Teede soovitused

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7200
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Teede soovitused

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Spoiler
M.T. kirjutas:
XL1000 kirjutas:

See oli mitte ammu pinnatud endine kruus,äkki eelmisel või sel aastal aastal ja mina seal mingit treppi ei tajunud.Kehv oli ainult vana asfaldi osa Loksalt välja,aga see seal kehv koguaeg olnud.Räägime ikka samast teest?Loksa-Hara-Juminda-Leesi

Puna räägib samast teest jah. Eks rattad ole erinevad ja bike jaoks pole see just parim, minu rattaga oli nauditavam. Aga nähtavusega on seal nii ja naa ning lisaks liikleb seal jalgrattureid piisavalt. Eile kui käisime, siis oli terve seltskond kraavis kummuli ja verised. Kui nüüd see grupp rattureid ja mõni uljam kallutaja pimedas kurvis peaks kokku sattuma, siis (crash) Seega väga uljaks ei soovita seal minna. Parim on minu arust seal autoga neid kurve nautida ja veel parem oli aastaid tagasi kui tee oli pindamata ja puhas kruus, see oli nauditav.

Autoga sõitmiseks on see tee,mis Haralt Pudisoo peale otse läheb,seda pandi vanasti trenni ja demo sõitudeks lausa kinni,seal vist polnud tee ääres midagi muud peale metsa.
Minu mainitud lõigul oli nähtavus läbi hõreda metsa tõesti ok,nagu ka eespool mainiti ja kannatas lõdva randmega lubatud piirkiiruse lähedal lasta,aga ei üritanudki enamat,sest liiklejaid oli tõesti veel.Sõber oli naked Honda X11-ga ja talle ka meeldis.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”