Alarm kahepoolse sidega ?

Kasutaja avatar

ralf
Postitusi: 222
Liitunud: 20 Sept 2005, 00:01
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Alarm kahepoolse sidega ?

Lugemata postitus Postitas ralf »

Hei. Kahepoolse sidega alarme pakub meie firma GT ja Secure. Hinnad algavad 3200.- koos paigaldusega. Hinna mõju avaldub võimalustest ja detailidest, nagu kas digitaalne kallutus- või analoog kallutusandur jne. Käivitusega on hind muidugi kallim ja seda vastavalt liikuri omapärale, kas immoga või ilma. Üldjuhul isiklikult mina ei soovita kunagi tehase immot vahelt ära katkestada!
Aga nende kettalukkudega kahjuks on tõesti nii, et need ei kesta eriti kaua.
"-way alarmide lolliks minemise kohapealt siiani GT omad nagu pole seda suutnud, kuid on täielik võimalus olemas, kui neile pestas vett peale lasta. Nad on küll niiskuse ja pritsmekindlad, kuid mitte vee surve kindlad! Alati on mõtekas sealt kuhu on peidetud alarmi plokk kas ettevaatlikult pesta või kui võimalik, siis plokkile kilekott peale tõmmata. Sama tegelikult kehtib ka autode alarmide kohta, mis on kompaktsed ja asetsevad kapoti all.
Paigaldus iseenesest polgi kõige hullem, kuid on teinekord just selle plokki peitmine, piisavalt ruumi peab olema, et heli ka välja kõlaks, sest muidu pole ju mõttet ja teiseks just see pesemis ja vee probleem. Bike'dega nagu polegi suurt probleeme, seal gondli [Motobot: õige on "gondli"] alla ikka peidab ära, kuid just nende tshopper tüüpi masinatega, kus ruumi nagu on, kuid kõik on lahtine ja kui istme alla pnna, siis sealt välja häält ei kosta korralikult. :D:D:D:D
Nende seisnud pultidega on veel see teema, et mitte asi ei pruukinud olla just patarei väljavõtmises, vaid oleneb, kus seda hoitud on. Teinekord oksüdeeruvad õrnalt klemmid ära ja niipalju annab voolu, et displei töötaks, kuid kui vaja signaali saata, mille jaoks oleks vaja rohkem voolu, siis kooormuse kasvades piisavalt voolu ikkagi läbi ei tule. Võtad korraks patarei välja, kuid tegelikult hõõrdumisega puhastad õrnalt klemme haljamaks ja ühendus taastub mingiks ajaks.

Motopood BIKER24.EE

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”