Naisratturid!!!


Echo

Lugemata postitus Postitas Echo »

Teema algatajale:

Kui ratast valid, siis omade ja ka sõbrannade kogemuse baasil oleks soovituseks vaadata esimeseks rattaks mõni kasutatud ratas. Hiljem siis aega vaadata midagi võimsamat ja uuemat, kui kogemusi rohkem. Seda puhtalt seetõttu, et kui ratas platsil poolkogemata külili vajub, siis pole nii valus kriime-värvihajustusi vaadata.

Kui ei tea veel, kuhu sõitma kisub, siis tasub osta universaalsem ratas. Väljakujunenud eelistustega sõprade soovitused ei pruugi sinu isiklike eelistustega hiljem kokku sobida. Arvesta, et esimene ratas on nii või teisiti "vale", kuid klassikalisema rattaga saad igasugust maastikku proovida, et endas selgust saada. Kus maastikul tunned, et sellest rattast jääb väheks, seda suunda võib siis järgmist ratast vaadata.

Kui oled naine, siis soovitan mootorrattasõitu õppida Haja autokoolis. Õpetaja on väga meeldiv, toetab ja julgustab. Väidetavalt pidi Hajas võrreldes teiste motokoolidega olema üsnagi hea naisõpilaste edukalt koolituse läbinute protsent, mis võib-olla ütleb ühtteist. Omast kogemusest ütlen, et kui armastad asju pigem ise õppida/harjutada ega vaja pidevat käe-hoidmist, on see sinu jaoks õige koht.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”