Tere kõigile

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
sysrg

Tere kõigile

Lugemata postitus Postitas sysrg »

Tegemist siis tsikliga GSX600r 99aasta. Tõmme on muidu jumala hea aga hääl on kuidagi lahja. Mõtlesin et puurin kuhugi sumbutajasse augu. Aga siis küsimus et kuhu oleks kõige õigem puurida. kas siis sumbutajasse kuhugi või näiteks ma ise mõtlesin et igase tuletorru üks väike auk? Soovitage siis kes teab midagi mootori tuunimistest
Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Natuke imelik hoomor sul. Ega ei mõtle seda tõsiselt?
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

No kui see peaks nali olema, siis sel juhul on see ikka hea nali küll :roll:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ma küll ei näe, et siin midagi naljakat on.
vaata kolb liigub silindris üles-alla onju. aga ta päris lõpuni ei käi, sest seal on küünal ja kolb ei tohi ju küünla vastu minna. sinna kambrisse, kuhu kolb ei jõua, võib väikse lisaaugu puurida. sumpsi ma parema meelega ei näpiks, seda laseks ikka asjatundjatel modida.

Teema algataja
amakas

Lugemata postitus Postitas amakas »

nää,teisigi huumordajaid siin :)
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

mina jälle ratast vapsee ei puutux... las jääb nii nagu on...
aga et saada paremat häält ja tänaval tähelepanu,siis mina seoks rattale hunniku õllepurke taha.
mida rohkem erinevates värvides purke seda edevam hääle tuleb ;)
vahest kui olen soovinud eriti edev olla, siis olen enne moskva ette minekut paar ostukäru taha sidunud.... kui sa vaid teax millise tähelepanu saab ;)
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Tere kõigile

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

sysrg kirjutas:
Tegemist siis tsikliga GSX600r 99aasta. Tõmme on muidu jumala hea aga hääl on kuidagi lahja. Mõtlesin et puurin kuhugi sumbutajasse augu. Aga siis küsimus et kuhu oleks kõige õigem puurida. kas siis sumbutajasse kuhugi või näiteks ma ise mõtlesin et igase tuletorru üks väike auk? Soovitage siis kes teab midagi mootori tuunimistest
mine osta omale normaalne sport-sumps ja korras. Muidu pead veel originaali ostma hakkama mis on vist veel kallim :) Lappa kuulutused läbi. Aegajalt siin ikka müüakse sellist kraami.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

mina
Tsikkel: fighter VTR

Lugemata postitus Postitas mina »

sysrg kirjutas:
Kui puurida tahad siis ikka sumpa tagapoolt nii ,et sõelad läbi saak puuritud aga kole pikk puur peab olema ,et sumbsi tagant otsast küüniks ette välja.Muidugi ikka korralikult jäme puur ka.

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] puurimiseks on vaja kõverat puuri kuna sumpa toru ei ole sirge. siis saab hästi puurida. Kõvera sumpapuurimise puuri saab ka ise teha kasutades hästi pikka vedrut ja siis selle otsa lühike puur.

Aga vii tsikkel dynopinki ja siis seal kui testimise ajal puurid siis saad kohe live's näha kuidas võimsus tõuseb. kui võimsus on tõusnud tippu, lõpeta koheselt puurimine !!!

Muidu saad abi veel Paldiski maanteel asuvast tuuninguteadlaste akadeemiast. Kui oled viljandi poolt võid kasutada Jämejala Racing Service abi.
Kui aga nendel ajad kinni ja kohti pole siis aitab ka hädapärast mõne külaseppa nagu Seaküla Simpsoni vms. kodustuunija abi.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

racerx kirjutas:
Muidu saad abi veel Paldiski maanteel asuvast tuuninguteadlaste akadeemiast. Kui oled viljandi poolt võid kasutada Jämejala Racing Service abi.
irwwwwwwwwwwww rsk hommikul vara juba sellised kõvad killud (w)
Kasutaja avatar

lynxitar
Tsikkel: Honda VT600C Shadow

Lugemata postitus Postitas lynxitar »

Kiivrid pähe, muidu saate killuga pihta :lol:
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Mina tegin oma võistluspilli karmimaks nii, et panin pesulõksudega plastiklehed kodaratesse käima. Sigamõnus sai pealtvaatajate jaoks. Endale jäi ikka natuke vaikseks. Siis lõikasin kiivrisse kõrvade kohale ka veel augud sisse ja nüüd on kõik ülikõva. Rohkem ma enne järgmist hooaega tuunida ei kavatsegi.
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

sysrg kirjutas:
spetsialistina arvan, et viga on siiski kütuses... proovi trinitroglütseriini, kutsu omataolised sõbrad ka vaatama - peaks hääle valjemaks tegema ja....
idioodiridades sanitaarraie ka ühtlasi kohe tehtud :wink:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”