Teede soovitused → Re: teede soovitused

Kasutaja avatar

Alex
Postitusi: 438
Liitunud: 20 Mär 2003, 16:13
Tsikkel: Punane Roller
Asukoht: Pealinna külje all
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Re: teede soovitused

Lugemata postitus Postitas Alex »

atmospheric kirjutas:

Eile vastu ööd sõitsin päris omapäratst teed. Kui Tallinnast välja sõita mööda paldisku mnt-d siis tähetorni ristmikust paremale keerata. Seal on vaheldumisi nii kuruusa kui asfaldit, alguses kui harku karjäärist mööda sõita ka pisut pori. Algus on päris mitu kilomeetrit sirget ja lõpp läheb käänuliseks kuruusaks ja lõppeb vääna lähedal. Kuna kell hakkas 11 õhtul saama ei näinud seal ühtegi teist sõidukit peale iseenda... päeval on see pilt ilmselt teine. Pikal sirgel asfaldilõigul sai vähe 0-100 proovitud ja pean hoiatuseks ütlema, et avastasin seda tegevust võsast pealt jälgiva suure põdrajuraka. Ei taha sellel mõttel pikemalt peatuda kui ta oleks otsustanud paar sammu edasi mulle teepeale ette astuda...
Kuna eile jäin pimedapeale siis metsa ei hakanud keerama, aga mööda sõites paistsid sealt nii mõnedki pinnasteed mida valgema ilmaga võiks lähemalt uurida.

Ise sõidan sama teed kuna kodu lähedal kruusa väga ei ole.Metsloomi on selle ääres palju, ise tõtt vaadanud nii põdra-kitse kui ka seaga.Pinnasteed on kõva kattega, osad jõuavad eramaale,osad keerutavad kvartalis ja väljuvad kas samale teele või mõnele teisele.Regio kaardil saab üldpildi silme ette.Otsin ise ka pealinna lähedal häid kruusateid või veel parem kruusa võrgustiku(nt. koos metsateede jms.)ja kui kellegil on soovitusi , siis heameelega nõus kuulama :wink:

Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”