TBX-260 BMS Roller

Kasutaja avatar

Teema algataja
AN-400
Postitusi: 448
Liitunud: 14 Okt 2003, 17:00
Tsikkel: Suzuki 650
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: TBX-260 BMS Roller

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

Nunii....
aega on läinud ja kilomeetreid kah... mis oskan siis öelda kogetu kohta, mida sain selle suve sõitudel tunda selle 400cc Burgmaniga:
üldine kokkuvõte asjast oleks selline, et vbla on vanuses kinni vbla muus, kuid enam tsikli vastu seda ei vahetaks. Ratas on piisavalt suur, piisavalt stabiilne.. istmealune mahutab mõnusalt asju + võrk mis on sadula peal, saab ka kasutust. Tulevikus installitav kohver taha on ka veel abiks muude asjade veoks, mis sinna mahuvad ja kui selleks vajadus on. Kiirusegurmaan ma eriline ei ole, GPS näitas lõppkiiruseks tugeva vastutuulega 141km/h ja see on täiesti piisav sellist tüüpi maksikale, enamat sinna oleks juba overkill... 650cc Burgman on teine teema juba ja eks ehitus ole ka teine juba.
Üldistes parameetrites olen rahul, unustatud on tobe sidurdamine ja käiguvahetus.. ummikutes mahun ka läbi igalt poolt.. maanteel pole probleem möödasõitudel. Niipalju võin öelda, et see kellele meeldib mugavalt veereda, mitte rabeleda ja täpiks end lasta nii maanteel kui linnas, on selline liikur ideaalne. Kel vaja reisida pikemalt, on 650 Burgman lausa lust. Hetkel võin oma sõite võrrelda rahuliku cruiseri parameetrites, ei jää jalgu ja piisavalt kiire et eest ära minna :wink: Loomulikult ei ole ta bike ega enduro vms...aga oma klassis on ta parim linnas liiklemiseks ja ka trassil kulgemiseks :)

PS. Jutt ei ole promo, vaid konkreetne enda nahal tunnetatud elamus.

Suzuki 650 K7

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”