Supermoto 2011

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Postitusi: 2454
Liitunud: 04 Okt 2004, 15:51
Asukoht: Tallinn, Hiiu/Pääsküla
Tänatud: 192 korda
Kontakt:

Re: Supermoto 2011

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

HRQ kirjutas:

Ei hakanud meelega reguleerima, kes kus klassis sõita tohib. See poleks viinud mitte kuskile. Meil ei ole hobikrossiga sarnaselt mitutsada võistlejat, et saaksime iga maitse järgi mingi klassi teha. See on paratamatu, et mõni kiirem sõidab hobis ja mõni aeglasem openis (kuigi kiiruse põhjal võiks olla ka hobi mees). Sama on igal pool ja selle vastu ei saa. Reaalne olukord ise paneb tegeleikult paika, kes kus sõidab. Iga mõistusega mees saab aru, mida tähendab Hobi klassi karikas ja jätab selle hobimeestele.

Ehk siis tegelikult tagasi aastas 2005-2007, mille lõpptulemus paraku Hobiklassi likvideerimine just sel põhjusel, et mehed, kelle oskused Openi tasemel regasid ennast kulku saamise eesmärgil Hobisse. Tegelikult võiks vaadata palju on kokku potentsiaalseid osalejaid, jagada see arv kolmega ja teha täpselt niipalju erinevaid klasse. Siis jagub igaühele kulku kapi otsa :-)

Krossivelgedega ja endurorehvidega rajal? Osavõtukulusid see küll ei kärbi - juba läbikäidud tee ja vaevalt, et aastaga 2005-2007 nüüd midagi muutunud on. Tsikkel maksab samapalju, SM veljejooks samapalju ja SM rehvid ka samapalju. Ehk siis minu arvates meeleheitlik püüe tuua uusi osalejaid. Mina isiklikult oleksin teinud lihtsalt esimest aastat osalenule osavaõtutasu poole soodsamaks ja sellega üritanud uusi tulijaid kohale vedada. Aga las ta olla - eks aeg näitab, majandus kasvab niikuinii ja osalejaid hakkab tasahilju nii või teisiti lisanduma olenemata masinaklasside lisamisest (ja segaduse ning vaidluste tekkimisest).

Minu väga personaalne arvamus siis asjast.

Aga et mitte viriseda ning teades väga hästi selle distsipliini köögipoolt, siis mina mõtleksin hoopis selles suunas, et korraldaja, keda huvitab võimalikult suur osalejate arv (sellest sõltub ürituse rahaline plusspool), siis väga paljusid algajaid meelitaks näiteks kohale rehvivahetuse võimalus. Paljud ei oma kompressorit ja rehvipressi ning ei soovi heitliku ilmaga ise rehve ringi heebeldada. Lisaks võimalus kiiruga ohv lõhkuda. Mina isiklikult oleks nõus näiteks sümboolse raha eest laskma seda kellelgi teha, selle asemel, et niigi higisena ja tihtipeale võistluskombes slikke vihmakate vastu vahetada. A'la 5 EUR ratas vs. kompressori ost ja kaasavedamine oleks vast enamikule jõukohane... Kindlasti on veel miskit, mis algajaid meelitaks. Kui on karm aeg, siis tuleb paljud asjad kandikul ette tuua!

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Supermoto”