Moderaator: Moded
Ise tulen vist alles järgmine aasta bikernieki sõitma 
Rada on äge, endaga olen enamvähem rahul st. ratas terve, ise terve, aeg normaalne, arvestades seda, et olen eelmine aasta 2x aravetel käinud ja see aasta 1x ning sellega kogu mu rinka kogemus piirdubki:D krt ei julge mina pundis sõita veel 
allan777 kirjutas:tublid poisid
kahju, et ma oma ratta kolmapäevases trennis sodiks sõitsin, oleks väga väga tahtnud kah tulla...aga eks siis järgmine kord ehk.
Steelrider kirjutas:Vist kolmandal ringil jõudis Tramm esikoha eest võideldes taas põllule (aeglane paremkurv enne "katelt") ning pidi sõidu katkestama.
Üldse tagantjärele mõeldes oli suht loll mõte qualifi laksu järel starti minna nipukatest ja teibist koosneva rattaga aga Riias polnud varem kunagi esimeselt positsioonilt startinud ja ei saanud juhust kasutamata jätta. Hiljem selgus veel, et "paraadi" sain juhatada lisaks vasaku hüppeliigese venitusele ja parema põlve põrutusele ka murtud ribidega. Teises kukkumises ise rohkem viga ei saanud aga ratas näeb küll väga nutune välja. Augusti viimane nädalavahetus on Kacergine - sinna peab mingi nipiga jõudma.mis sul seal üldse juhtus, ise ikka terve kenasti?

Sepp lõikas nagu kult rukkis oldmaniac kirjutas:Kahju, et sa Allan tulla ei saanud. Ma ei pea sulle ju rääkima, kui vinge seal tegelikult oli. Ma julgeks väita, et see oli parim motoüritus, millel ma osalenud olen. Pildid pidavat oluliselt rohkem rääkima.
Anyway. Lõpuks sain ma nii kaugele, et pildihunnik on läbi hammustatud ja näha kõik see kraam siin:
http://www.flickr.com/photos/raulkaidro/sets/72157624631708840/
Videomaterjaliga tuleb paraku veel tükk-tükk aega maadelda. Ehk tahab keegi abistada?
Edit: Neile õrrituseks, kes ei viitsinud tulla. Päeva lõpuks oli siga vardas, korralik suupistelaud ja tasuta õlu.![]()

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreerunud kasutajaid ei ole ja 0 külalist