Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

puhh
Postitusi: 543
Liitunud: 27 Okt 2003, 11:51
Tsikkel: 90º V2
Asukoht: lapikese keskpaik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

Eks see nii käib nagu sa Spinna seda kirjeldad - ma mõtlen seda Jõgeva varianti. Muidugi kui oled harjunud "merekeelega", siis kasuta seda. Eks me maarotid proovi sellest aru saada :D :D .
Seega kui vastu tuled ja hõikad, ja see mina olen, siis keeran otsa ümber. Kui mitte, eks siis võõras tutvustab end. Igal juhul, kes bikerirahvas, see kasuta sama kanalit.
Rääkimist alustad vastava nupukese alla vajutamisega ja side lõpetad lahti laskmisega. Hea kui vestluse või lause lõppu lisada side lõpp, mõnedel saatjatel saab peale panna roger signaali, mis tähistab side lõppu. Intercomi puhul on lihtsam, siin saab osapooled (juht ja kaassõitja) suhelda vabalt, ilma nuputa (oli vist?). Sisseehitatud intercomi puhul peab üks osapooltest nupukest aga all hoidma suhtlemiseks.
Ühesõnaga sõidad mööda linna või maanteed ja näed teist tsikklit vastu tulemas, hõikad siis tervitused ja küsid kes oled (puhh, spinna või piret näiteks). Kui soovid küsid kuhu tee viib ja kui viitsimist võib tagasipöörata.
Kuna ma kesklinnas töötan ja valdavalt kõik tsikklid kesklinnast läbi sõidavad, pean vist hakkama ka tööl käies saatjat kaasas kandma :oops: :wink: :D :roll:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”