Naisratturid!!!

Kasutaja avatar

Christina
Postitusi: 65
Liitunud: 12 Apr 2007, 10:32
Tsikkel: Kawasaki ER6N
Asukoht: Tallinn

Lugemata postitus Postitas Christina »

autokoolis käisin Autosõit OÜ-s Tallinnas. Väga ok, olen vist varemgi siin kiitnud :) No ei ole lihtsalt ühtegi halba sõna öelda.

Riiete osas on muidugi õige jutt, et annab ikka otsida küll. Kui tavaliselt läheb mulle S või M number, siis avastasin, et mootorratta riietuses peab see XS olema. Hea, et ei tellinud kuskilt, oleks mõnusalt suured riided saanud . Ütleme, et ega sellisele suurusele eriti valikut ka ei ole. Tuleb võtta see mida on.
Tagi sain Motodepoost, kiivri ja püksid ja põlvekaismed Bikeworldist. Kaismed muideks laste omad :) Sest ongi valida kas meest või laste. Kinnastega ON jama. No ei ole tõesti nii väikseid. Yamahast lõpuks leidsin.

Ratta osas oli üheks, kuid mitte ainukeseks, määravaks asjaks see, et jalad ikka seistes maha ulatuksid. Koolis sai ka Fazeriga sõidetud ja kuidagi need varbad ka seistes maha pandud, kuid sääremari tõmbas veel mitu päeva sellest pingutamisest krampi. Maanteel pole see ilmselt nii oluline, kui pikki otsi sõidad, kuid linnas ikka ei saa. Liiga palju on vaja peatuda. Muu määrav oli juba maitse ja kogemuste ja võimete küsimus ;)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”