Aprilia Tuono


reimps

Re: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas reimps »

Küsimus teistele Tuono-p***:

Linnaliikluses väga hullult pähe andes libiseks sidur nagu veits läbi. Alguses kahtlustasin oma kärbeskaalu - et ratas käib lihtsalt all ringi, aga tegelikult seda ma ei usu. Kahtlustan nüüd õli. Mis õliga sõidate ja soovitate?
Küsimus just selle mõttega, et sidur ei saa olla (nii) kulunud, et libiseks, pigem on õli s**t. Nokka tõstab siiani edukalt, aga just 7-8000 pöörde pealt käike lapates libiseks nagu läbi. Noh, tüüpiline võidusõidumoment ;)
Või on mingi maagiline õlilisand olemas?

Ratta läbisõit 27000+, õlivahetused õigeaegselt tehtud ehk siis 5000-7500 km tagant. Manual käsib 7500 pealt vahetada, muide.

Mul tuleb selle aasta teine õlivahetus juba vaikselt peale niikuinii.. Eelmine aasta sai mingi Motuli rohelist värvi überõliga sõidetud, 5100 (või oli 7100?) oli vist mingi maagiline number ka potsikul. Ei mäleta, et oleks niimoodi tunda andnud. See aasta on sees õli.., umm, piinlik tunnistadagi, aga ma ei tea, sest Mihkel Bikepointis vahetas kevadel (olin ise veits laisk ja tahtsin ka bossina end tunda). Ma Mihkli valikus ei kahtle, aga ehk on mõni veel parem õli?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”