Yamaha XJ 600 N Lõpuks olemas

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Yamaha XJ 600 N Lõpuks olemas

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Juba pikemat aega otsin ühte nendest ratastest ja siiamaani tulutult. Kas keegi teab kust sellist ratast saada võiks siit eestimaa pinnalt, aasta alates 1996. Ratas peaks olema originaalis välja arvatud summuti. Äkki keegi teab kedagi kuskil või müüb ise, siis andke märku endast.

Tänan.
Viimati muutis motoratsutaja, 06 Okt 2006, 17:49, muudetud 5 korda kokku.
Yaaa-maaa-haaa......

van8

Lugemata postitus Postitas van8 »

Ei ole see ratas midagi nii defitsiit, kõik kohad täis. Lihtsalt see on niivõrd hea pill, et keegi ei müü eriti, poodides läheb see nagu soe sai :D .
Ise oman ka sellist, põhimõtteliselt on see ka müügis kui hea pakkumise teed.
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Ole hea ja näita siis mõni koht kus müüakse XJ 600 N (originaalis) või Divekat aasta alates 1995, parem oleks 96-98 selles vahemikus aga anna link kus su ratta pildid on või saada need mulle mailile, saatsin sulle juba ES-i, vaataks piltidel asja üle. Täis on neid rattaid ainult saksamaa, mina olen eestist otsinud juba üle 2 nädala ja pole veel ühtegi leidnud.
Yaaa-maaa-haaa......

lermo
Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas lermo »

Jah, on neid ka siin Eestis. Aga nagu alati, on hind ostja jaoks kallis ja müüjale odav. Samas tegelevad päris paljud siinsed kasutajad rataste toomisega. Tellimus sisse anda ja ongi kevadeks sobiv kaherattaline sõber olemas :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Selles asi ongi, et kevadel pole ostmisega probleeme, siin paar kuud tagasi oli valik väga korralik. Nüüd on see jube nigelaks jäänud. Tahaks see aasta veel ringi vuristada, kevadeks on võibolla juba muud mõtted. Ja peale sinu pole kedagi, kes originaalis XJ 600 N pakub.
Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Otsin originaalis XJ 600 N-i, need ei ole kumbki enam originaalis.
Yaaa-maaa-haaa......

james

xj600n

Lugemata postitus Postitas james »

mul on olemas sihuke 98 aasta isend.müügi plaani pole veel olnud aga võid oma pakkumise teha,siis võib mõelda isegi
Kasutaja avatar

real
Tsikkel: Yamaha XJ900, VStrom 650

Lugemata postitus Postitas real »

See kolmas link on ju küll originaalis XJ600 Diversjon - või mis?
Kasutaja avatar

remy

Lugemata postitus Postitas remy »

kolmas pole N (N= naked)
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Ajan taga XJ 600 N põhiliselt, Diversion võib ka olla aga siis aasta 1997 ja uuem.
Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

real

mis see aastaarv nii oluline on tsikli juures?

y2k

Lugemata postitus Postitas y2k »

No aasta määrab ju suuremalt jaolt hinna :roll: Eks ta rahas kinni ole muidu ostaks teema tegija kindlasti poest tutika ratta. :twisted:
Kasutaja avatar

real

Minu arvates tsikli juures aastaarv on palju väiksema tähtsusega kui auto puhul. Minul on 86. aasta ratas ja ma ei arva üldse, et ta ka 10 aastat uuematest palju kehvem on.
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Ei taha jah väga "vana" ratast omale soetada ja kui rahas poleks küsimus, siis ma ei paneks siia teemat ülesse ja oleks juba ammu Yamaha keskust külastanud. Eelnevad rattad, mis mul on olnud, olid piisavalt vanad, mõtlesin, et prooviks nüüd midagi värskemat ja kaasaegsemat.
Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

real

Aga kas on mingit erinevust antud ratta 1995 ja 1996 mudelitel? kaasaegsust rohkem?
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Sorry aga ma ei saa aru kuhu sa jõuda tahad. Ma lihtsalt otsin ratast mis oleks uuem kui 1995 a. Aga milleks üldse osta midagi uuemat kui vanu on küllaga ? Mul on ka olnud ratas aastast 1963, liikus ideaalselt ja töötas nagu kellavärk, ei saa öelda ühtegi halba sõna.
Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

real

Ma ei tahagi kuhugi jõuda, ma lihtsalt mõtlesin selle peale, et otsid "midagi kaasaegsemat". Ma ei saa aru, mida kaasaegsemat on x600-l 1996a võrreldes 1995-ga? Passis on aastaarv teine ja ongi kogu lugu.
Või on neil erinevusi muidki?
Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja

Kaasaegsema all ma võrdlesin oma eelmist ratast mis oli aastast 1970. 1995-l ja 96-l pole minu teada muud vahet, kui aastaarv jah.Ratas võib olla ka 1995 aastast mitte 1998, peaasi et korralik ratas on. Aga ma ei taha vanemat kui 1995. XJ 600 S-l on välimuse vahe ka kas on aastast 1993 või 1998. Uuem on ilusama esigondli kujuga. Mida uuem seda tõenäolisem on et temaga on ka vähem kilomeetreid selja taha jäetud ja selle võrra korralikum. Vanade ratastega ei tea kunagi kuidas neid hoitud on ja mida nendega tehtud on, omanikke on olnud tavaliselt jube palju. Mul soovitati vaadata uuemat ratast mitte näiteks aastast 1985, et uuematega tõenaöliselt vähem muresid, aga nagu ikka on tehnika ostmine alati õnne asi olnud, et kõik mis sädeleb ei ole veel kuld.
Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

real

Ahnii:)
Nende XJ-ga on selline lugu ka veel, et neid on kahte moodi: ühed on püstisema mootoriga, teised on kaldus rohkem - Diversjonid. Need tunduvad sellised kaasaegsemad ja voolujoonelisemad, aga mootorid on veidi nõrgemad. See käib siis nii 600 kui 900 kuubiku kohta. Minul on 900F, püstise mootoriga. Olen sõitnud ka samasuguse 600-ga - ütleks et mineku vahe on ikka tohutu. Ma ei tea muidugi, kui suured nõuded sul on:) Ja see ka veel, et 600 on kettülekandega, 900 on kardaaniga. Ja hääle vahe on ka tunda...:)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”