Reisi planeerimise tarkvara


Credo

Re: Reisi planeerimise tarkvara

Lugemata postitus Postitas Credo »

oleneb kui täpselt sa planeerida tahad. ilmselt mõni komanikkuja arvab, et teeb paberil valmis ning seejärel kulgeb mööda seda nii nagu on kirjas.
viimati marokos ja hispaanias käies vaatasin google mapsiga laias laastus vahemaad ära. noh, et mingi ettekujutus tekiks.
hispaanias enne ja pärast seda oli täiesti "oi, siin on mingi tee, lähme vaatame". õhtuks püüdsin jõuda mõnda suuremasse või vähemasse linna ja oligi sellega päev möödas. sama on ka portugali peale käinud.
ilmselt on palju olulisem see, et sul on ettekujutus, kuhu tahad minna. töö käigus selgub ülejäänud. bensiinijaamu ja muid putkasid on igal pool nagu putru.

marokoga oli keerulisem. õnneks päästis ära paagi suurus, millega sai kuni 600km vahemaad läbitud. plusspoolel oli ka keset sahara kõrbe leiduv ideaalne 3g levi. siiski oli igaks juhuks ka koordinaatides mõned olulisemad bensiinijaamad kaasa kirjutatud.

ööbimise planeerimine? nojah, ilmselt euroopas on see vajalik aga saab ka nii nagu elu tööb.

vastuseks sinu küsimusele: google maps (teel olles, hotellis, kõrtsis, millal iganes tuleb mõte ümbrust uurida) + viamichelin (umbes 2x proovisin ja panin karjudes kinni) + MS Autoroute + terve mõistus + lonely planet.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”