TBX-260 BMS Roller

Kasutaja avatar

Teema algataja
AN-400
Postitusi: 448
Liitunud: 14 Okt 2003, 17:00
Tsikkel: Suzuki 650
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: TBX-260 BMS Roller

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

pets77 kirjutas:

Kummaline et sa ültse nagu valid sym-i, sest aprilia sarnane pill maksab 101.- raha rohkem. Samas 60cc ka suurem mootor.

http://aprilia.piaggio.ee/rollerid/show/13

Kuigi jah sym on välimuselt efektne küll. Pilukate pillid lähevad juba ulmeliselt kalliteks, kuid kvaliteet annab ikka soovida.

see atlantic on ka selline väiksemapoolne, olen siin linnas näinud paari sellist ja häiriv on väike teljevahe... sama on sellel sym citycomil ja ka scarabeol.
Sain eelmine aasta proovida 400 burgmani 2004a oli ja selle vahepealse uuema ninaga, ja see jättis väga hea mulje isteasendilt ja ka juhtimise osas, seepärast vaatangi analoogseid isendeid. Miks tookord see Burgman ostmata jäi, on isiklikke põhjuseid mitmeid kuid...sellist tüüpi maxiroller on minu huviorbiidis.

Sym 400i lugedes, olin miskis foorumis kuskil kus kirjeldati tema ehitust ja koostekvaliteeti ja sisuliselt igasugu virisejad ja kriitikud pidid tõdema, et see roller on tõesti kvaliteetselt ehitatud. kõige parema ülevaate saab ehk lõunamaade foorumitest, kus nende omanikud läbivad klubidena ja gruppidena sadu kilomeetreid ringi cruisates... ja sellise kasutuse juures on kohe näha, kas on vastupidavust ja koostekvaliteedil alust või ei. lugemist on küllaga, kuid ei mõista nende keeli ja google tõlk laseb metsa kuis jaksab...:)

Suzuki 650 K7

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”