Ringrajasõiduga alustamine

Kasutaja avatar

mx77
Postitusi: 8375
Liitunud: 25 Okt 2004, 16:50
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 317 korda
Tänatud: 419 korda
Kontakt:

Re: Ringrajasõiduga alustamine

Lugemata postitus Postitas mx77 »

dakar kirjutas:

Eks ma kaalusin oma mõtteis seda võrri ja 600-se valikut päris kaua. Kui 600 valida, siis olekski silmapiiril arvatavasti R6. Aga pidasin võrri alustamiseks paremini sobivat - mine tea, ehk olen täiesti lootusetu vend ja siis pole kahju sellest paarikümnest tuhandest kroonist, mis purukssõidetud ratta alla kaduma läheb (kui seda kuidagi realiseerida ei õnnestugi). Noh, pikkust on mul 172 ja kaalu selle kohta omajagu - 80 kilo :oops: Sellest seisukohast oleks arvatavasti 600 sobivam valik, aga pole ju ühegi rinkavõrriga sõitnud ja seetõttu puudub ettekujutus, kuivõrd hästi ta minu all käitub/liigub. Või kuidas käitub 600. Lähtusin lihtsast ajast, et kergemat ratast on algajal kergem valitseda.
Sverrele - kogemusest niipalju, et käed ei ole otsas ainult nina nokkimiseks - krossiratta putitamisega olen piisavalt palju käsi määrinud. Kukkumisi jms ei karda, vastasel korral ma foorumit oma lollide küsimustega ei risustaks. Raha on muidugi omaette tegur, aga kuna mul pole plaanis maailmameistriks tulla (vanus selle jaoks liiga kõrge:)), siis vast ei kulu esimese hooga seda pebre kah liiga palju. Võtaks asja esialgu puhtalt mõnuga, iseenda jaoks. Kuigi tean, et see lihtsalt funi pärast sõitmine kipub kiiresti hirmsaks võistluseks minema. No las läheb siis, ega üle oma varju nagunii ei hüppa (rahalises mõttes).

Siis võiks ju ka 250-st kaaluda. Suzuki Rgv250 peaks päris hea rinkaratta toorik olema, minuteada ta baseerubki omaaegsel võistlusrattal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”