Rehvi parandamine nööriga → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?


mart211

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas mart211 »

mmz kirjutas:

Gornholio, oskad sa öelda mõne koha, kes sellise töö kvaliteetselt ära teeks?
Ilmselt ostan ise siiski uue rehvi, kuigi ühes üsna tuntud motofirmas öeldi mulle täna, et jäta nöör sisse, küll peab. :shock:
Seenega parandamise kohta on isegi kirjutatud Dunlopi kodulehel, kus lubatakse sellist auku täiesti lappida, kuid esimesed 24 tundi ei tohiks sõita kiiremini kui 80 km/h ja hiljem ei tohiks maksimaalne kiirus kunagi ületada 120 km/h. See lisab küll kindlustunnet, ent vaevalt kogu aeg kiirus alla selle oleks. Äkki leidub siit keegi, kes sellist rehvi hea hinnaga soovib? Kulumist on täpselt nii palju, et sissesõit on ära tehtud. :)

Mina olen nööriga rehve sõitnud lõpuni küll. Kahjuks suuri kiiruseid ei ole nendel katsetanud ja üle nädala sama rehviga kunagi ei sõida. Mõni rehv lasi lihtsalt õhku välja. Jooksis paari päevaga tühjaks. Lõhki ei lennanud neist ükski ja see nöör sealt seest välja ei tule. Loomulikult oleneb panijast ka. Kui sa ikka ei julge sellisega sõita, anna teada mis rehv on ja ütle hind mis sa ta eest soovid.
OT: Ja ma olen selliseid tutikaid rehve kaks kolm korda saanud "tasuta" rehvivahetuspunktist. Alati kujutan ette kui tige see omanik võis olla :twisted: Räige papp vasta taevast lastud ikka.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”