Chopper on kõvasti parem kui bike. → Re: Chopper on parem kui bike.


Teema algataja
senaator

Re: Chopper on parem kui bike.

Lugemata postitus Postitas senaator »

Tere! Ennem kui ma alustan siis ärke tundke ennast solvatuna, mõnele meeldib Pamela Anderson teisele aga Kim Kardashian. Minu jaoks siis Pamela on chopper.

Ok here we go..

Lugesin läbi mõned fleimi teemad ja hakkasid silma sellised pealkirjad nagu politsei eest ära sõitmine , politsei peidupaigad jne. Tüüpiline rullnokklus ju!
Chopperi inimesed on rahuliku iseloomuga. Oman paari sõpra kellel bike ja no ei suuda inimesed koha peal 10-et sekunditki seista. Lisaks käib tüüpiline kõvatamisjutt koguaeg käib.

Ja linn ei ole koht kus piirajasse lasta, tehke seda palun ringrajal või autobahni peal.

Harley ja chopperi vennad on palju tasakaalukamad. Miks juhtub bikedega rohkem õnnetusi kui chopperitega? Esiteks: sõitja mentaliteet, teiseks- sõitja oskamatus võimast ratas enda all valitseda. Jõuan siin taas selleni, et 100 sports bike omaniku seas on ainult 3-4 head oskajat kes end ja teisi ohtlikku olukorda ei pane.
Ülejäänud peaks valima omale rolleri või cruiseri. :evil: :nono:

Seisin ükspäev punase foori taga ja vaatan, et tagant tuleb bike hirmsa hooga, juba hirmuga vaata, et tagant kümnesse ei pane, olin juba valmis kõrvale põikama. Kuidagi vibades sai ennem paigale. :evil: :evil: Kui nii edasi läheb siis bikereid enam ei tervita.

Muide 883 iron on väga lahe ratas, meeldib selline look väga. 8000 eurot käisin sulas välja ja oli olemas. Ilmselt järgmisena ostan v-rodi.

Võtame nüüd laiema aspekti alt cruiser/chooper versus biker.

Kumb saab tänaval rohkem pilke?

Loomulikult , et Harley. Pildi peal on v-rod muscle. Enda 883 iron on tagasihoidlik, aga olen märganud, et suvalised inimesed tõstavad käppa tänava ääres rohkem kui bikedele. Bike liiga tavaline.

Harley:

Pilt

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”