Avatud krossi- või jäärajad?

Kasutaja avatar

YZ 250 2t
Postitusi: 322
Liitunud: 17 Veebr 2008, 18:19
Tsikkel: YAMAHA YZ 250
Asukoht: Eesti

Re: Avatud krossi- või jäärajad?

Lugemata postitus Postitas YZ 250 2t »

mx77 kirjutas:
eddy kirjutas:

saan ma õigest aru,et rada valma ja sõita ei lubata?kus sellisele artiklile peale satub?huvitab selleks et mul juured ka seal kandis,ning isegi ratas veel esivanemate juures nuias!

Sõita ei saa keegi keelata. seadusest:
(1) Kinnisasja omanikul ei ole õigust keelata gaasi, suitsu, auru, lõhna, tahma, soojuse, müra, põrutuste ja muude seesuguste teiselt kinnisasjalt tulevate mõjutuste levimist oma kinnisasjale, kui see ei kahjusta oluliselt tema kinnisasja kasutamist ega ole vastuolus keskkonnakaitse nõuetega. Mõjutuste tahtlik suunamine naaberkinnisasjale on keelatud.

seega mutid telligu omale müramõõtja kohale ja siis kobisegu, kui tal toas müra üle lubatud taseme on.
need arvavad, et kui nad on maale maja ostnud, siis seal ei tohi karu ka enam peeru lasta. tegemist on ikka hajaasustuspiirkonnaga, kus enamus maa kasutusotstarvet on kas põllu- või metsatulundus. Ja keegi ei saa kobiseda, kui ma oma hoovile rämeda palgihakkuri näiteks püsti panen. See teeb veel rohkem lärmi.

Jah, tõsi ta on aga mõelge sellele, kas omal ajal kui Paikusele saeveski tehti, kus palgi kolusse kukkumise kolin kuuldus 10km taha ära, kas keegi küsis 200m kaugusel olevatelt inimestelt luba??? Tegijaks oli Stora Enso... nüüd kus mets otsas ja saagida pole enam midagi on saeveski vaikne jälle aga ka selle müraga harjuti ära ja elu läheb edasi... ja kas keegi ütles, et meil peab kerge olema või???



Krossimees Aare :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”