Naisratturid!!!


tiger

Lugemata postitus Postitas tiger »

Mina olen kõik oma load teinud Tartus Sele autokoolis, julgen soovitada, nad ikka tugevalt selle peal väljas, et sa ka load kätte saaks lõpuks.
Ennem soovitan endale korralik varustus osta ja siis kui raha järele jäi, osta tsikkel kah :D . Algajal on varustus eriti oluline, sest eks õppesõidulgi võib väikesi kukkumisi ette juhtuda ja hull lugu kui siis mõne luu murrad ja asi mõneks ajaks katki jääb. Varustust soovitan vaadata näiteks motodepoost Tallinnas, teine korrus. Seal suht abivalmis inimesed kah, kes oskavad nõu anda või siis võta mõni kogenum motohunt kaasa, kes kah oskab sõna sekka öelda. Kiivritega nii, et oleneb palju sul raha on lihtsalt, kiivrid vist maksavad mingi 1000.- kuni taevas suht :lol: .
Samas soovitan soojalt, et kui kusagilt saad mõnda väiksemat tsiklit, siis tuleb tugevalt kasuks, kui saad ka peale sõidutunde või ennem neid juba nii öelda käe valgeks, et siis ehk pead ka vähem sõidutunde võtma ja need pole enam teab mis odavad ju.
Tsiklit raske soovitada, aga igal juhul olgu esimene tsikkel võimalikult paras sulle ja ära satu suurusehullusesse, eriti kui naisterahvas oled. Päris kole kui iga teine kurv oled kusagil pikali maas keset teed :wink: .
Edu ja head harjutamist
Ps. Kui oled pisikene inimene, siis mina omast kogemusest soovitaksin alustada näiteks 125stega ja siis suurematele ratastele üle minna.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”