aprilia sr 50 r-i teema vaidluse jätk.
Moderaator: Moded
Kuldsed sõnad.miku00 kirjutas:gaasi vajutamine igal ühel käppas!
To apriilia sr70r:
Kui sulle anda teistega võrdne masin ja saata sind rajale, oleksid ka sama kõva mees?
Viimati muutis pang, 19 Juul 2006, 18:23, muudetud 2 korda kokku.
Meil on inimene, kes ütleb, et ta on 13 aastat vana ning sõitis sellesama rolleriga, mida video pealt näha, 130 km/h. Meil on video, mille pealt on näha, et roller sõidab vähemalt 70 km/h ( 10km/h on spido eksimisvõimalus). Teatavasti on lubadevaba rolleril maksimaalne kiirus 45 km/h. Koidab kellegile midagi?
.
Viimati muutis pang, 19 Juul 2006, 18:40, muudetud 1 kord kokku.
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kuule sõber apriilia sr70r - ma palun sind, mine näpi tilka oma krossikate ja ATV'dega kuskil mujal
.
BTW, video oli täiesti mõttetu ja puudus igasugune loogika ning seotus, kaameratöö oli oskamatu ning tehnika oli üldse allapoole arvestust.Ma ei väsi seda kordamast - Windows Movie Maker o(i)meb
p0wn@g3
EDIT: SiD, tee avatar palun väiksemaks
BTW, video oli täiesti mõttetu ja puudus igasugune loogika ning seotus, kaameratöö oli oskamatu ning tehnika oli üldse allapoole arvestust.Ma ei väsi seda kordamast - Windows Movie Maker o(i)meb
p0wn@g3
Challenge the Adventure.Ride The World
Primo kirjutas:Kuule sõber apriilia sr70r - ma palun sind, mine näpi tilka oma krossikate ja ATV'dega kuskil mujal.
BTW, video oli täiesti mõttetu ja puudus igasugune loogika ning seotus, kaameratöö oli oskamatu ning tehnika oli üldse allapoole arvestust.Ma ei väsi seda kordamast - Windows Movie Maker o(i)meb![]()
p0wn@g3
ookey !
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
-
BuFu
Teema algataja
Eks mingi kadedusepisik on ikka sees. Mind ei häirigi, kui ta sõidaks oma koduõuel 200-ga. Häirib vaid see, et ta seab avalikel teedel sõites kaasliiklejad( ja kodanikud) ohtu. Häirib ka see, kuidas vanemad oma lapsed nii ära hellitavad.BuFu kirjutas:mulle tundub,et teil on lihtsalt kade meel,et üks 12 aastane nolk omab sellist aparaati
ja so what sõitku kasvõi 200 kui tahab
Enne nad seda ei mõista, kui pauk on käes, aga siis võib olla juba liiga hilja.
Edit. üksi on igav arutleda
No pole tegelikult vaja kohe karaesse karata!Selles suhtes on muidugi õigus SiDil ja pangil et vanemad hellitavad oma lapsi ja maksavad rollerituuningu eest roppu pappi,smala ajal kui piloot ise ei tea mis asi karburaatorgi on
.Aga siin on kõik v6tnud sellise hoiaku et 45km/h on KÕIK.Ma võin pea anda et kõik te siin sõidate kiiremini kui 45km/h v.a piirajatega masinad.
Seega pole ju vahet kas sa sõidad 60km/h või 130km/h rikkumine on see ikka.Pole tglt vaja ju mängida politseinikku....las nolk sõidab ja arvab et ta masin 130kmh liigub.
Seega pole ju vahet kas sa sõidad 60km/h või 130km/h rikkumine on see ikka.Pole tglt vaja ju mängida politseinikku....las nolk sõidab ja arvab et ta masin 130kmh liigub.
Aprilia 05 Street
-
rollumees12
Oodake, ärme jama temaga. Pärast saame peksa kaa veel köik, sest tal on ju ikkagi 650 cc ATV ja krossikas.
Kui oleks mingi hiinakas, siis söimake palju tahate, aga ta on ju veel Aprilia sr 70 R (oleks stock, siis poleks karta midagi, aga seeeee kaaaa ju tuuunitud
)
Mina kaon igatahes siit ruttu.
Kui oleks mingi hiinakas, siis söimake palju tahate, aga ta on ju veel Aprilia sr 70 R (oleks stock, siis poleks karta midagi, aga seeeee kaaaa ju tuuunitud
Mina kaon igatahes siit ruttu.
Aprilia Is The Best 
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
-
rollumees12
-
-MeltDown-
-
Klenovitz
Teema algataja