Lukku teema ära! → Re: O: Ratta järelmaksuga!!


mart211

Re: O: Ratta järelmaksuga!!

Lugemata postitus Postitas mart211 »

pets138 kirjutas:
mart211 kirjutas:

Mina liisisin endale ratta kui olin 18, sissetulekuga 3000kr keskkooli kõrvalt. Ära tule siin rääkima, et ei anta jne. Kui tahad siis saad, kui ei taha siis jäädki siin vinguma.

Kas sul on midagi viga või sügeleb kuskilt?? Kes mitte andmisest on rääkinud?? Võin sirge seljaga minna panka ja saan kohe uue ratta liisingusse. Keegi pole rääkinud et ma liisingut ei saa. Ma arvan et sa oledki siin maailmas ainuke kes kooli kõrvalt midagi ostnud on. Loe ennem ja siis kuku lahmima!

Siis minegi sinna panka ja asi rahul. Kui sa ei "viitsi ühe korraga pappi välja käia" nagu sa mainisid, siis selleks ongi liisingufirmad, mitte foorumid. Siit saadki ainult idiootseid pakkumisi ja mölinat. Kui sa reaalselt ka midagi tahaksid, siis otsi omale ratas välja ja uuri siis edasi.
Preagu ei tea kas tahad siit kuuesajast endurot või cruiserit või baiki või jumal teab midagi. Keegi ei saa sust sittagi aru kui sa ise ka ei tea mida sa tahad.
Ja samal põhjusel miks sul on lubatud selliseid teemasi teha, on minul lubatud selle teema piires lahmida seni kuni õismäe piisonitel piim lahti läeb sellisest solgist.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”