Jalgrattateed ja mopeedid

Kasutaja avatar

Teema algataja
oldmoped
Postitusi: 2418
Liitunud: 02 Sept 2004, 10:42
Tsikkel: Misasi see veel on?
Asukoht: Läänemaa
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Kui aus olla, siis ei olegi juhtunud midagi ja asi on läinud isevoolu teed, olenemata sellest, et märgid on samad, mis sinna pandi.
Reaalselt on enamus teest kasutuses jalgrattateena - põhiliselt sõidavad jalgratturid, mõned mopeedid ja rollerid kah iga päev neile lisaks.
Jalakäijaid ja on näha põhiliselt Haapsalus sees oleval osal, natukene ka Haapslu-Uuemõisa vahelisel lõigul. Uuemõisast veidikene edasi satuvad põhiliselt vaid üskikud seene- ja marjulised.

Võin tunnistada, et olen paadunud kurjategija - olen seda teed mööda ka ise mopeediga kümmekond korda nii linna kui ka Taeblasse sõitnud. Seda nii üksi, koos naise või koos külas olevate tuttavatega ja võin kinnitada, et tee on hea. Päris linna ei ole hakanud seda mööda ronima vaid olen sellelt teelt lahkunud kas uuemõisas või Haapslu-Uuemõisa piiril. Kolmerattalise masinaga ei ole sinna kitsale teele ronima hakanud, et mitte kaasliiklejate viha ära teenida, aga kaherattalisega seal rahulikult ja vaikselt sõites ja teistest vaikselt möödudes ei ole need vähesed vastu tulevad ega möödasõidetavad jalgratturid keegi paanikasse sattunud, karjuma või rusikat vibutama hakanud ja tundub, et ma neid häirinud küll ei ole.
Parim juhus oli paar nädalat tagasi, kui sõitsime kolmekesi tuttvatega mopeedidel raudteetammi Võnnu oja ületava "silla" juurde seda vaatama.
Ainus sõiduk, mis me oma trassil viibimise aja jooksul kohtasime, oli üks taebla poole suunduv roller.
hälvik

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”