küsin nõu

Kasutaja avatar

Möku
Postitusi: 597
Liitunud: 23 Veebr 2007, 16:04

Re: küsin nõu

Lugemata postitus Postitas Möku »

Õlivahetus on sportendurodel 15-20 sõidutundi amatööril ja 5 tundi kui võistled ning kõik see aeg peal jõuad hoida. Ainult DRZ on selline, kus õlivahetusvälbaks ametlikult antud 60 sõidutundi. Aga õlivahetus pole kuigi suur probleem, sest õli kogus, mis mootorisse mahub jääba alla liitri. Kahetaktilisel paned õli muidugi kütuse sisse. Mootoriremonti teed hädapärast sajakonna tunni tagant kahetaktilisel ja kahesaja pealt neljataktilisel. Kuigi manuaal ütleb poole väiksemad arvud.

See kahe- ja neljatakti valik on maitseasi. Kahetaktilisel pead kogu aeg siduriga toimetama, et jõud ära ei kaoks. Aga kui selle paueri sealt kätte saad ja seda kontrollida oskad, on sõidurõõmu oikui palju. Neljtaktlisega kulged ühtlasemalt ja ka väihem harjutanud sõitja saab sealt kohe oma sõidurõõmu kätte.

Aga kui sul just suurt garaazhi ja väga palu aega ei ole, siis kogu parem raha ja siis miskit 35-40 tuhande pealt hakka mõtlema ratta ostule. Nende 15-20 tuhandeste variantidega on väheke lotomängu moodi, et teoreetiliselt on võimalik isegi et saad sellega sõita. :wack:

Usinus-Kasinus-Cosinus

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Supermoto”