Kiiruse ületamine

Kasutaja avatar

lowrider12
Postitusi: 39
Liitunud: 22 Sept 2011, 16:58
Tsikkel: KawaER6F-11
Asukoht: Pärnu

Re: Kiiruse ületamine

Lugemata postitus Postitas lowrider12 »

Adrenaliin kirjutas:

Võib mitu ka keerata, kui esimene nautimata jääb :shock:

Peterburi mnt lendasin radarisse 146ga... tõmbas kohe vedelaks. Ment alguses midagi ei rääkinud, vaatas lihtsalt otsa, siis näitas fööni ja ütles "noh palju pole üle, aga näe ikkagi" (mõtlesin, et kas ta ei näe seal neid nr või mismõttes palju pole üle). Küsis dokumente, mida mul polnud... lihtaslt polnud kaasas, pärast seda kutsus autosse. Siis taipasin, et noh, enam pääsu pole. Autos küsiti nime, mille järgi mu profiil arvutis ette tuli ning kõrvalistuja ütles et rikkumisi pole see aasta. Ma ültesin, ei ole jah. Kinnipidaja küsis, et mis muud rikkumised on.. vaatasid registrist järgi, et üldse pole... olid täiesti imestunud. Ma kinnitasin, et ei ole jah. Onu siis ütles kuldsed sõnad: "Ma ei hakka su registrit määrima, teinekord püsi piirides ja peatu ka ilusti, võite minna" :D Kena värk.

Hoidke registrid puhtad! :D

Register oli puhas nagu naine pärast sauna, aga üks fööniga tegelane arvas, et pole põhjust puhtaks jätta. Möödasõidul kahest fuurast 90 alas jäi radarile punasega 118 (+/- loomulikult ka) ette ja 140-eurone laks tuli nagu nihuti ära. Ei aidanud 20 minutiline vestlus ega midagi. Fööniga kangelane kibeles muudkui- kas kirjutad alla või läheb üldmenetlusse ja seal võid saada veel suurema laksu? Asi polnud rahas, vaid registris - polnud ükski ment seda alates 2007. a. suutnud määrida. Aga jahiõnnest joobunud poisid olid nagu raudnaelad - nemad juba nii kaua põõsas tühjalt passinud ja register ei näitavat midagi, kuna üle aastased laksud võivad juba kustunud olla ning üldse - sõitku ma siis nii, et vahele ei jääks. Ma räägin, et poisid, möödasõit ju! Ei, unusta ära, 90 on piir ja vali siis õige möödumise aeg. Enne väljumist lohutas teine föönitaja, et nad ei saa ilma karistamiseta (hoiatus ei pidanud NII SUURE kiiruseületamise puhul olema mõjuv karistus) autost välja lasta, muidu pidid nemad oma ülemustelt pistoleid saama ja tal ka niiii kahju, et registri pidime siis nüüd niimoodi ära rikkuma.
Kui enne hoidsin maanteel spidomeetrit legaalses vahemikus, siis nüüd pole põhjust end tagasi hoida- register niigi sitane.Vot see on karistuse preventiivne mõju :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”