Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

S.S.D.D.
Postitusi: 213
Liitunud: 14 Sept 2006, 11:05
Asukoht: Tln

Lugemata postitus Postitas S.S.D.D. »

Ikka juhtub ettepõõramisi muid selliseid kui tsikliga sõidad
Mina oma ratta suht laia boxermootoriga ei roni suurt autode vahelt. Niiet sedasorti trügimise jamasid pole olnud. Küll aga on mitu korda lihtsalt külge sõitma hakatud. Ei märgata lihtsalt:( -peab vist ühe komplekti tühjade torudega sumbuteid varuma. Siis vähemalt on kuulda :) Viimasel korral sain ka aru, et piduriheeblit tuleb 2 sõrmega hoida, 1-ga ei suuda pigistada nii kuis vaja.
Linnas kasutan sellist põhimõtet, et kui on nähtav võimalus, kas auto keerab ette või mitte, siis arvestan pigem sellega, et keerab. Tavaliselt nii ka juhtub.

Maanteel on nende tihedalt sabas sõitjatega lihtne, pidurdan hoo vaikselt maha. Mingi kiirem vennike uhab mõõda ja saab jälle rahulikult sõita:)

Muide, kui sõita normkiirusel linnas~55-60 km h, siis tavaliselt suht rahulik sõita. Kipub juhtuma midagi siis kui kiirused suuremad. Sama lugu ka maanteel. Tsikliga normkiirusel sõitmine on aga sama nagu Ferrariga Tallinnas 50-ga sõita... See ei olnud nüüd mõeldud mingiks fleimitekitamiseka aga öelga ausalt kes ikka sõidab linnas 50-ga, mina küll ei suuda alati


Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”