Hälvik-rolleristid

Kasutaja avatar

argoa
Postitusi: 331
Liitunud: 05 Apr 2007, 01:31
Tsikkel: V-Strom
Asukoht: Tartumaa
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-rolleristid

Lugemata postitus Postitas argoa »

jann759 kirjutas:

ise sõidan 50cc keeway rolleriga ja peaks mainima et masinal päris hea minek pole ta midagi nii taburtt ja teie kõvad autojuhid arvestage rolleritega kuna eile õhtul suutis mingi mun mul selveri parklas oma mersu nii ilusti ette ajada et ei pääsend kuidagi 2 auto vahelt välja loomulikult oli autoroolis mingi blond eit kui tuli siis hüppas kuhe autosse vaevu sain käe vahele (enne ootasin mingi 15minti ) vabanduseks tõi selle et parklas polnud kohti noh see selleks blond on blond teiseks suutis mingi vend oma opel -iga mööda linna 20km /h ringi sõita ja kui üritasin mööda sõita siis kiirendas kah ma arvan et see virisemine ja vingumine võiks ära jääda kuna te ise panete rollerijuhtidele täiega näkku ma oleks oma 50cc taburetiga 3 korda kiirendada kui 1 fordi juht mõtles lõunat süüa ristmikul ise üritan olla eeskujulik juht piirajad peal rolleril kiirust ei ületa kõnniteel ei sõida aga mõnikord viskab tõesti üle see autojuhtide mämmerdamine kui ma jõuan oma 0,05 mootoriga 3 korda kiirendada siis mingi vana oma 2.0 sierraga millel peaks olema üle 70kw ei saa terve 30 sec kohalt minema

Tegelikult pole õigus alati sinu poolel. Tõsi, on rollereid, mis ka legaalses seisukorras on päris hea kiirendusega, aga sa ei pea seda igal võimalusel harrastama. Linn pole kiirendamise koht ja rahulik sõit peaks olema eelistatud liikumisviis.

Minul on oma nipp nende jaoks kes väga stange külge kleebivad - lahutan siduri ja lasen TD piirajasse. Hetkeks kaob igasugune pilt peeglist :ner:

Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”