk soovitada mingit konkreetset tegijat?
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

V-MAX
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Soovitage....

Lugemata postitus Postitas miilits »

Kui tuled Viljandisse, võin kahte meest soovitada, on tehtud ka mähiste mähkimisi ja kliendid on olnud tööga rahul.

cl

Re: soovitage starteri remontijat

Lugemata postitus Postitas cl »

sang kirjutas:
Juhtus nii, et mu R1100GS-i starter minestas lõplikult ära. Juba tükk aega oli käivitumine vaevaline ja nüüd siis lõpetas starter igasuguse pöörlemise ära, voolu võtab sisse, aga ringi ei käi. Ka käsitsi ei tule ringiajamisest midagi välja, rootor on täiesti kinni kiilunud.

Proovisin starterit ise lammutada, kuid koduste vahenditega asja tuumani ei jõua. Niisiis otsin meistrimeest, kes oleks võimeline starterit remontima. Oskab keegi ehk soovitada mingit konkreetset tegijat?
ma kaaluksin "uue" ostu, nt:

http://cgi.ebay.de/Starter-fuer-BMW-R11 ... dZViewItem
Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Sain starteri korda, tegijaks starterite ja genekate remondi töökoda Vana-Narva mnt-l. Veaks oli magnetite liimist lahtitulek ja aega võttis parandamine suisa paar päeva. Seni värk töötab ja olen häppi.

Soovitan seda kohta teistelegi, kel sellelaadset abi vaja. Veebi neil ei ole ja mõttekas on info saamiseks ise kohale minna. Maja asub neil siis Vana-Narva maanteel, linna poolt tulles vasakut kätt kollasekirju suur maja teejoonest sadakond meetrit tagapool pärast toruestakaadide alt läbi sõitmist. Silt peaks näitama varuosade kaubamaja vms juurde, poes sees ühe leti peal on starterid ja genekad ning sealt võibki abi küsida.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”