algaja krossiharrastaja küsiks nõu? → Re: ;9


napalm
Postitusi: 237
Liitunud: 07 Dets 2004, 12:55

Re: ;9

Lugemata postitus Postitas napalm »

Whitebalance kirjutas:
http://www.leokmx.com/viljandi06.html <jäi siis silma selline asi, et kuidas päriselt tegeletakse sellega kui jalad tõusevad õhku hüpates. Et endal ka olnud olen proovinud vältida :D aga siin vaatan, et suht pohhuilt lastakse istme kõrguseni või oli see apsakas ??? Et kas maandutakse siis tunde järgi või tõmmatakse jalad rohkem keha alla nii, et kõigepealt taguots ja siis jalad ? Lihtsaks hakkasin mõtlema mille peale ei mõtle tavaliselt :?
Jalad tõsevad selle pärast, et ei hoia ratast kinni nii nagu peab jalgadega. Aigar ja prod võivad seda enale lubada sest need mehed hoiavad pilli põhjkaasiga siis ka raja peal kui nii maha tullakse http://www.ib.ee/1/hanaa.jpeg aga kui ise nii nagu pildi peal tehakse ei oska ja nii kaua kui eestikatel punkte ei võita võiks sõita tehniliselt nii korrektselt kui võimalik ja mõistus võtab.
Kui tekkib kahtluseid kuidas asjad on õieti siis Evertsi pealt võib alati kontrollida seal on kõik isegi siis õieti kui ta maoli paneb :) Aigar on Stefani väike clone omas võtmes - haigelt andekas, samasugune vend Martin on sealt veel tulemas tundub nüüd juba.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”