Külmaga käima
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
Külmaga käima
Alati on räägitud, et rollerid ei taha minna käima külmaga. Vahest ka kuumaga (Kui mootor kuum). Kas selline asi tuleb süütepoolist? Mul endal Chopperil (80ccm) kärssasid süütepooli juhtmed suhteliselt läbi ja siis ei saanud pikka maad sõita ega kuumaga käivitada. Kas ka rolleril võib nii olla?
Nu jutt käib mu venna rollerist (Mingi Quinqi Trendimportist)
Nu jutt käib mu venna rollerist (Mingi Quinqi Trendimportist)
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Korras mootor käivitub nii sooja, kui ka külma mootoriga. See, et ülessulanud juhtmete pärast käivituda ei taha on ju igati normaalne. Juhtmed PEAVAD olema terved. Igasugustel masinatel võivad juhtmed erinevatel põhjustel viga saada. Ega ka roller erand ole. Ja ega seda kontrollida ju ka raske ole. Eksju.
-
- Kontakt:
Jah aga
Ma mõtlen, et sädet ei saa...Muidu kui käima saab siis ka nagu sädet eriti pole.
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Jah aga
Garol kirjutas:Ma mõtlen, et sädet ei saa...Muidu kui käima saab siis ka nagu sädet eriti pole.
käival mootoril vaatad sädet?
äkki saadad venna siia nõu küsima ja ise küsid venna käest..
-
Re: Jah aga
Äkki tegemist twin sparkiga?Pihelgas kirjutas:Garol kirjutas:Ma mõtlen, et sädet ei saa...Muidu kui käima saab siis ka nagu sädet eriti pole.
käival mootoril vaatad sädet?
äkki saadad venna siia nõu küsima ja ise küsid venna käest..

Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
- Kontakt:
Hmm
Ma mõtlen, et säde ei lähe süütepoolist ning ei liigu enam.
Te pole sellisest probleemist ennem kuulnud?
Te pole sellisest probleemist ennem kuulnud?

-
- Kontakt:
Mnjah
Ei jah targad olete. Ma küsisin abi. Mitte kes mõtleb või mitte. 
Kas keegi siis teab kas on juhtmete pärast see jama? (Juhtmed on kärssand)
Et kas selles võib olla rolleril nt, et ta ei lähe käima (isegi suvel) Muidu kolb, rõngad, silinder on uued jne. Roller on iseenesest hästi hoitud.

Kas keegi siis teab kas on juhtmete pärast see jama? (Juhtmed on kärssand)
Et kas selles võib olla rolleril nt, et ta ei lähe käima (isegi suvel) Muidu kolb, rõngad, silinder on uued jne. Roller on iseenesest hästi hoitud.
-
- Kontakt:
Hmm
Lühis ei saa olla, sest see ei ole akuga seoses. See on säde ei ole nii tugev, et paneks bensiini plahvatama. Süütepooli juhtmed on kärssand ... 

-
- Kontakt:
Naljakas
Ei tea...üritasin abi paluda, aga teised vb ei saanud aru eriti...Vb mina ei seletanud õieti. Aga jah 

-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Pihelgas kirjutas:selle teema tõstame varsti huumori alla
Harju sellega...me olemegi dinod kes ei taipa mitte muhvigi ja aru ka ei saa...
algne küsimus oli, et kas saab-ei saa käima minna süütepoolist....
mõni naisterahvas saab isegi käimapeale...sädemest...
soovib südamest edu rollerdajatele kes ise ka ei tea mida küsida tahavad...

Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Re: Naljakas
Millest järeldad seda, et säde on nõrk? Kui säde on nõrk, siis see aparaat ei lähekski tööle. Keera küünal maha ja ühenda ta rolleri kerega ja vajuta starterit. Nõrk säde võib sellest tuleneda, et küünal on oma aja ära elanud või on küünlapiibuga midagi viga või kuskil mujal.Garol kirjutas:Ei tea...üritasin abi paluda, aga teised vb ei saanud aru eriti...Vb mina ei seletanud õieti. Aga jah
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
Re: Naljakas
Nagu küsitud, nii ka vastatud! Sa ise tead tehnikast nii vähe, et ei oska isegi küsida mitte. Seostad omavahel täiesti seosetuid asju ja nimetad neid valesti. Kui keegi püüabki sind vastuküsimusega või vihjega õigele teele juhatada, siis vaidled vastu. Sedasi ei saa sind ju aidata. Ja selliste algteadmiste juures pole sina küll see mees, kes selle rolleri korda teeks.Garol kirjutas:...üritasin abi paluda, aga teised vb ei saanud aru eriti...Vb mina ei seletanud õieti.
Teema pealkirjaks paned "külmaga käima" ja räägid, et ka suvel ei käivitu. Räägid et säde ei lähe süütepoolist silindrisse ka siis kui mootori käima saad (!!!???) Kuidas sellest aru saada - ei saa siin foorumis vist peale sinu enese keegi aru.
Kuidas sa üldse tead sädeme olemasolust või mitte olemasolust?
Räägid, et juhtmed on "kärsanud" aga lühist ei ole, sest akut ka pole... - jällegi asi, millest isegi tuumafüüsikud aru ei saa. Mis see aku siia puutub?! - vooluallikaks on generaator, on see sul korras?
Ja seleta palun lahti, miks juhtmed kärssasid?
Säde ei hulgu süütepoolis ega kusagil mujal - ta tekitatatakse ainult küünla vastavate elektroodide vahel. Süütepoolis ja juhtmetes ja mujal elektriosas liigub vool, tekitatakse pinge või laeng - oleneb millest täpselt jutt on.
Sind võiks jäädagi siia "parandama" kuid kahtlustan, et pika teksti mõistmine käib sulle omakorda üle jõu.
Kui roller on venna oma, siis las tema ka tegeleb sellega või õpi ja arenda ennast veidi, omanda mingidki teadmised (õiged asjade nimetused) sellest valdkonnast, milles abi loodad saada ja siis küsi uuesti.
Pealkirjale vastuseks, et külmal ei ole elektriprobleemidega mingit pistmist. Elektrivärgile mõjub väljastpoolt ainult niiskus ja elektriseadmete eneste korrasolek.
-
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Mix on tegija...kui noorus sellest ometi aru saaks ja >Mixi erasõnumitega üle külvaks
tükk aega ei ole normaalset suhtumist siin kohanud...ret....krt...ept sulle aga puuduvad tähed pane ise...
on juba lootuse ära kaotanud...Alex

tükk aega ei ole normaalset suhtumist siin kohanud...ret....krt...ept sulle aga puuduvad tähed pane ise...
on juba lootuse ära kaotanud...Alex
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.