Sooviks infot Yamaha R1 kohta .
Moderaator: Moded
Sooviks infot Yamaha R1 kohta .
Plaanis soetada endale Yamaha R1 .
Ei ole siiani omanud ühtegi sedalaadi ratast piirdunud klassikalisega. Kas on miskit spetsiifilist mida peaks jälgima kui minna vaatama või ostma .
Igasugune arvamus oleks abiks.
Arvatavasti jääb aastakäik 99-01 ringi.
Re: Sooviks infot Yamaha R1 kohta .
Käigukastid pidid kähku ära lagunema.miks just r1 osta vaja
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Kuna tegemist küllaltki popi mudeliga igasuguste hirmsate kangelaste seas - R1 ikkagi, siis isiklikult arvan et nendel tuleks kontrollida vabse kõike mida saab.
R 1 on kuidagi silma jäänud kuigi on jh veel teisi marke mis huvi pakuks kuid nende hinnaklass on ka kõrgem.
Ma hetkel sõidan cb 900 F ga mõtlesin et prooviks siis ühe bike ka järgi.
Maddys kirjutas:R 1 on kuidagi silma jäänud kuigi on jh veel teisi marke mis huvi pakuks kuid nende hinnaklass on ka kõrgem.
Ma hetkel sõidan cb 900 F ga mõtlesin et prooviks siis ühe bike ka järgi.
Lepi müüjaga kokku, et teed esimese ja teise käiguga piirajasse proovisõidu, kui keeldub siis ära osta
Või osta hoopis Honda.
-
- Tsikkel: R1
Tuono kirjutas:Maddys kirjutas:R 1 on kuidagi silma jäänud kuigi on jh veel teisi marke mis huvi pakuks kuid nende hinnaklass on ka kõrgem.
Ma hetkel sõidan cb 900 F ga mõtlesin et prooviks siis ühe bike ka järgi.Lepi müüjaga kokku, et teed esimese ja teise käiguga piirajasse proovisõidu, kui keeldub siis ära osta
![]()
Või osta hoopis Honda.
Ma saunas kuulsin, et R1 teine käik piirajas pidi 200kmh olema. Ehk siis, valige vastav koht ka, kui peaksid piisavalt hullu ostja leidma.
Kui endale bike tüüpi ratast otsiks, siis R1 välistaks juba ainult selle pärast, et neid nii palju on. Ja selles osas nõustun, et osta Honda.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Sellest aastavahemikust minu jaoks ainus baik oleks ikka gsxr. Hondast ei tea midagi arvata, 900 tundub uje aga 1000 on ilmselt hinnaskaalast väljas kui sajandivahetuse kandi ratast otsitakse.
Mis 200 juttu puutub, siis 2. käik orig. ülekandega üle 180 vist ikkagi ei lähe.
No jääbki katki see aasta see R 1 ostmine. Peale pikka järelemõtlemist ja 6 pakki ootan järgmise aastani ja katsun raha kokku ajada et siis Honda CB 1000 R ära tuua.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
kurikristjan kirjutas:Sellest aastavahemikust minu jaoks ainus baik oleks ikka gsxr. Hondast ei tea midagi arvata, 900 tundub uje aga 1000 on ilmselt hinnaskaalast väljas kui sajandivahetuse kandi ratast otsitakse.
Mis 200 juttu puutub, siis 2. käik orig. ülekandega üle 180 vist ikkagi ei lähe.
2008a. r1 läheb 1 käik piirajas 167kmh. 2 käiguga vaevalt et ainult 13kmh juurde tuleb
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.