Teede soovitused → Re: teede soovitused

Kasutaja avatar

Bad Boy
Postitusi: 523
Liitunud: 03 Apr 2007, 09:24
Tsikkel: jah
Asukoht: siin ja seal
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: teede soovitused

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Ühel ilusal laupäevasel päeval sai sõbraga veits tiirutatud ja sai selline mõnus trip tehtud:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 34589&z=10
eesmärgiks oli nautida ilusat ilma, ja vaadata erinevaid vaatamisväärsusi.
alustasin Tallinnast, aga Paide lähedal sain sõbraga kokku sellepärast alguspunktiks panin teise koha . Kui keegi kesk eestisse kauemaks satub võib järgi proovida marsruuti :P:D
Türi-Paide-Imavere teel vaadata pole midagi, tee täitsa tavaline, aga peale Võhma ristis burksi söömist läheb asi huvitavamaks. Olustveres on täitsa külastamist väärt mõis ja park, edasi Viljandi poole sõites tuleb keerata paremale Suure-Jaani poole ja siis läheb tee mõnusaks, (tänaseks päris mitu korda läbisõidetud :P ) siis jääb teele Lahmuse mõisakompleks. tee on mõnus ja loodus ilus :bsmile: peale L.Koidula sünnikohta ja enne Vändrat on paar km asfalt teed mis raputab bikega sõites aga ei midagi hullu. Peale Vändrat otse tee Tori Põrgu, seal käidud vaadatud ja kuna sõidu isu polnud veel täis otsustasime läbi Järvakandi ja Rapla ringiga tagasi alguspunkti sõita. peale ilusa looduse seal eriti vaatamisväärsusi pole, nii et keda viimane huvitab soovitan Vändrast suunduda Türi poole ja jälgida kuni paremale näitab silt Kurgja, seal asub Jakobsoni talumuuseum, autoga ületatav rippsild, eesti vist vanim vesiveski ja muu huvitav, ka on seal vanas talumajas kohvik :P Kes tahab aga ilusat vaatepilti sõidu ajal siis peaks jätkama marsruuti nagu kaardil..
kilometraazi tuli kokku umbes 300km ja aega läks metsikult, telefonil akku kutu ja kodus naine vihane aga see kõik polnud tähtis kuna trip ise oli mõnus :D :bsmile:

_________________
Just Do it,

http://badtolka.tumblr.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”