Räägiks mootorratta navidest


highlander216
Postitusi: 77
Liitunud: 02 Juul 2010, 08:37
Tänatud: 1 kord

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas highlander216 »

to kraut:
Ega sul juhuslikult mitu kaarti (või ka kõik kaardid korraga valitud ei ole)? Mul endal rohkem kui aastane kogemus montana 600-ga ja sellel kui teha näiteks tarkvarauuendus siis mingil põhjusel kipub kõik seadmes olevad kaardid aktiveerima ja peale seda on asi ikka väga aeglane ja ka teekondasid arvutab valesti. Ühte "kala" olen veel märganud, kui näiteks tsiklirežiimis teed juhatama panna ja siis ilma tee juhatamist lõpetamata profiil näiteks "auto" valida siis võib ka gps väga aeglaseks muutuda ja ka teekonda ei taha siis enam korralikult arvutada. Viimasel korral aitas seadme "reset" e. tehase seadete taastamine menüüde kaudu (selle tõttu küll osad enda eelseadistused kaovad) aga minu gps muutus peale seda ikka päris mõnusalt kireks.
Montana 600 teeb minu kogemuste põhjal kõike mida olen vajanud. Kasutusel nii looduses, tsiklil, jalgrattal kui ka autos. Meeldib just see, et saan ühte ja sama GPS-i kasutada igal pool kus vaja ja aku peaks ka kestma u.16h ja vajadusel võimalik ka AA patareisid/akusid kasutada. Koos lisavarustusega (jalgrattahoidik, tsiklihoidik ja kõlariga autohoidik) on investeering ikka päris korralik aga leian, et ikkagi ehk natuke odavam kui osta igasse kasutuskohta eraldi gps. Mõned korrad olen kasutanud "custom maps" võimalust kus kasvõi aerofoto mingist väikesest piirkonnast saad gps-i saata ja näed siis seda kaardi vastavas kohas.
Puudusteks võiks lugeda "sinihamba" puudumist (muidu saaks ka mõne käedvaba kiivrikomplektiga mugavalt kasutada) ja puuteekraan võib tsiklikinnastega natuke ebamugav kasutada olla. Tsiklihoidikul küll 3,5mm kõrvaklapipesaga audioväljund olemas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”