Olen suur tsiklifännist tüdruk (vist geenidest)
Seega sooviks leida kedagi ,kes oleks nõus mulle vahel sõitu tegema
Moderaator: Moded

reimps kirjutas:Jess, ma saan ka ükskord esimene olla!![]()
Ma võin suga kihutada küll, aga sa ei tohi üle 65 kilo kaaluda ja pilt on ka oluline - imidž ei luba päris igasugustega ka sõita

hannes1337 kirjutas:kui see oled sina,siis ma ei leia eriti pilte sealt..
boordy kirjutas:Mul just õiget mootorratta varustust pole , loodan et piisab ka tavalisest nahktagist ja teksastest.
...It was a beautiful Sunday morning even through my blurred vision. I was on the back of my friend Shaun’s GSXR 750 and was excited to be on a sport bike, even if it was as a passenger, after a long streak of no riding whatsoever. I had shed my prescription glasses for a pair of sunglasses, my cowboy hat for an oversized helmet, and quickly thrown on a pair of capri jeans, tennis shoes, and a sweatshirt over my bikini. I thought nothing of the fact that I had practically no protection against the asphalt if anything were to happen. I figured that we couldn’t get into a wreck, it simply wouldn’t happen to me. It’s amazing how fast life came at me that day...

Cado kirjutas:irwww nõutakese kaassõitjalt samas kui paljud ise sõitsid palavaga plätude ja ujukatega.
Cado kirjutas:irwww nõutakese kaassõitjalt samas kui paljud ise sõitsid palavaga plätude ja ujukatega.
Noh, kuhu sa jäid?hannes1337 kirjutas:aga,ma teie kihutamist filmida tohiks?teine pidid päris algaja olema ju
reimps kirjutas:Noh, kuhu sa jäid?hannes1337 kirjutas:aga,ma teie kihutamist filmida tohiks?teine pidid päris algaja olema ju
Ma arvan, et tüdrukul mingi emotsioon tekkis

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreerunud kasutajaid ei ole ja 0 külalist