Moderaatorid: Moded, Rolleri moded
Siiim kirjutas:Ega siis 2 taktiline niimoodi üleloomulikult palju tossama ei pea,sõber ütles kohe,et kuule sul tossab see liiga palju. Kulunud kolvirõngad võivad seda tossamist tekitada.
in4r3k kirjutas:Siiim kirjutas:Ega siis 2 taktiline niimoodi üleloomulikult palju tossama ei pea,sõber ütles kohe,et kuule sul tossab see liiga palju. Kulunud kolvirõngad võivad seda tossamist tekitada.
kas sa segad ise segu? Mina segan ise segu 1:50 ja mul tossab kah päris palju, summuti on kõrgel ka mitte nagu rolleril ja siis sõber vahest õiendab ka et ta haiseb vahest õli järgiLahjemat segu kah ei julge hakata segama sest peenestamist tuleb suht palju ette.
Siiim kirjutas:Kõrgete pöörete resokas tähendab seda,et resonaatori pakub maksimaalset võimu just kõrgetel pööretel. Ja mul ei ole originaalne resokas,vaid eraldi ostetud,täpsemat marki ei oska hetkel öelda.
Siiim kirjutas:Kõrgete pöörete resokas tähendab seda,et resonaatori pakub maksimaalset võimu just kõrgetel pööretel. Ja mul ei ole originaalne resokas,vaid eraldi ostetud,täpsemat marki ei oska hetkel öelda.
Siiim kirjutas:Kui suurem düüs panna,kas see nihutab siis resoka effekti nö allapoole,et reso effekt hakkab natuke madalamatelt pööretelt vms?
NS-1 kirjutas:Siiim kirjutas:Kui suurem düüs panna,kas see nihutab siis resoka effekti nö allapoole,et reso effekt hakkab natuke madalamatelt pööretelt vms?
Ei loomulikult mitte. Lihtsalt kui panna sportsummuti siis tahab mootor rohkem kütet saada.
Sumpat ei saa sa kuidagi muuta. Lihtsalt selle summuti vastusurve on kõige efektiivsem kõrgetel pööretel.
Siiim kirjutas:Jahh,probleem lahendatud,see on selge miks tal madalatel pööretel jõudu pole,aga päris õige ta pole ka,mootoris oleks nagu mingi väike kolin sees,ei oska öelda,kas on tavaline nähtus või mitte. Mingi päev plokikaan maha ja uurin mis seisus kolb,kolvirõngad,plokikaan ja silinder on.
Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreerunud kasutajaid ei ole ja 0 külalist